Bucurii de sept-oct 2006 (153)
Raspunsuri - Pagina 3
Monique_new spune:
Neata.
Daca este cineva prin zona va invit la o luta.
Caut reteta de papanasi care a dat-o Lilina acum ceva timp. Eu o am salvata la serviciu... si as fi vrut sa fac astazi.
1 Anisor2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006
xandrutza_76 spune:
Buna dimi!
Sar`na pentru cafea, Moni. Nu gasesc nici eu papanasii...
Sephora, foarte faine pozele, mi-au placut toate, si cladirile si porumbeii si pozele facute in avion; voi ati iesit foarte bine. Sa va fie de bine plimbarica.
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
In primul rand la multi ani cu intarziere tuturor celor care si-au serbat onomastica ieri, in special Bucuriilor Nicolas de Pufy si Rares Nicholas de princess!
Sephora, bine ati revenit! Foarte frumoase pozele!
Elenia, imi pare tare rau ca ai astfel de probleme, sper sa se rezolve pana la urma pe cale amiabila.
Monique, sa stapaneasca Cosmi sanatoasa cadoul de la Mosu!
Eu nu am primit nimic, nici nu meritam de altfel, asa ca nici nu m-am obosit sa-mi pregatesc ghetele. Nici macar nuielusa n-a gasit Mosu.
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Monique_new spune:
Neata. E gata luta.
Lexi ce inseamna atitudinea asta negativista??!!! Cum adica nu meritai ca nu ai fost cuminte....vrei bataita. Eu sunt convinsa ca trebuia sa vina, dar poate se revanseaza Mos Craciun.
Cosmi pe langa jucarii a primit o gamada de dulciuri pe care a trebuit sa le ascund ca ma zapacea cu ele.
Va urez o saptamana minunata in ciuda vremii de afara. Eu tot sper sa ninga
1 Anisor2 Anisori
ramomar spune:
Buna dimi,
Moni multumim de cafea Ma bucur ca ai gasit cadoul pentru Cosmi, mai ales ca a fost asa incantata de el
La multi ani Bucuriilor noastre ce poarta numele Sfantului Nicolae: Nicolas Mihai si Rares Nicolas! De asemenea, La multi ani pentru toti cei dragi voua ce s-au serbat sambata!
Sephora, foarte foarte ...frumoase pozele. e superba Barcelona, Matteo un dragalas , voi foarte dragute, iar tu semeni foarte bine cu mama ta!
Lexi, chiar asa ce e cu atitudinea asta a ta! vezi ca ma aliez cu Moni si primesti bataita. Nici la mine nu a venit Mosul, dar i-am pregatit scrisoarea si pana la Craciun a zis ca le primesc pe toate, caci lista era lunga .
Stiti ce am facut eu vineri: la solicitarea mosului (sotul) i-am trimis scrisoare (email) cu ce sa-mi aduca
o zi minunata!
Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)
xandrutza_76 spune:
Buna dimi!
Moni, multumesc pentru cafea!
Lexi, fruntea sus! Ce e cu tine? Fii putin mai optimista, nu-mi place sa te stiu asa trista.
Ramo, buna ideea cu mailul!!
Monique_new spune:
Hellooooo unde sunteti mamici????
Ramo si eu i-am lasat mesaj pe mess
Lili cum a fost cu trenul? Cum a reactionat Vladone ?
1 Anisor2 Anisori
ramomar spune:
in speranta...ca poate mai iesiti din "barlog" va pun si eu cateva poze
Monique_new spune:
Ramo am vazut-o pe Patry cu tablita de la mosu, tare mandra de ea . E tare haioasa ultima poza in care sta pe scaunel in mijlocul patului .
1 Anisor2 Anisori
ramomar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monique_new Ramo am vazut-o pe Patry cu tablita de la mosu, tare mandra de ea . E tare haioasa ultima poza in care sta pe scaunel in mijlocul patului . 1 Anisor2 Anisori Cosmi bebe -13 septembrie 2006 |
Moni , mda e tare simpatica cu fotoliul ei; il cara peste tot dupa ea si aseara facea tumbe in pat cu fotoliul, se rasturna pe spate, dar la o tumba mai riscanta a ajuns intre pat si dulap, cu piciorele in sus, de nu stiam cum sa o ridic mai repede, iar dupa o mica smiorcaiala, nu ne mai puteam opri din ras [