Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (116)
Raspunsuri - Pagina 6
X-ray spune:
la multi ani celor ce-si sarbatoresc numele si un lui nico pe care azi o si sun.
cafera pe bune doar m-am luat cu altele si am uitat complet de intrebare,dar deaia imi place de tine ca imi aduci aminte.deci nu i-am facut elisei decat vacinul de 1 an si gata nu-i mai fac nimic altceva.dar asta m-ai intrebat nu?distractie la munte.
mai fetelor care nu ati avut posibilitatea sa o cunoasteti pe cristina26 fata asta e o bomboana,asa blanda calma,totul vine din interior si pur si simplu te simti bine si te relaxezi total in preajma ei...
recatia lui eli cu cadoul o pun mai incolo dar ieri nea- inebunit cand i-a dat sotul un batz cu mos craciun pe el,facea mereu "oauuu tiunu"(adica mos craciu)
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)
povestea noastra...
brazuca25 spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi!
Dimineata a fost de vis cu cadourile: ii luase mamaia un Mos care canta, si pe la 10.30 nu au mai rezistat sa astepte sa ne trezim si l-au pus sa cante la usa noastra. Deni a sarit din pat, si asa ciufulita si somnoroasa s-a dus la ghetute unde ii lasase Mosul o gramada mare pentru ea, si jucarii si hainute. A fost incantata de toba, iar pe tablita a scris toata ziua. E un sentiment asa frumos cand vezi copiii bucurandu-se de cadourile de la Mos.
Aseara am fost la un centru comercial unde ne-am intalnit si cu Mosul si a vorbit cu Deni, dar cum ea e cam fricoasa, nu a impresionat-o prea tare barba si costumul. Ar cam fi plans.
Nu mi-au venit cartile de la editura.
Voua ce v-a adus mosul? Ca mie mi-a adus bani sa imi iau covor E un mos mai practic.
mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletze
bloggerita amatoare
violetan spune:
La multi ani, nico!!!!!!!!!!!!!!!!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://good-times.webshots.com/album/565597806AagfVt
violetan spune:
HEI!!! Acum am observat: eu sunt membru DC din 15.08.2006 si am nascut pe 15.08.2007. Deci mi-ati purtat noroc. Va si va !!!
mi_a spune:
La multi ani celor ce azi isi serbeaza onomastica! Va doresc tot binele din lume!
Si la noi a venit mosul din partea familiei, dar bucuria cea mai mare pentru mine este sa daruiesc, nu sa primesc, fiindca am eu grija sa-mi cumpar tot timpul cate ceva. Desigur, nici M nu ramane mai prejos, uneori nici nu apuca sa imbrace tot ce-i iau, ca-i raman mici, iar jucarii mai avem sa ne punem in cap, ca in rest sunt peste tot. Insa nimic nu se compara cu placerea cumparaturilor... Nu-i asa?
Cristina26, am revazut-o pe Ingrid -in filmuletul cu bucataria- si s-a facut si mai frumoasa! E ca o papusica scumpa si delicata. Va pupam! Btw, bucutaria e dementiala, n-am mai vazut asa ceva. M-a lasat cu gura cascata faptul ca se aude cum bolboroseste mancarea pe foc!
Loredana76, ce frumos v-ati pregatit pt. venirea mosului! O adevarata sarbatoare.Si mie mi se pare dragut faptul ca i-ai luat bucatarie de jucarie, sunt de aceeasi parere. Eu ma gandeam sa-i iau un mic aspirator ca-i place cand ma vede pe mine trebaluind. Oare aspiratoarele de jucarie fac si zgomot, ceva de genul asta?
Mihai si mami
musso17 spune:
neatza
o cafea?..eu sunt chiauna,fii-miu e mucios si stranuta,toata noaptea s-a frichinit si a plans,cred ca se intrevede si un colt.ieri am iesit in parc si a cam batut vantul dar erau 16 grade...dar na,la noi aci la mare e cam naprasnic.
o zi buna.
violetan spune:
Buna dimi!
Vroiam sa va intreb ceva: laur observ ca-si duce necontenit manutzele la urechiuse si se freaca, asa...l-am palpat dupa urechiuse si nu reactioneaza. Oare cum sa-mi dau seama daca are ceva? Ar trebui sa aiba si alte manifestari? Sau doar si-a descoperit urechile?
Pup si hai la cafea!
musso17 spune:
violeta,ma gandesc ca daca avea ceva la urechiuse il durea in moment ce-l palpai,oricum la otita nici nu te lasa sa te atingi,asa tare doare...probabil ca-l mananca sau,vorba ta,si-a descoperit urechile...sau ar mai putea fi un tic,am mai vazut.
CarlaV spune:
La multi ani celor care si-au sarbatorit ieri ziua numelui.
Un ic special pentru Nico, sa fii sanatoasa si sa te bucuri de cei dragi.
La noi n-a venit mosul, cred ca n-am fost cuminti .
Violeta, daca nu are febra mare si nu il dor urechile, probabil ca doar si le-a descoperit. Sigur o sa stai cu ochii pe el si o sa vezi daca se schimba ceva. Poate e doar un tic, poate il gadila ceva, o sa-ti dai seama sau o sa-i treaca .
Carla, s.12 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
violetan spune:
Musso, carla, multumesc mult!