FIV 205

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

fetele mele dragi si eroine!
asa cum spunea Ioana, ne am intalnit de dim. la Giuli, azi intr o zi sfanta in care Mos Nicolae a avut grija de noi toate !
dupa 2 zie de stres si doua nopti in care m am tot gandit daca am luat decizia corecta joi, de a merge mai departe pana la blasto, azi Dumnezeu mi a aratat ca atunci cand EL vrea, VREA ! initial dupa ce miecuri dna dr Dascalescu a zis ca doar 2 sunt buni si fara fragmentatii din cei 5 si ca nu o sa am nici de congelat, joi cand m am dus pt ET situatia se schimbase si era destul de roz si am fost sfatuita de ambele doctorite sa astept pana la blasto dar si avertizata ca pot risca sa nu mai am nimic pana sambata; am luat decizia care mi s a parut buna atunci si se pare ca a fost si sper sa fie bine si pe mai departe ! dedim. cand n ea zis sa luam diazepamul, am intrebat asistenta- si eu il iau ? ca inca nu aveam
raspunsul ca puii mei traiesc; mi a zis sa l iau dar nu mi a spus nimic, am mers in salon si am astepat, prima chemata la tel am fost eu si am crezut ca ma cheama sa mi spuna ca nu mi a mai ramas nici un pui, dar dna dr m a chemat sa mi arate pe monitor puii meu, cei doi ramasi si perfecti ! am pupato pe dr. Dascalescu, am pupat o pe Dracea,le am facut poze, ce mai, eram in al 9 a lea cer ! (cred ca si de la Diazepam era euforia)sper ca Dumnezeu sa hotarasca sa fie bine si pe mai departe !
Ioana - te pup, si cum descarc poza ti o trimit !

pupici si noroc la toate

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

La Multi Ani de Sf Niculae!!!!!Si sper ca Safntul care este si protectorul copiilor sa se opreasca putin si la noi toate cele care ne dorim atat de mult un copilas!!

Eu azi am primit un cadou care mi-a adus lacrimi in ochi, prietena mea mi-a facut cadou de Mos o pereche de ghetutze de fetitza (nu reale de pus in pom, dar suficiente de maricele si tricotate, fantastice!!!!!!)Superb

Felicitatiuni tuturor fetelor care au venit cu vesti bune intre timp!!
Noi luni avem intalnirea cu doctorul ma pregatescde lupta!Am ditamai pomelnicul de explicat inclusiv faptul ca desi raman si pentru urmatoarea incercare la aceeasi clinica vreau sa schimb doctorul si consilierul care s-au ocupat de cazul meu!
Bon in alta ordine de ideei, noi am facut bradutztul am cumparat deja juma din cadouri si pe 26 venim in tzara, sunt atat de fericita ca vin in bucuresti, innumar zilele mai sunt 20!!!Abia astept!!Voiam sa va intreb daca va intalniti cumva la sfarsitul anului pentru ca mi-ar placere sa va cunosc !?!?!!!!!
va las ma duc la trebi
pusici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smoly spune:

La multi ani tuturor celor ce poarta numele de Nicolae si Nicoleta!
Ioana,Daria si tuturor fetelor care sunt in asteptarea rezultatului pozitiv,credeti si minunea se va intampla cu siguranta.Doar e luna Craciunului.Sigur testele de sarcina vor fi magice.

VALLY felicitari pt beta pozitiv.Se pare ca Mos Niculae a fcut un cadou minunatpt tine si familia ta(cred ca si pt TUTU,doar esti prima reusita..).Te asteptam la Odisee.

Fetelor dc. o tineti tot asa,subiectul asta va ramane pustiu...da Doamne!

Cristina 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Ioana iti tin pumnii. Abia astept sa ne dai vestea cea mare.
Pup toate fetele si va doresc numai rezultate pozitive

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Ma bucur Daria pentru tine, pentru voi, si daca DD a vrut, cred ca vrea pana la capat.
Haideti fetelor

Ce mai stiti de sorinake, in afara de faptul ca a votat subiectul cu 3*?
Nicio veste de la 21ali?
Sper ca sunt bine fetele si vin cu surprize.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Buna seara si voua fetelor,am fost la "vecini"pana acum..

numai urari de bine,sanatate fetelor,bebelusi multi si voinici,gravidutze,tot ce va doriti sa va aduca mos Nicolae la toate..!!

