FIV 205

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

florela, pai nu v-am promis ca va iau pe toate cu mine la Odisee. Dupa cum vezi nici nu m-am mutat.

Mergi la inceput

Si daca tot va place subiectul/capitolul de ce nu-l votati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

Buna seara fetelor.
VALI,SUPERRR,felicitari din tot sufletul,iti doresc o sarcina usoara si un bebe sanatos.
CHANCE,felicitari si tie draga mea.Ma bucur atit de mult cind vad ca se poate,voi imi dati sperante sa merg mai departe.
MUFFINUTA,nu vreau sa fi ``colega`` mea in februarie,iar la ski iti doresc sa mergi iarna viitoare,poate ca o sa vii aici la mine,avem zapada 5,6 luni pe an (intelegi cum e in Canada).
Va pup fetelor,va doresc sa va aduca Mosul macar cite un bebelas si tot ceea ce va doriti voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Moniland,Moni draga!

gravidutza eroina ..stii ,cu voi aici e mult mai usor,trece timpul mai repede,mai incurajam o fata noua de pe "parapetzi" mai ne suparam.
Fara voi fetelor innebuneam zilele astea mai ales ca am stat atata amar de vreme singura..

Moni,sunt in dilema,cand s-a insurat barbatu-meu cu mine era lulea dupa mine si nevoie mare mandru de mintea si corpul meu,nu radeti
Acum nu mi-am refuzat nimic dupa ET,deja am extra aproape 3kg...doar doar sa aibe ce doresc aia mici..ma si vad in prag de divortha,ha,e buna nu?
Astept ,astept pana aflu analizele,am musafiri duminica,as-au anuntat,nu-s prea entuziasta,dar nu am incotro..asadar gratare..seful e barbatu-meu..eu sincer nu ma simt prea bine,tot ma ia cu dureri ,ba ma lasa..Moni,poate ai avut mana buna si pentru maimuca de mine

ma duc,fetelor,deja petrec mai mult timp in fata laptopului si cu capul in frigider.

Huski mi-a facut pofta cu ciocolata ei,asa ca am dat buzna si eu,tot rup cate o cotzca din dulap stiu ca nu e recomandat da' un pic nu strica..

Noapte buna tuturor!
la burtici

Muffinuta

Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Fetelor, ati pregatit ghetutele? Va doresc sa va aduca Mosul numai surprize!!!!
Are cineva idee care-i treaba cu raportul dintre LH si FSH?? Astept detalii de la fetele cu experienta!!
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Fetelor va doresc sa va umple Mosu' ghetele cu niste ochisori mici si jucausi si cu burticele maricele.Va pup si va felicit pe toate burtoasele si pe cele in devenire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

LA MULTI ANI, sarbatoritelor de azi
Multumesc fetelor ptr incurajari ptr fiecare.
Ioana, doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

cami30 te felicit pentru initiativa de a-ti procura material AUTENTIC pentru lucrarea de disertatie, e mare lucru sa vad studenti care incearca sa-si construiasca singuri o lucare...trebuie sa recunoastem ca in ziua de astazi majoritatea isi procura teze gata finalizate, ...dar asta este o alta problema.
"intro-o zi 2 tipi s-au gindit sa faca o plimbare in balonul cu aer cald, ...la un moment dat s-au pierdut intr-un nor, neavind vizibilitatea catre sol...in cele din urma, cand trecu de nor, ...s-au trezit intr-o zona necunoscuta lor, dar la un momendt dat unul din ei observa un domn pe o bicicleta si il intreaba...Hei domnule!!nu va suparati, ne puteti spune si noua unde ne aflam??...domnul sta, se uita, evalueaza situatia...si le raspunde: Intr-un balon cu aer cald! Al doi-lea din balon zise catre primu, acest domn sigur e cercetator, ...primul intreaba ce te face sa afirmi acest lucru???
el raspunde:pai ne-a dat un raspuns foarte adevarat, dar total nefolositor...."
Cami:iti doresc sa-ti gasesti motivatia, ...scopul, obiectivul....pina la urma sa aflii exact la ce-ti foloseste!!!(nu numai pt a promova ex)
vreau sa aflu vesti de la tine,poate rezultatul acestei lucrari te determina (si numai pe tine) sa te intorci in rindul fetelor, care inca mai spera ca FIV-ul ar fi "una"din solutie pt a le readuce zimbetul pe buze...daca in alt mod nu e posibil...
mult succes!!!

toate fetele,si gata cu somnul,...DESTEPTAREA, fuga la ghetute!!! ce ne-o fi adus Mosul?

cat sau ank

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

revin cu mesajul al doilea, ...scuze pt greselile de ortografie, inca nu "m-am trezit"!am dat doar buzna la ghetute, ...

La multi ani tuturor sarbatoritelor!

cat sau ank

Mergi la inceput

LA MULTI ANI NICOLETA!!!!
LA MULTI ANI NICOLAE!!!

maria08, raportul LH/FSH trebie sa fie cat mai aproape de 1. Daca LH > FSH atunci indica o tendinta spre ovare polichistice.

Mergi la inceput