FIV 205
Raspunsuri - Pagina 4
florela30 spune:
Medamaya, bravo ptr ovocite. Iti doresc sa ai 5 embrionashi buni si lipicioshi. pupici
any75 spune:
Valy FELICITARI![/red] ma bucur din inima pt tine sarcina usoara si la termen!
Mos Nicolae ti-a adus un cadou nemaipomenit
Fetelor, [red]mos Niculae sa va aduca darurile pe care le asteptati!!
Sa dea DD sa incepem sarbatorile doar cu vesti bune!
"Viata este o tesatura de dorinte"
catalina2307 spune:
muffinuta te inteleg mai bine decat iti imaginezi. Nici bebeii mei nu au avut nici o problema. Eu defecta si medicii mai defecti. Dar este un subiect despre care nu as mai discuta. Totul tine de vointa lui Dumnezeu.Iar fericita sunt. Fericita si ingrijorata. :)
Meda ,pup fata frumoasa si ne rugam pt puiuti.
Ioana tinem pumnii.
Vreau multe multe teste pozitive sa avem o odisee aglomerata. Si fericita.
mihaele spune:
Valy felicitarin sarcina usoara si la termen frumos cadaou tia adus Mos Nicolae
Azi am fost la emdocrinolog mia fcaut eco si am un chist pe lobul standg am repetat azi TSH car a fost mereu in limite normale si anticorpi antitiroidperoxidaza marti merg la Dr cu rezultatele sat putea sa vedem ce mai facem incontinuare deocamdata mai dat sa iau Euthyrox 1| zi. Luni merg si la medic reumatolog sa vedem ce zice si el.
Fetelor va pup pe toate si bafta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si al Maicutii Domnului voi reusi
florela30 spune:
Dragelor, sa va aduca MOS NICOLAE daruri multe si frumoase ! Pregatiti-va ghetutele si poate la anul pe vremea asta o sa pregatim ghetutele ptr bibicii nostrii.
muffinuta spune:
Medamaya!!
Bravo,e grozav!Iti doresc 5 din 5,punct ochit punct lovit!!!Acusi ii iei acasa..
Florela30,
Iti doresc mult noroc maine la analize ,iti tin pumnii stransi sa aduci vesti bune.
Eu am si eu vesti care in caz ca nu..mai imi dau ceva speranta.Stiu ca pare nebunie,dar am discutat azi cand a venit acasa,sotul meu e de acord,venim in Europa in martie cred ca va fi ,la clinica din Austria la care ai fost si tu Moniland.Aici e tot timpul problema cu biletele de avion,mai ales ca e vara si plin sezon acum in Africa,asa ca sper sa nu fie nevoie de un drum in Austria,dar daca Dumnezeu vrea altfel atunci ne luam bilete cat de curand.
Dar sper pozitiv,Huski esti tacuta,eu tot am dureri de CM.Huski,esti bine?
Impatience esti simpatica,mutumesc.
Multumesc fetelor,sper ca nu am uitat pe nimeni.
Va pup
Muffinuta
Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!
huski spune:
Muffinuta, aici sunt n-am plecat nicaieri, doar ca nu prea am cu ce sa ma "laud" ici colo intepaturi prin burtica si astazi la un momet dat am avut si ceva "greturi" ce mai, AM LUAT-O RAZNA!!!
Astazi m-am plimbat, am fost la biserica,am fost in vizita la nepotica mea care sta la urmatoarea scara... am profitat de ziua superba de azi. Zi de primavara nu alta (dar nu ne comparam cu voi cu ...30 de grade...)
Austria zici? Sigur ca veti merge acolo dar la SKI!!! (sotul) iar tu la shopping am auzit ca au aia niste haine pentru gravideee o nebunieeee
Medamaya, bafta multa , tin pumnii stransi stransi.
muffinuta spune:
Huski,
colega mea de suferinta in asteptare..
Merg in Austria,cred ca imi face hatarul ca stie ca altfel va fi greuuu..de data asta,nu stiu cum voi suporta,data trecuta am fost distrusa pur si simplu!
La shopping sunt maestra cum spuneam m-am invatat de la englezoaicele de aici,toate cheltuie banii sotilor lor fara masura. se rasfata,a trebuit sa invat si eu cate ceva de la elela urma-urmei nu e rau deloc!!
Huski sunt si cu dureri si umflata cred ca de la punctie ca un balon,dar nu ma plang,data trecuta mai nimic nu am simtit..e grea asteptarea..
Acum merg sa scoatem cateii la plimbare asa,in jurul casei ca nici eu nici ei nu rezistam prea mult.
PupiciTocmai avem un apus de soare spectaculos,parca e cerul in flacari.
Muffinuta
Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!
Ioanatugs spune:
Medamaya felicitari pentru ovocite si multa bafta sa iasa tot atatia puiuti buni!Multa bafta luni sa aveti embrionasi perfecti si sa ramana cu voi toata viata!
Dariaioanaxx o sa fie bine, ai sa vezi! Vei avea duminica ET-ul?
Catalina2307 multumesc iubita!
Huski multa bafta!
Moniland spune:
Bravo Meda!! Tin pumnii pentru vesti bune in continuare.
Muffi, asa cum zicea si huski, in martie in Austria la ski . Oricum daca vrei Clinica din Wels esti la ~ 100 km de Salzburg un oras superb. Dar cum am mai zis nu va fi cazul si de Clinica, doar plimbari si shopping. Poate punem de o shoppingaraie impreuna ca la primavara am de gand sa-mi reinnoiesc garderoba si o voi face in Austria.