Bucurii de sept-oct 2006 (153)
Raspunsuri - Pagina 5
microbu spune:
Citat: citat din mesajul lui anangel_lexi
Sandra, . Eu m-am gandit sa ne intalnim toate mamicile care vor plus puii din dotare la un loc de joaca acoperit, unde mai in centru ca sa fie accesibil pentru toata lumea, indiferent de directia din care vine. Astept propuneri cu locuri de joaca frumoase.
Oricum ar fi, de noi nu scapi. AM ZIS !!!
anangel_lexi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui microbu
Oricum ar fi, de noi nu scapi. AM ZIS !!! |
Iupiiii!!!
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Sephora spune:
Va pup fetelor
Vazut si io pozicile ,Ramo si M are un fotoliu la cre sta si se uita mereu la desene,numai acolo sta.
Lexi si eu vreau intalneala cu tine,sper sa fiu in Bucuresti,ca de sarbatori ziceam ca mergem la Roman sa vada si M cum sta treaba
Io azi am facut bradutu,mie imi place sa-l tiu mult in casa sa ne bucuram de el,am luat unu frumusel din ala argintiu,de la H.... foarte ieftin 60 ron daca sunteti interesate.
Plus ca mosu i-a adus lui M nici mai mult nici mai putin de 4 sine ptr Thomas asa ca azi 6 ore asa le-am petrecut,il ucid daca mai aduce.
anangel_lexi spune:
Sephora, voi cand planuiti sa plecati la Roman? Ca poate reusim sa facem intalnirea inainte de plecarea voastra!
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Monique_new spune:
Neataaaaa . E gata luta. Vad ca ati "inviat".
O puneti de-o inatalneala cu lexi ???? Cam in ce perioada? Tare as vrea sa venim si noi, doar ca intre 15-21 dec speram sa plecam in Poaiana Brasov. Sper sa fim in Bucuresti cand stabiliti data.
Adriana vazut pozele cu Dudu cand a gasit cadourile de la Mosu.
Lili sa va fie de bine plimbarea mai ales cu trenul....vezi cand nu ai ce face sui una bucata Vladone in tren si sti drumul pana la gara .
Avem si noi ceva poze noi dar dupa ce ma trezesc.
1 Anisor2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006
Monique_new spune:
Vad ca tot nu va treziti. Fac si eu ca Ramo ieri...poate va scot din barlog cu niste POZE MOS NICULAE
1 Anisor2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006
ramomar spune:
Buna dimi,
Moni, e superba Cosmi , are asa un chip dragalas si parca e mereu pusa pe sotii Foarte frumoase cadouri a primit de la Mos.
lilina ce simpatic a fost Vladone in calatoria lui cu trenul si m-am amuzat terbil de perlele lui. Frumos we ati avut! asteptam pozeleeeee
Adriana vazut si Dudu cum cauta el cadoul in ghetute, frumusel foc, baiatul mamii
Andra, felictari gargaritei pentru NO.1 si NO.2 la olita, respectiv wc Si noi am scapat de "pemp-su" de vreo 2 luni, doar noaptea i-l pun.
Craciunul il vom petrece in familie, atat cu socrii, cat si cu ai mei. Va fi cam obositor, dar vorba catecului "doar o data-i Craciunul. De rev am facut rezervare in Polonia la ski cu mai multi prieteni, dar pana la urma am renuntat, era prea mult 8 zile fara puiul mic, asa ca inca habar nu am ce vom face avand in vedere ca toti vor fi acolo.
alexutza sa ai parte de o nastere usoara si o bb-lina dulce foc si cuminte!
Lexi simpatica foc Maria cu perlutele ei Ce frumos ca o puneti de-o intalneala!
Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)
xandrutza_76 spune:
Buna dimi, dragelor!
Moni, saru`mana pentru cafea. Eu am apucat sa vad ceva pozici de-ale voastre, le-am primit pe mail dar vreau sa le mai studiez odata, mai cu atentie.
Lilina, Lexi, faine perlute!! Ma bucur ca Vladone a fost incantat de calatoria cu trenul. Sper sa reusiti fetelor sa faceti gasca mare, sa va intalniti cu Lexi!!
Adriana, am vazut pozele, foarte dragute, mi-a placut cum se uita Dudu in carticica.
Sandra, felicitari Ruxei pentru progrese!!
Astept si eu sms-ul cu vestea cea mare, despre Alexutza!
Apropos, cine se va ocupa de stiti voi ce??
Sephora, si noi am montat bradul, tot artificial, dar verde; arata foarte ok, poate o sa fac niste poze sa va arat.
Ramo, sper sa gasiti o varianta convenabila si pentru Rev.
Noi de sarbatori stam acasa, bine merci
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Monique, stai linistita, eu nu ma supar absolut deloc daca organizam mai multe intalniri. Daca ar fi dupa mine m-as intalni cu toate mamicile de pe forum, numai sa vrea/poata si ele. Mai vorbim pana atunci, cred ca Lilina are numarul tau, deci putem comunica prin ea. Sau lasa-mi numarul tau pe PM, daca vrei. vad ca pana la urma i-ai luat Cosminutei masinuta Disney! Super, am vazut si eu una asemanatoare cu Donald pe dinoland si i-as lua-o Mariei de Craciun. Sa vedem... Merg sa vad pozele, ca n-am vazut-o decat pe prima.
Ramo, lasa nu fii suparata ca nu mai mergeti in Polonia, peste 2-3 ani o sa puteti merge si cu pitica! Nu mai e asa de mult.
Din ce in ce mai mare
anangel_lexi spune:
Super frumoase pozele cu Cosmi! Cred ca e prima oara cand o vad suparici intr-o poza. Am uitat sa spun ca le-am vizionat si pe cele cu Dudu, care e un dulce, cum isi cauta el cadoul in ghetute!
Din ce in ce mai mare