Bucurii de sept-oct 2006 (153)
Raspunsuri - Pagina 6
Monique_new spune:
Sunteti niste dragute.
Lexi nu i-am mai luat masinuta Disney care si-o dorea ea, i-am luat una roz mare cu Barbie o sa o vezi si sora mea i-a luat o masinuta, un vaporas si un elicopter cu personaje Disney cu care se poate juca si individual ceea ce pe ea o bucura pt ca ii plac jucarelele/personajele de dimensiuni mai mici. Nu stiu ce ai inteles din ce am spus. Tel ti-l dau PM..Prin ce zona locuiti prin Buc?
Noi de sarbatori cred ca stam prin zona cu familia....eu asa stiu cel putin Craciunul se petrece in familie......dar mi-ar place sa fie si zapada.
1 Anisor2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006
anangel_lexi spune:
Aa, ok, am inteles, credeam ca a primit masinuta aceea.
Eu tocmai m-am mai uitat o data pe dinoland si m-am razgandit, ii iau un Mickey si o Minnie de plus, ca-i plac tare mult si inca ceva, ma mai gandesc.
Dupa ce m-am uitat si pe net, m-am gandit sa va propun ca loc de intalnire fie McDonald's de la Piata Unirii fie Kids Planet. Astept pareri.
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Monique_new spune:
Lexi si noi avem Mickey si Minnie de plus si e tare incantata de ele dintre toate pe astea le prefera. Sincer nu stiu daca la Mc e un loc ideal, cred ca mai bine ar fi intr-un parc daca e frumos afara. A mea nu stiu daca ar sta cuminte la Mc...doar daca o bag la un loc de joaca. Vedem ce spun si restul mamicilor.....veniti cu idei.
1 Anisor2 Anisori
Monique_new spune:
Offf unde umblati???Il cautati pe Mosuuu
Eu am spalat un rand de geamuri la bucatarie si una bucata perdea. M-am apucat asa pe rand pt ca nu stiu daca am vre-o zi libera ....de copil pana de sarbatori.
Azi cand am ajuns acasa printesa mea, mi-a cantat un nou cantecel invatat...."Iepuras dragalas....a fugit peste imas...etc" Am fost tare mandra
Am vorbit acum cu Anca (scumpik_lui).Era tare suparata. Luca si-a spart capul in seara asta, iar zilele trecute isi varsase supa oparita pe burtica.Acum era bine, dar s-a dus cu el la spital si l-a cusut.
1 Anisor2 Anisori
anangel_lexi spune:
Aoleu, scumpik, multa sanatate lui Luca! Off, ce ghinion!
Monique, pai eu de aceea am zis de Mc ca una din variante, pentru ca cel de la Unirii are loc de joaca. Sigur ca daca e vreme buna ne putem intalni in parc, eu am luat in calcul varianta cu vreme rece.
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Monique_new spune:
Neata. E gata -luta.
Eu dorm inca pt ca azi noapte m-am trezit pe la 1.30 si cred ca am adormit spre dimineata. Nu stiu ce am avut.
Lexi
1 Anisor2 Anisori
ramomar spune:
Buna dimi,
Moni multumim de cafea! Harnicuta ai fost, exact asa o sa ma apuc si eu spatmana viitoare, pe rand, de geamuri si perdele
ai baut aseara cafeluta, de nu ai putut dormi?
scumpika, of ce rau imi pare de Luca . Sper ca e ok acum.
Ia sa strig eu catalogul ca prea e liniste pe aici:
Mirabela, Gety, eloise, Zina, floricel, alinamoro, pufymic, mamilili, gabitzica si flavia-ramona (n-au mai dat de-un secol pe aici), Sephora, mephala, mexxa, lullabay, eunice, alexutza (poate apare azi Teodora), AdinaF, tanima, crisnemes, CristinaGoji, princess, festina, de itzy ce sa mai zic...lakioana, tasia, elenia, Roxana, haideti fetele la o vb dulce si o cafea calda!
Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)
lilina spune:
neatza, moi multumim de cafea
te-ai trezit la 1.30? eu atunci ma bagam in pat
am vazut si eu pozele cu Cosmi, taaare haioasa e prientzesa. Si jucarelele mi-au placut
eu i-am luat de la Disney pe Mickey si Pluto, mici si scumpi si la propriu si la figurat, am dat 32 de lei pe set, in fine, arata bine, dar sunt mititei raaau, bine ca se mai joaca Vlad cu ele, nu e innebunit, dar se joaca din cand in cand
despre intalnirea cu Lexi - clar nu veti scapa de mine, o sa ne vedem, e buna ideea cu spatiul de joaca, vin unde e ok pt.toate cele care mai vin.
eu am fost suuuper ocupata, mi-au plecat in concediu 2 colegii (importanti.... si cuplati, pe deasupra) si toata nebunia e pe capul meu, asa ca de luni am programul vaaarza
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
lilina spune:
nu stiu daca ati sesizat, dar sunt SINGURA sarbatorita a lunii decembrie
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
ramomar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lilina nu stiu daca ati sesizat, dar sunt SINGURA sarbatorita a lunii decembrie Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006) poze cum s-a nascut, site-ul |
eu una am observat si chiar m-am gandit ca ai ales o zi frumoasa sa vii pe lume , a 2-a zi de Craciun. sa ne traiesti lilico!!! , dar mai multe iti voi ura la momentul potrivit, sau primesti de pe acum urarile ?
Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)