Bucurii de sept-oct 2006 (153)
Raspunsuri - Pagina 4
xandrutza_76 spune:
Am iesit din barlog
Ramo, ti-a admirat-o si Narci pe "Pa-ti-cia"
Ca bine spui, Moni, astept si eu postarile Lilinei, cu detalii despre calatoria cu trenul!
lilina spune:
bunaaa
azi am avut suuuuper mult de lucru, abia acum m-am eliberat,
La multi ani celor sarbatoriti de SF.NICOLAE!!!
ati primit cadouri ???? noi am primit muuulte si frumoaaase
am fost la Brasov, a fost frumos si cam scurt
lui Vlad i-a placut in tren, desi doar o ora s-a bucurat de calatorie, in rest
a dat noroc (in continuu) cu ceilalti calatori , am mers cu el intre vagoane ca sa vada bine cum e construit trenul, s-a zbenguit pe scaune, apoi s-a culcat. Acasa nu a facut kk si in tren a trebui sa-i schimb scutecul de 2 ori. Eu am fost incantata de calatorie, trenul super curat, modern, toate usile automate, am mers intr-un compartiment cu scaune de o parte si de alta si culoar pe mijloc, super dragut. Cand am coborat, Vlad a fost super dragut, a spus PAA la toata lumea si cand s-a vazut cu tati s-a bucurat f.tare si ii tot spunea ca el a mers cu trenul ...
ne-am plimbat prin Mall-urile de acolo, am ramas dezamagiti de faptul ca nu aveai unde sa papi ceva k-lumea, noroc ca stiam noi de un restaurant dragut unde ne-am facut toate poftele
am facut si shopping, l-am pozat pe Vlad cu o masina de formula 1 de la ING si cu niste dinozauri imensi la MacroMall, care era decorat cu statuiete si hieroglife egiptene, foaaarte dragut si cu niste dinozauri (nu vad legatura, dar arata ok) Vlad se speria de statuiete dar nu si de dinozauri, pe care i-a pupa si imbratisat la greu
Seara am facut o baie cu multa spuma in 3 am avut parte de un apartament cu o baie imensa si o cada pe col super mare si Vlad nu s-a lasat pana nu ne-am bagat peste el
Sambata am fost iar la Shopping - cadourile pt.familie apoi am taiat-o spre Telega. Vlad mi-a cam facut crize pe drum ca nu vroia sa doarma dar pana la urma ne-am inteles.
va pup, sper sa pot pune si poze pana maine
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
lilina spune:
am uitat sa va povestesc de la Telega
au tot venit grupulete de colindatori (cam 20 de grupuri) si socrelul meu ii baga in casa, sa ii vada Vlad cum canta
cantau "steaua sus rasare..." desi noi stiam ca asta se canta de Craciun....in fine
Vlad super extaziat de copii, la inceput a fost rusinos, isi punea mainile pe fata, apoi se tavalea pe jos, dansa si chitaia
cand l-am intrebat noi:
"Vladut, cum cantau copii ? Steaua sus rasare, ca o ...???"
si Vlad "..ca o bleaga" am lesinat de ras
"Hai mai mami, nu asa cantau copii. Din nou: Steaua sus rasare, Ca o...?"
si Vlad "...ca o minge"
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
microbu spune:
Ramo m-ai terminat cu pozele. Asa serioasa e Patri cand se concentreaza?! Tare dulce, si tu arati super asa slabuta .
Sephora ti-am zis deja ca sunt frumoase rau si pozele si "rochiilelele".
Asta apropo de pluralul inventie proprie Ruxa, orice plural cu "-LE" in coada ea le spune "-LELELE" si toate sunt de gen feminin. In top a fost 1cocos - 2cocoase sau 1pempesa - 2pempeselelele (pempesa=printesa alias Barbie ).
La noi moshul a venit cu un Bondarel vorbitor (si acum este completa colectia ), un avion de la Fisher-Price si nelipsitele dulciuri.
Daca am omis sa va spun, Ruxa este cel mai mare fan posibil Fifi and the flowertots ...
microbu spune:
De Craciun o sa ii iau un aspirator, o casuta de papusi care m-a cucerit (numai ca tre sa fac un drum la Constanta pt ea pt ca nu e mag in Bucuresti) si eventual inca ceva cu Fifi .
Alexuta are DPN 10dec si va spun ca e ok, inca nu are semne ca se grabeste printesa. Astept sms-ul cu vestea minunata .
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Fetelor, va multumesc pentru cuvintele frumoase dar trebuie sa ma credeti pe cuvant cand spun ca anul asta nu am fost cuminte... Ca nu am fost cuminte e oricum mult prea putin spus. Prietenii stiu de ce.
Ramo, e dulce foc Patri, mi-era tare dor de ea, ma bucur ca ai mai pus poze cu ea! Vad ca a fost foarte incantata de cadoul Mosului.
