Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (16)
Raspunsuri - Pagina 18
300 spune:
Feli, stiu cat ti-e de greu sa te imparti intre Vladut, lucru si casa. Tin pumnii sa il intorci pe bebe la san.
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
Nausica spune:
Felicia, pentru stimularea lactatiei la mine au folosit urmatoarele: ceaiul de la Fares, berea fara alcool (la greu, 5-6 pe zi
, e singura chestie in afara de apa pe care pot s-o beau), asa zisul "oatmeal", adica fulgi de ovaz cu lapte (daca te tenteaza, iti zic eu cum sa-i prepari) si SOMNUL. Pe bune, somnul e cel mai tare. Incomparabil iese mai mult lapte, chiar si la ciclurile de 3 ore, daca intre timp te-ai odihnit, cit de putin.
Inca ceva: am observat ca, daca stimulezi cum trebuie tzitzi, ai 2 let-downuri. La un moment dat pare ca s-a oprit laptele, dar daca mai stimulezi si misti un pic pompa ca sa tragi din toate canalele, incepe sa curga din nou.
Si alta descoperire, apropo de regurgitare. Ania regurgiteaza exclusiv in urmatoarele cazuri: cind maninca ca disperata (probabil cere lapte ca sa-si atenueze discomfortul cauzat de oboseala), sau cind maninca la mai putin de 2 ore. Deci, in cazul nostru, teoria cu laptele nou peste lapte vechi s-a verificat.
Nausica si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference
andy.p spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui 300 Laura, da, sunt mult mai bine azi, multumesc. Ce ma mira pe mine (si pe sotul meu, de altfel) este ffaptul ca am devenit sensibila si nu mai recunosc gluma, ironia sau autoironia la fel de usor ca inainte. Probabil oboseala e de vina, intr-adevar am muuult mai putina rabdare si refuz compromisul din pacate. Oricum am descoperit ca si el era (foarte) suferind, asa ca tot raul spre bine. Noi nu ne-am mai certat niciodata si inclin sa cred ca nici aia de ieri n-a fost asa ceva. E pacat, suntem obositi amandoi si trebuie sa gasim un pic de timp doar pentru noi. Eu inca pic la datorie destul de devreme si de aceea serile din timpul saptamanii sunt compromise. Aseara am stat toti 3 mai tarziu, chiar baita am facut-o la 11, dar tot am adormit cat a mai mesterit el pe la PC. de Anda Teodora din 10.10.2008puiul meu dulce si mic Anda pozne in asteptarea Andei |
Ramo ,din pacate,perioada de inceput e cea mai grea,apar schimbari in viata cuplului,nimic nu mai e cum a fost,stiu.Si noi am trecut prin asta la primul bb..sunt multe frustrari,iti spun din propria-mi experienta este ff important sa comunicati si sa va spuneti ce va apasa,sa nu va inchideti .Tu esti ff obosita,va mai trece o perioada pana va veti acomoda cu noua situatie si pana cand tu vei putea sa multumesti pe toata lumea.Ar fi bine daca ai putea sa iesi si singura sa te recreezi,face minuni o plimbare prin oras,la coafor sau masaj.Incearca sa-ti faci timp si ptr tine

Faptul ca nu stati singuri e inca un impediment ptr voi.
Dar tu Ramo,din cate am vazut eu,esti o persoana puternica si sunt convinsa ca vei trece si peste asta.

