Bucurii de sept-oct 2006 (153)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Buna seara!

Vad ca Monica va dat vestea ce-a proasta si ii multumesc . Eu n-am mai apucat sa intru ca sambata au venit parintii acasa si am petrecut weekend-ul cu ei, iar saptamana asta am inceput-o tare prost.
Luni pe la amiaza am terminat supica si am pus intr-un bol pt Luca la racit si m-am dus pana in dormitor sa ma imbrac sa mergem sa luam paine. Nu stiu cand a disparut Luca de langa mine ca l-am si auzit urland foarte tare, iar cand l-am vazut in bucatarie era tot cu supa . faza nasoala a fost ca era cu body pe el si cum a dat de fierbinte a inceput sa frece bady-ul de el si asa si-a facut ditamai rana pe piept. Daca era fara body poate era mai bine ca doar se besica si atat, dar asa i s-a dus pielea si e cam nasol, dar il tratez si se vindeca. Asta sa intamplat luni dupa-amiaza, iar aseara eram la mama si s-a impiedicat de un prag, a cazut pe burta si a ajuns cu fruntea intrun colt de perete care era imbracat in labriu de lemn. I s-a spart fruntea fix deasupra nasului, aproape cat e fruntea de lata si o crapatura foarte adanca. Am sarit repede si cand l-am ridicat era plin de sange, m-am speriat foarte tare l-am bagat intr-o haina mare (ca n-am mai stat sa-l imbrac)si am fugit la urgenta. Nu va spun cum m-am chinit sa-l tin sa-l anestezieze si sa-l coase. Atat de tare plangea si tot striga "mama pup, mama pup". Mi se rupea sufletul pentru el. Dupa vreo 2 ore de cand ne-am intors de la spital era vesel si se juca. Noaptea am treut-o binisor, el a mai dormit, a mai plans, i-am dat nurofen si se calma, eu in schimb n-am inchis un ochi ca am stat si l-am pazit sa nu traga de pansament si sa nu faca febra, ca tot aveam impresia ca nu mai respira, ba ca tremura, mai gemea, se ridica in fund si ma striga...dar a trecut. Azi a fost bine.
Acum cine v-a citi astea o sa zica ca sunt o mama rea, iar eu stiu si ma simt rau, mai ales cand o veni sootu acasa si o sal vada, dar pur si simplu nu am avut cum sa evit.

Va multumesc tuturor pentru urarile de bine si va pup

Anca, mamica de www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/129272.birthday.png" target="_blank">LUCA (17.10.2006)
Poze cu copilutu'
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

vreau si eu un vot www.tamagochi.ro/pet-Miciurin" target="_blank">AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

tocmai am vorbit cu sotul la tel si i-am spus ce s-a intamplat, a plans si el si eu, si binenteles ca am iesit vinovata, am avut o discutie si am retrait din nou acele momente. nu ma simt bine deloc, nu stiu ce sa mai fac. Eu am vrut sa-l anunt sa nu zica ca i-am ascuns, nu stiu daca am facut bine sau nu, dar asta e

Anca, mamica de www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/129272.birthday.png" target="_blank">LUCA (17.10.2006)
Poze cu copilutu'
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

vreau si eu un vot www.tamagochi.ro/pet-Miciurin" target="_blank">AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Scumpika - imi pare tare rau ca a avut atata de suferit Luca! nu-ti ma fa procese de constiinta, sunt chestii care pur si simplu se intampla, fara ca sa fie vina cuiva. nu prin asta se defineste o mama buna, mama buna e acea mama care e alaturi de puiul ei la greu, si tu asa ai fost! Sa va faceti bine cat mai curand!

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Va pup fetelor,

Xandrutza ,btadutul nostru e viu nu e de plastic (nu-mi plac aia) ziceam din ala argintiu ca e un soi care e mai albicios.
Lexi am vb cu cuscra si am inteles ca vii pe 13,noi plecam doar de revelion si am inteles ca stai o luna asa ca ne intalnim sigur,dar cu conditia sa fie intr-un loc unde pot ajunge ok ca nu-s cu masina.
Alexutza nastere usoara si o puiuta mica si sanatosa si mancaciosa.
Scumpik insnatosire grabnica,of doamne prin ce ati mai trecut si voi,si eu asta vara am avut faza urata cu m noroc ca nu i s-a spart pielea dar a avut o ditamai galmoaica.Pupam piticul mic si tu nu te mai invinoati ca n-ai de ce,se intampla oricui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Am zi io pozici cu bradut la 2 ani 5 poze si ce ne-a adus Mos Nicolae3 poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Neata e gata luta.