Mie sincer mi se pare ca unele Bucurii sunt...mai mature sau nu stiu cum sa ma exprim...Pai Maria daca ii puneam pensula si culorile in mana se manjea toata si manjea totul in jur, nu doar foaia de desen. Unde mai pui ca precis ar fi gustat din ele. Pe cand Patri...jos palaria, a pictat cumintica exact acolo unde trebuia.
Lilina, you made my day cu perlele lui Vladone! Am ras cu lacrimi!
A trantit si fii-mea vreo 3 perle in week-end dar nu-mi amintesc decat 2.
Una din ele se refera la vesnica noastra discutie despre caruselul ala nenorocit, ca numai cand ma gandesc la el ma ia cu ameteala.
Fii-mea: "Mami, la cau! Bani?" (Daca ati observat Maria face propozitii dar fara predicat)
Eu: Nu, mami, ajunge, te-am dat o data, gata! Nu mai are mami bani."
Ea: "Tati bani?"
Eu: "Nu, Maria, nici tati nu are bani. O data pe zi mergem la cal, atat!"
Ea: "Tataie la cal cu avionu"
Eu n-am priceput nimic din ultima replica asa ca o intreb "Ce-i cu tataie si cu avionul?"
Ea "Tataie la cal cu avionu cu bani"
Eu incercand sa traduc "Adica tataie are un avion de bani cu care sa te dea in carusel?"
Ea (cu un zambet satisfacut ca in sfarsit am priceput) "DA!"
A doua perla a fost in urmatorul context: fii-mea are tendinta sa se catere pe scara interioara (care e f ingusta si periculoasa, mai ales ca nu are nici balustrada) si desi am incercat sa blocam accesul la ea, fii-mea tot incearca sa se catere. Nu am mai stiut ce sa-i spunem ca s-o convingem sa renunte asa ca sotul meu i-a spus ca sus in pod e Mosu si sa aiba grija. Sambata iar a incercat sa se cocoate pe scara, a urcat vreo 2-3 trepte si s-a oprit. Taica-sau i-a spus sa aiba grija ca in pod e Mosu si face urat daca o vede acolo. Si a inceput sa strige "Mosuleeee, ia uite ce face Maria, nu e cuminte!" La care fii-mea de sus, de pe scara "Mosuleeeee, vino papa tati!"
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
microbu spune:
Lexi hai sa stabilim o intalneala sa te mai inveselesti un pic. Sunt sigura ca daca puteai alege, ai fi ales sa fii cuminte dar fiecare le stie pe ale lui .
Draguta si isteata Maria .
Lilina sa va fie de bine plimbarea in 3, super frumos.
LA MULTI ANI DE SF. NICOLAE !!!
anangel_lexi spune:
Sandra, . Eu m-am gandit sa ne intalnim toate mamicile care vor plus puii din dotare la un loc de joaca acoperit, unde mai in centru ca sa fie accesibil pentru toata lumea, indiferent de directia din care vine. Astept propuneri cu locuri de joaca frumoase.
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
microbu spune:
Tot sunt in forma azi , sa ma laud si eu ca al meu copil nu mai presteaza la pampers decat in timpul noptii NO.1.
Pe NO.2 de 3luni si ceva il cerem la wc. Acum de vreo 3sapt cere si NO.1 la olita, nu mai vrea la wc ca s-a obisnuit de la gradi cu olita. Nu vrea deloc pampers ziua, doar seara ma lasa sa i-l pun si de multe ori il gasesc uscat. Mai scapa cateodata pe ea, dar cam la 2-3zile maxim si asta pt ca uita sa se duca la olita, se ia cu joaca la gradi.
Mamici daca tot am vb de cadouri, ce faceti de sarbatori? Unde mergeti, cum petreceti?
Noi facem Craciunul acasa in familie, sper sa vrea Ruxa sa mearga si la tacsu si bunicii paterni. De Rev nush inca, trebuia sa plec la Roma dar nu vreau sa stau fara ea 5zile, am renuntat desi am biletul de avion . Nu plec din Bucuresti, nu pot fara ea. Voi sta probabil pana la 23-24 cu ai mei acasa si apoi la vreun party cu prietenii.
Adriana mica spune:
Buna seara,
Multumim pt urarile de sanatate!
Din fericire, suntem ceva mai bine. Am mers la oftalmolog, inca punem picaturi dar de acum ne putem reintoarce la gradi; miercuri, la serbarea de mos Craciun va fi prima zi.
Alexutza, asteptam vesti de la tine, acum ca se apropie termenul pentru Marea Intalnire.
Lili, Sephora, sa va fie de bine plimbarea.
Iata cateva www.kodakgallery.com/ShareLanding.action?c=rldx7jt.5tfw3f69&x=0&y=-s5209i&localeid=en_US&cm_mmc=site_email-_-site_share-_-core-_-view_photos_button" target="_blank">pozici de la Mos Nicolae. Pacat ca Dudu are inca ochisorul drept umflat (mai ales atunci cand se trezeste din somn) si este destul de vizibil; iar eu eram de abia trezita din somn, in pijama total nearanjata, dar sunt sigura ca ma veti scuza.
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...