Delia21,

Merci mult,esti o scumpa..Deliate rog nu iti imagina ca a fost usa de biserica..or fi ei reci ca si castravetii dar au si samburele rau in sange,nu subestima..atata doar ca stie ca daca l-am prins cu matza-n traista s-a ars,a zburat puiul cu atza..asa ca s-a mai domolit,unde mai pui sunt si mult mai tanara ,nu chiar de colo,si crede-ma nu stau la coada femeile pe aici,au astea un spirit de independenta,trag la masea prin baruri de nu ai vazut din astea..nimic gatit,menajera,casa de lux,masina la fel,vorbesc de femeile mai rasarite care arata bine,crede-ma Delia se respecta.
eu il iubesc asa cum e ,accept si eu din greseli,la urma-urmei schimbi pe unul cu altul mai...plin de fitze si sincer nu mai am nici timp nici nervi nici chef...dupa atatea tratamente si esecuri vreau putina iubire..Dar Delia,ma obisnuiesc si crede-ma cum m-au invatat englezoaicele,astea-s experte,shopping-ul sterge orice suparare,nu chiar totul,dar nu-ti mai pasa daca joaca golf sau nu.
cand am fost insarcinata acum juma'de an numaiDoamne nici nu imi vine sa cred!!s-a schimbat de nu il recunosteam atata era de atent cu mine...apoi eu am trecut prin va imaginati ce iad,mi-am revenit greu si relatiile in general sunt dificile..dar suntem impreuna,astept,il mai intzep,ca asa sunt doar femeiesi daca nu in martie via Austria..parca vad iar o sa ma intreb:"oh,no ,not again!"
il iubesc ,Delia,iar eu nici eu nu-s perfecta.mai glumesc pe seama lor ca devenim pre serioase

Ioanatugs...bravo,cu credinta si speranta reusesti,am fost convinsa de asta..eu am avut dupa 3 zile din 3 ovule,2 embrioni,ambii de 8 celule..se zice ca e bine...mai ales la anii mei..dc nu resesc asta e motivul pt care incerc la alta clinica,mi-am pierdut increderea aici..ai grija de tina,Ioana si mult noroc!

Medamaya
mama 5 din 5!asa mos ce sa mai zic!Bravo,felicitari,fetelor sa fie totul bine

Pe maine.

Muffinuta

Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

DARIA,FELICITARI,asta da veste, si sa dea domnul in august 2009 sa fi mamica fericita de gemeni scumpa mea!!!

Oana,vacanta placuta in tara si sa vi cu mare pofta de viata si de bebei de acolo!Si sa ne vedem la mamici de 2009 scumpa!
CLAUDIA 79,nu ne mai spui nimic scumpa?
Muffinutza,....eu eram ,...mai cu figuri sa zic asa,inainte sa fiu mamica de baiat,...dar de cand il am pe Rudy sunt cat de blada si buna pot in ideea sa nu supar karma,...ca sa pot spune mai tarziu ca-mi doresc pentru fiu-miu o partenera de viata ca mine,...stiu eu ce stiu despre plati dintr-astea karmice.Ce zici,nu dati o fuga pe la noi in Florida?Iti doresc din suflet sa iti fie de bun augur botoseii de fetita,....si daca e chiar fetita,...poate ne incuscrim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Muffinuta m-ai intrebat de calittaea embrionilor...vreau s aiti spun ca nici mie nu mi-a spus cand am facut ET care ar fi calitatea lor si ce-i drept nici eu nu am intrebat, iar dupa ce am aflat ca sunt chiar nu m-a mai interesat acest aspect. Am aflat acum cand m-am dus la doctor si i-am spus ca vreau sa fac un nou fiv si cand s-a uitat pe fisa mea era mirat cum am reusit din prima, mai ales cu embrionii pe care i-am avut...si uite asa am aflat calitatea lor cu 2 ani mai tarziu...asa ca tot inainte si multa bafta

Vally felicitari pentru sarcina. Sa ai un bebe sanatos si o sarcina fara probleme

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia79 spune:

Delia va citesc dar nu prea mai am multe de zis. M-am bucurat pt Vally desi eram sigura ca reuseste cand am citit de simptomele cu pete, ma bucur pt Moniland si Elenada si toate fetele care au reusit si sunt aproape sigura ca Ioanatugs ramane acuma la asa rezultate! Am ajuns la concluzia ca sunt fete pe care poti sa iti dai seama de la inceput ca vor reusi am vazut ca cele care reusesc sunt mai optimiste din start. Poate asta nu am avut eu...O sa incep din nou dar inca nu e timpul, mai las sa treaca cateva luni, poate in primavara.
Ioana Iti tin pumnii!vezi ca eu sunt rea de gura si se cam indeplineste ce zic eu!asa ca trebuie sa reusesti de data asta si sa duci pana la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia79 spune:

Oana, ce fain de tine, anul trecut pe vremea asta plecam si eu acasa de sarbatori!!!E sooooper sentimentul ala ca pleci acasa, o sa te simti in centrul atentiei, sa vii cu forte proaspete si pusa pe facut bebei!
Betty te puuuup, succes sa poti incepe!
Medamaya si la tine am un feeling cu aia 5 din 5...e bine cand se fertilizeaza un procent cat mai mare la tine e 100% inseamna ca ai avut un ciclu ffff bun...!O sa fii graviduta!
Daria, si tu o sa reusesti cu blastocistii aia, o sa fie o iarna pustie pe aici va mutati toate la gravidute!!!!!!!
Delia ce baietel frumusel ai si ce repede creste! seamana cu barbatutau la forme culorile sunt de la tine, e fff reusit! Sa va bucurati de el!

Mergi la inceput