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia
babytza spune:
Andy sar'mana. O sa caut si eu ca vad ca asta nr 2 e mai proasta ca cea nr 1, adica nu curge lapticul. Pe asta cu doua gaurele ce nr scrie ca e ?
300 e bine ca ati clarificat unele lucruri, nu e bine sa tineti in voi. Si noi am avut acum cateva seri o discutie mai aprinsa. Eu cred ca si ei sunt obositi sau stresati dar nu stiu sa se exprime sau le e teama sa o faca. Suntem noi mamicile destul de stresate ca sa mai vine si ei cu cine stie ce probleme. Oricum , e bine ca ati discutat . La ei e tare nasol ca nu se oboseste nimeni sa ii intrebe cum sunt. Ei trebuie sa se adapteze noii situatii si gata ! In centrul atentiei suntem numai noi mamicile si bebelusii, ei saracii sunt cam ignorati cand apare un bebe. Eu sunt convinsa ca le e greu si lor chiar daca sunt cocosi si nu spun nimik ![]()
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
poze
poze David
andy.p spune:
Babytza pe cele cu doua garele scrie 2,dar de la 3 luni are trebui sa le luam cu 3 gaurele,ma gandesc ca pe alea scrie 3.![]()
Andy
Alexia
300 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui andy.p
Ramo ,din pacate,perioada de inceput e cea mai grea,apar schimbari in viata cuplului,nimic nu mai e cum a fost,stiu.Si noi am trecut prin asta la primul bb..sunt multe frustrari,iti spun din propria-mi experienta este ff important sa comunicati si sa va spuneti ce va apasa,sa nu va inchideti .Tu esti ff obosita,va mai trece o perioada pana va veti acomoda cu noua situatie si pana cand tu vei putea sa multumesti pe toata lumea.Ar fi bine daca ai putea sa iesi si singura sa te recreezi,face minuni o plimbare prin oras,la coafor sau masaj.Incearca sa-ti faci timp si ptr tine ![]() Faptul ca nu stati singuri e inca un impediment ptr voi. Dar tu Ramo,din cate am vazut eu,esti o persoana puternica si sunt convinsa ca vei trece si peste asta. ![]() laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008) Andy Alexia |
Multumesc din suflet pentru incurajari, chiar inseamna mult

LE babytza
, ai mare dreptate
de Anda Teodora din 10.10.2008puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
babytza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andy.p Babytza pe cele cu doua garele scrie 2,dar de la 3 luni are trebui sa le luam cu 3 gaurele,ma gandesc ca pe alea scrie 3. laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008) Andy Alexia |
Pai aseara am luat nr 2 si vad ca tot o gaurica e....Si curge prin ea mai greu decat cea nr 1... Hmmm, scrie si altceva pe cutie ? Pe a mea scria ca varsta dupa 1 luna. De nr gaurelelor nimika
Soricelul meu iubit poze
poze David
andy.p spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui babytza
Pai aseara am luat nr 2 si vad ca tot o gaurica e....Si curge prin ea mai greu decat cea nr 1... Hmmm, scrie si altceva pe cutie ? Pe a mea scria ca varsta dupa 1 luna. De nr gaurelelor nimika Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit poze poze David |
M-am uitat pe ale mele si cele pe care scrie 2 au o gaurica mai mare si una minuscula langa,da mica,mica ca de abia se vede
Andy
Alexia
babytza spune:
Foarte tare sistemul....
au inlocuit gaura mare cu 2 mai mici prin care curge mai greu. Cel putin asa e la astea ale mele. Ia sa trgi si tu sa vezi, e la fel si la tine sau am nimerit eu unele naspa....Ca la mine sunt doar doua gaurici minuscule
Aia mai mare nu mai e ![]()
Soricelul meu iubit
poze
poze David
_irina_ spune:
Buna "dimineata" si de la noi!
Noi ne-am trezit de la 7, dar ne-am apucat de treaba si acum facem pauza!
Sunt disperata, in ziua in care am nascut au plecat si mesterii din casa, deci va dati seama ce am gasit acasa cand am venit din maternitate. Numai bine am terminat totul si s-au apucat astia de la bloc sa faca acoperis si la prima ploaie au reusit sa ne inunde in toate camerele.
Asa ca de luni iar suntem cu mesterii in casa 

Babytza credeam ca ma intrebi de unde am luat soata, nu tetina.

frateee, neuronul meu gravidos nu si-a revenit.
fericita de
Andreea-Maria