Anca primesti bataita ti-am mai spus. Termina cu prostiile astea ca esti o mama rea. Astea sunt accidente pe care incercam sa le evitam cat puteam dar uite ca se mai intampla. Nici una dintre noi nu cred ca vrea sa se lovesca copilul. Erai rea daca il dadeai tu cu capul ( doamne fereste de asa mame) de perete. Hai curaj .

Lexi figurinele au aproximativ 10 cm, sunt tare haioase si mobile/ flexibile nu stiu cum sa spun, adica sunt dintr-un plastic elastic - moale, pot sta si in fund sau in picioare ......sunt bine facute.Eu as mai vrea sa ii iau si personajele feminine tot la dimensiunile astea. Le-am vazut sunt cele luate de Lilina.Plusuri Disney avem si noi dar tot de dimensiuni potrivite aproximatv 20 cm, nu din cele mari pt ca am vazut ca nu prea o atrag. Vezi la ce te hotarasti.

Sephora am vazut pozicile cu bradutul si cu trenuletul Thomas.Cum a reactionat Matty la pom ca mie tare mi-e ca il dezmembreaza. Fata mea vrea bradul cu globulete albastre asa ca sa vad cum ma organizez sa schimb culoarea la globuri, pt ca de 2 ani am facut bradul intr-o culoare portocalie - aurie.

1 Anisor2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Lexi si ramo parca vroia, am facut rost de cartea nutritionistei Mihaela Birlic, dar sa vad cum o pot pune pe mail pt ca este scanata....si tb adunate toate paginile...poate o arhivez si v-o trimit daca doriti.

1 Anisor2 Anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimi!
Poftiti la
Anca, imi pare rau pentru Luca, sper sa-i treaca toate cat mai repede. Tu nu te mai invinovati, eu zic ca e bine ca ti-ai anuntat sotul, sa stie si el situatia; cred ca si lui i-a venit greu, ca e departe dar si tie ti-a fost, mai ales ca tu ai mers cu baiatul la spital si l-ai vazut in starea asta. Se putea intampla oricui asa o nenorocire, nici copilul nu-l poti tine in vitrina sa nu pateasca ceva. Eu zic sa te linistesti, ca trec toate si va fi bine
Sephora, frumos cadou a primit Matteo de la mos. Tare dragut e si bradul, mie imi plac mult cei argintii! Noi nu am mai pus natural in camera, dar o sa luam sa facem si natural, asa am avut si anul trecut, doi brazi, cel natural l-am montat in bucatarie, unde e ceva mai racoare si a stat mai bine.
Lilina, frumos cadou ti-a facut Itzyshor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monique_new

Neata e gata luta.
Fata mea vrea bradul cu globulete albastre asa ca sa vad cum ma organizez sa schimb culoarea la globuri, pt ca de 2 ani am facut bradul intr-o culoare portocalie - aurie.

1 Anisor2 Anisori

Facem schimb de cafele, Moni
In Carrefour am vazut ornamente, globuri, beteala, clopotei, margele, pe culori, sunt si pe albastru, dragute, zic eu, diverse modele si nu foarte scumpe. In plus ai avantaj ca sunt toate in acelasi loc si ai si de unde alege.
Narcisa a mai tras de brad, dar am tot stat cu gura pe ea, vad ca pe zi ce trece ii acorda tot mai putina atentie, asa ca, poate de Craciun va fi pomul intreg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Buna dimi,

prezenta si io la
Moni iti raman datoare daca reusesti cumva sa-mi trimiti cartea

Of, Anca prin ce ai trecut cu puiul mic. Ai facut foarte bine ca i-ai spus sotului si tu nu te mai invinovati ca esti o mama rea Acum sunt la varsta la care ei trebuie sa vada si sa stie tot si se intampla lucruri neprevazute. Ai fost puternica si ai actionat repede! In toamna Patricia a cazut la ai mei in curte si a mers cu gurita deschisa in pamant, incat cand am ridicat-o am vazut-o toata de sange si mi se parea ca e rupt un dinte. Sa nu-ti spun ce slaba am fost si cum m-a apucat lesinul, noroc ca au fost parintii aproape ca daca eram numai eu cu ea nu stiu cum m-as fi descurcat.

Lexi felicitari pt kg pierdute! hai ca a mai ramas un pic si va urcati in avion! Bagajele sunt gata?

Sephora, foarte frumos bradul vostru, dar si cadoul lui M. de la Mos.

Gety, da, ce ai vazut in poze e o tablita de pictat (pe o parte), iar pe cealalta parte e magnetica cu cifre, litere, dar se poate desena si pe partea aceea.

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput