Bucurii de sept-oct 2006 (153)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Sunt foarte bine, dar ocupata, la servici.

lui Luca de Scumpik_lui.
Si lui Dudu, de Adriana mica!
Sa va faceti bine, pui mici!

Ramomar, am vazut in poze o tablita pe care picta fetita ta?

Am vazut pozele, in goana calului, dar le-am vazut.

Va pupez si revin cand am timp.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Lili stiu personajele alea mici de la Disney, 2 la o cutiuta transparenta. Exact marimea aia sunt cele preferate de Cosmi. Ea are acum 3 de la masinutele pe care le-a primit de Mos.

Ramo nu am baut cafea, chiar am muncit deci eram destul de obosita. Pur si simplu nu aveam somn.

Nu mai stiu ce vroiam sa spun Revin.

1 Anisor2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Off, nu mai am rabdare pana sambata! De ce trece timpul atat de greu cand astepti ceva cu nerabdare?
Azi am o zi foarte stresanta, tineti-mi pumnii, pls, sa o inchei cu bine!
Sa va povestesc 2 faze de-aseara.
M-am apucat aseara sa spal baia si evident fii-mea misuna pe langa mine. Descopera sticla cu balsam de rufe (care balsam are o culoare galbuie si o floare portocalie desenata pe eticheta) si zice: "Uiteeee! Lapte cu foi!" (= lapte cu flori)
A doua faza: se juca cu degetelul aratator ca si cum ar fi atentionat pe cineva. Ma uit la ea la care ea ma ameninta cu degetelul "ai ghija!"
Cred ca in curand o sa deschid un subiect cu perlute ca incepe sa le scoata Si mai ales trebuie sa incep sa le notez, sa nu le uit.
Lilina, vroiam sa-ti spun ca deja colegele au remarcat ca am mai slabit! Sper sa n-o spuna doar din politete. Nu cred ca am slabit mult, maxim 3 kg, dar deja imi aluneca blugii de pe mine, trebuie sa am mereu grija sa-i ridic Ce ma oftica e ca nu am cantar, trebuie sa-mi cumpar si i-am zis sotului sa-i transmita Mosului ca eu asta imi doresc de Craciun, atat, nimic altceva. La care sotul mi-a raspuns ca Mosul nu vrea sa-mi aduca un cadou care sa ma streseze Asa ca nu voi sti cate kg mai am.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Neatza. Moni, multumesc pentru cafea. Sa stii ca si eu m-am trezit la 2 jumate, a marait Narcisa. Am adormit pe la 7...
Ramo, multumim pentru ca ai strigat catalogul Astept si eu fetele, cu drag.
Vaaai, ce rau imi pare pentru Luca! Cine are numarul de telefon al Ancai, il vreau si eu, va rog.
Lexi, felicitari pentru cele 3 kilograme! Tare simpatica Maria.
Lilina, in cazul asta te putem serba toata luna decembrie
Gety, bine ai revenit!

Incepem galeria pentru Alexutza??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

RAMO, DAA, vreau felicitari, vreau cadouri glumeam, desi am primit deja un cadou pt.ziua mea, ghiciti de la cine ???? bineinteles, de la Itzyshor o pup si ii multumesc din suflet (daca v-am facut curioase: un set de bijuterii cercei, bratara si pandativ de argint)

LEXI, wow ce ma bucur ca da rezultate dieta ta, BRAVOOO tine-o tot asa, nu conteaza cate kg ai, important e slabitul in cm !!!!, daca iti aluneca deja blugii de pe tine si in curand schimb cu un nr.imbracamintea (pantalonii) este extraordinar, vezi sa te si mentii !!!! mult succes in continuare

Moniq, de unde pot sa iau si eu autoturism pt.Mikey Mouse (na, ca m-am apucat sa iau masini si la jucarii Doamne, cat sunt de "bogata")

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui xandrutza_76

Neatza. Lilina, in cazul asta te putem serba toata luna decembrie

[b]Xandrinne si ale ei Raluca (03.08.1997), Narcisa (21.09.2006) si Diana (24.09.2008)

poze cu noi

biiineee, accept

Mergi la inceput

ce galerie ? nuuuuuu, Alexutza naste de ziua mea, asa mi-a promis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

salutare fetili zic si eu prezent la apel
am vazut poze supeeeer cu dudu cu cosmi si binenteles pozele sephorei
lui luca sai treaca bubutza si sa se faca repede bine
dudu sa ii treaca repede ochisorul
lexipentru cele 3 kg
lilina sarbatorim cum nu eu ma inscriu is prima la din astea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Lili uite astea sunt masinutele care le-a primit ...http://www.jocsotron.ro/masinute-de-urgenta-mickey-mouse-p-1617.html au fost comandate chiar de pe site-ul asta....3 bucati la 100 ron. Sper sa-ti placa.

Pai normal ca te sarbatoresti toata luna decembrie ca doar ai o gramada de sticle de vin Chiar mai ai din ele....cele primite pt concediu.

Lexi tine-o tot asa cu dieta. Sigur ai dat ceva jos daca simti la pantaloni.

1 Anisor2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Fetele, multumesc! Nu stiu daca am dat jos chiar 3 kg, am zis si eu cu aproximatie.
Off, nu reusesc deloc sa ma hotarasc, ieri ma gandeam sa-i iau Mariei plusuri cu Mickey si Minnie, azi parca mai mult ma tenteaza masinutele pe care le are si Cosmi. Mai am timp pana vineri seara sa ma decid. Monique, zi-mi te rog, cam cat sunt de mici figurinele?

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare

Mergi la inceput