FIV 205

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Felicitari Vally!Cred ca esti prima reusita a lui T si Matei!Sau poate mai au reusite ,dar eu nu stiu?!Sarcina cat mai usoara si bebelasi sanatosi!

LA MULTI ANI CELOR CARE AZI ISI SARBATORESC ONOMASTICA!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Vally felicitari si sa ia sarcina usoara si la termen. Asta da cadou de Mos Nicolae.
La multi ani tuturor care isi serbeaza ziua onomastica.
Multa bafta tuturor

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

S-au fertilizat toti 5...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Bravo meda! Asa da!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Moni, pup fata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Un Mos Niculae darnic pentru toata lumea va doresc!
Pentru noi a venit cu 3 puiuti la purtator si ma rog sa ramana cu noi. Unul era de 8 celule cat. A1 si doi mai micuti de 6 si 5 celule, ambii cu mici fragmentatii. Acum ne rugam ca macar un luptator va gasi drumul spre noi! Eu ma voi odihni vreo doua zile si voi sta pe acasa. Oricum mi-e somn de la Diazepamul ala de la spital, de as dormi si 15 zile. Dariaioanaxx stie!
Dariaioanaxx ma bucur ca te-am cunoscut si mult bafta inca o data iubita! Va veni ea cu vestile!
Medamaya felicitari pentru cei 5 puiuti, sa se dezvolte frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Moniland: In sfarsit m-am linistit!!! Multumesc!!
Ioanatugs: Doamne Ajuta sa fie totul bine si peste 11 zile sa vii cu vestea cea mare!!!
Medamaya: Tin pumnii stransi si pentru tine!! Poate la vara ne plimbam cu burticile pe plaja!! ( sunt tot din C-ta)
Va doresc un week end frumos!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

Fetelor va urez sa aveti parte de un mos bogat si darnic! Sper sa aiba cate un test II pentru fiecare dintre noi!

La Multi Ani tuturor sarbatoritelor si sarbatoritilor de astazi!

Meda felicitari pentru cei 5 voinici! si multa bafta!
Ioana felicitari pentru cei trei puiutii... Doamne ajuta sa se prinda bine-bine la mami in burtica!

si multe cadouri la toate fetele frumoase!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

FELICITARI VALI!!!Sarcina usoara si dusa pana in luna a 9-a si bebe sanatos si norocos!!!Bravo mamico!!!

Medamaia,felicitari si voua si sa auzim de vesti bune-bune peste 2 saptamani!!
Ioana,sa fie puiuti lipicioso de mami!
MUFFINUTZA,e tare bine ca al tau e un tata bun,caci sunt sanse marite sa fie un tatic minunat si pentru copilasii vostri.Hai sa-i vedem calitatile.Nici al meu nu e din seria marilor iubareti,dar il prefer exact asa cum este,...decat vreunul cu sange latin...care sa-mi mai traga si o scatoalca,....asa din pasiune,mai bine unul mai domol.Eu avui parte si de relatii furtunoase dar nu as da linistea si pacea si stabilitatea pe nimic in lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

LA MULTI ANI TUTUROR CARE POARTA NUMELE DE NICOLAE,NICOLETA
IOANATUGSsigur o sa ne dai vestea cea mare peste 12 zile
MEDA bravo draga mea,iti tin pumnii sa iasa totul bine
Felicitari noilor gravidute si multa bafta tuturor care sunt in focuri

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca

Primul 18.11.08 Al doilea 5.12.08

Mergi la inceput