LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (141)
Raspunsuri - Pagina 3
cristi07 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxxy80 Fetelor, tot citind ce ati scris incep sa ma intreb daca eu fac bine cu Matei. Eu nu i-am dat niciodata nici peste manute, nici la fundulet. Oare o sa iasa prea rasfatat? E adevarat ca eu am eliminat absolut toate pericolele din calea lui (gen peria de WC El nu a dat niciodata in noi, nici nu ne mai musca, acum ne linge Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007) |
crezi ca un copil nebatut e rasfatat? sau unul "corectat" putin este mai putin rasfatat?
Cristina si Radu 3.12.2007
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui Roxxy80 Fetelor, tot citind ce ati scris incep sa ma intreb daca eu fac bine cu Matei. Eu nu i-am dat niciodata nici peste manute, nici la fundulet. Oare o sa iasa prea rasfatat? Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007) |
nuuuuuuuuu
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
Roxxy80 spune:
Eu cred ca un copil nu trebuie batut, nici macar incet peste manute sau la fundulet.
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cristi07
crezi ca un copil nebatut e rasfatat? sau unul "corectat" putin este mai putin rasfatat? Cristina si Radu 3.12.2007 |
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
pussi spune:
la multi ani ferciti Luca
vad ca vb de batut... Ana mea e fruntasa
...saraca Elena. si tot Ana si musca... binenteles ca victimile suntem eu si Elena... Eu nu le bat, pe Ana o tin de mana si ii explic, daca nu pricepe o pun in tarc 1-2 minute si nu o bag in seama... asta e pedeapsa.
ieri am fost toate trei si le-am cumparat cadouri de mos nic'....2 masinute, 2 reni si anei un Mos Craciun muzical... ea e si Nicoleta. Si tati mai cumpara si el ceva azi.
amy daca kk e moale eu zic sa vb cu dr., mie mi-a zis pediatra ca la 6 kk pe zi s-o sun! si sa nu le mai dau lapte... sa trec pe orez, banane, branza calcica, mere coapte cu biscuiti.
PUSSI
de
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
Jasmin012 spune:
Roxxy, nu cred ca are legatura rasfatul cu faptul ca ii dai la fundulet sau nu... nici eu nu vreau sa-l bat, desi uneori ma scoate din sarite... de fapt nici nu cred ca daca i-am dat usor peste manute se cheama bataie, ca de durut sigur nu l-a durut... gestul a fost asa mai mult ca sa-i arat ca e cah... mai ales ca eu ii luam peria si el se ducea din nou dupa ea...
Noi ne iubim foarte mult, ne pupacim foarte mult si toata lumea zice ca e rafatat, desi cred ca nici asta nu e adevarat. Cred ca rasfatul vine atunci cand nu impui nici o regula si copilul isi face de cap si nu te asculta deloc... dar asta oricum nu se vede acum, ca sunt prea mici... Dar cred ca nici nu mai avem mult pana cand va trebui sa incepem sa facem distinctia: caci daca la 1 an nu se poate vorbi inca de rasfat, cred ca totusi la 2 ani se vede cand e vorba de un copil rasfatat...
Cred ca pot exista si copii rasfatati printre cei care mai iau bataita dar si viceversa cred ca e valabila, adica sa nu ia niciodata bataita si totusi sa fie rasfatat...
Si eu ma intreb daca nu va iesi Lucas rasfatat dat fiind ca ne alintam mult (deja socrii il numesc Alintatura), dar nu pot face altfel... mi se pare normal sa-mi arat dragostea si sa ne iubim mereu... Poate gresesc si ar trebui sa ma arat mai serioasa si mai ferma cu el, nu stiu... Dar mi se pare aiurea sa fac asta deocamdata. Poate ca la un moment dat, in curand, o sa gasesc o cale de mijloc, desi nu stiu daca va fi asa.
Mai exista si ideea conform careia unde da mama creste. Nu prea cred... depinde cum se da... eu una am mancat bataie destula, uneori fara motiv, si asta e tare frustrant. Recunosc ca uneori, cand ma enervez am tendinta de a da si atunci fac efort sa nu fac si eu greseala asta, sa nu fiu nedreapta cu copilul meu. Stii cum: sunt bolnav dar ma tratez...
Totusi cred ca o sa-i dau catepodata lui Lucas cate o palma la fundulet cand o va merita si va face prostii mari. Dar o sa am grija sa nu o fac cu violenta...
Asa ca tu, daca te vei putea abtine mereu si vei considera ca Matei nu merita sa primeasca o palma la fundulet sa nu-ti fie teama ca va deveni rasfatat.
Jasmin si micutzul
Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas la 1 an
Jasmin012 spune:
Amy, caca des si moale poate fi si de la dinti. Da, unii copii fac diaree
Jasmin si micutzul
Amy26 spune:
nici eu nu-s adepta lovirii copilului...la noi nu mai functioneaza de mult timp schimbarea/ridicarea tonului...nici macar nu ne baga in seama
eu il atentionez dandu-i o palma peste pampers...nu-l doare
exista situatii cand ``nu trb sa faci asta``,``nu e frumos asa``,``nu e voie`` etc ...nu au nici o valoare in fata incapatanarii lui
AMY si
IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)
Jasmin012 spune:
Am vazut totusi atat la Supernanny cat si in realitate cazuri de copii despre care nu m-am putut abtine sa nu ma gandesc: "Mama, eu i-as fi tras cateva daca mi-ar fi facut asa ceva..."
Jasmin si micutzul
Amy26 spune:
Pussi,Nicoleta,ref la kklik...nu e nici moale nici tare....are scaune normale;dc ar fi fost diaree m-as fi gandit ca e posibil sa fie de la dinti dar asa....;el oricum facea des dar sa faca de 7 ori ....am ramas fara cuvinte
AMY si
Amy26 spune:
| citat din mesajul lui Jasmin012 Am vazut totusi atat la Supernanny cat si in realitate cazuri de copii despre care nu m-am putut abtine sa nu ma gandesc: "Mama, eu i-as fi tras cateva daca mi-ar fi facut asa ceva..." Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007) www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas la 1 an |
poate ma vedeti peste ceva vreme la tv primiind sfaturi de la super nany
AMY si