Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (116)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LuciaZ spune:

Salut!
La noi se stie...cand ii este somn Cristian se mangaie la ureche. La inceput si eu m-am speriat ca-l dor urechile dar de fapt este un tic. El se tine de urechi de la cateva luni si doar cand este obosit si ii este somn.
Pupici la mamici si pitici, iar acum si la burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Lucia, multumesc`!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://good-times.webshots.com/album/565597806AagfVt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

buna ziua, fetelor!
vin si eu cu vestea ca l-am intarcat pe denis. la noi, desi nu a fost brusc, nu a fost nici chiar treptat. adica in decurs de aproape o saptamana am ajuns sa nu mai suga deloc si in tot timpul asta i-am dat doar cand am vrut eu, doar pt a-mi detensiona sanii. acum nu ma dor, nu au noduli de la lapte...e bine! si intarcarea a fost nesperat de usoara. mai mult m-am temut eu. denis se trezea noaptea si se punea pe plans, dar pt ca nu vroia nimic, nici apa, nici lapte ii aprindeam televizorul si plansul nu tinea mai mult de 2-3 minute. apoi se uita putin la tv 5-10 min si adormea singurel. treziri erau cam 3 pe noapte, dar numai la una era nevoie de tv. la pranz il adormea sotul si seara eu. ma gandeam sa-i scot doar mesele de noapte (asa cum m-am sfatuit cu karli) dar apoi am zis ca poate vor veni nopti cu durere de masele sau alte probleme, eu voi fi tentata sa-i dau san si voi reveni de unde am plecat. acum, vazandu-ma cu sacii in caruta pot sa zic ca a fost extrem de usor intarcatul, eu nu am zis- gata, asta e ultimul alaptat, nici eu nu am stiut care va fi ultimul caci mi-am propus sa-i dau pana va fi ok cu sanii si in felul asta nu am avut ocazia sa simt brusc ruptura, nu am plans, nu am fost nostalgica. sunt foarte fericita ca l-am alaptat pana la 1an si 4 luni, ca nu am suferit nici unul din noi si in comportamentul lui nu s-a schimbat nimic, poate doar e mai iubaret cu mine, ceea ce nu e rau deloc. asa ca va doresc curaj fetelor care vreti sa intarcati puii. greul cel mare e mai mult in mintea noastra.
si uite asa, cuscra, ai aflat si ce mai face denis.

acum pot si vreau sa-i multumesc si eu anyei ca ne-a indrumat si ne-a sfatuit in privinta alaptatului si de asemeni vreau sa le multumesc mamicilor care m-au inspirat si ajutat cu sfaturile lor despre intarcat (xerxe, mamii, ghinetz, mikydutza - sper ca n-am uitat pe nimeni care s-a chinuit cu intarcatul)
in rest vreau sa urez si eu "La multi ani!" sarbatoritilor de ieri, cu putina intarziere. o urare speciala lui nma - multi ani fericiti si cu sanatate alaturi de minunata ta familie, nicoleta!
cafera vroiam sa-ti zic ca ai doua fete superbe, dar ilinca e de milioane in ultimele poze cu privirea aceea de strengarita smechera.
miky ma alatur si eu fetelor care spun ca esti sufletul forumului. imi place la nebunie de tine!

despre ajutorul sotului pot sa spun si eu ca e vizibil si apreciabil in prezent, desi cand era denis mic mereu spunea ca n-ar avea curaj sa stea o zi cu el . sotul meu e in concediu de 2 saptamani si a stat doar el cu denis de dimineata pana la 17 cand ajungeam eu acasa, il hranea, spala, schimba, culca, plimba...tot ce era nevoie. eu am fost foarte linistita ca totul e in regula acasa si foarte mandra ca se descurca cu denis.
Mos Nicolae a venit si la baiatul meu cu de toate: hainte (de la noi), jucarii, carticele, pijamalute, dulciuri- pe care le-am mancat eu, cate si mai cate de la toti mosii care il iubesc.la mine pot spune ca a venit cu intarcatul, prin felul usor in care s-a produs.

hai ca v-am inebunit de cap si as mai avea multe de spus dar ma duc sa-i fac de papa la baiat! duminica placuta!

Cristina, mami de superbaietel Denis Stefan (30.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_a spune:

Georgiana, sanatate lui Mihnea! Imi pare rau ca e bolnavior si sper sa-i treaca repede-repede.

Cristina, ma bucur ca a decurs intarcarea asa usor si fara probleme pt tine si pt SUPERBaietel. Va pup! Ia spune-mi, au gatit orasul pt sarbatori ? Mi-a spus cineva ca la voi e o adevarata feerie pe strada in luna decembrie, mai ceva ca in marile orase ale lumii. Poate anul ce vine am sa ajung si eu acolo cu M de sarbatori, sa ne bucuram si noi de atmosfera de sarbatoare.

CarlaV, eu nu cred ca nu a venit mosul si la voi!

Violeta, cred ca daca nu a facut febr4a si nu plange cand il palpezi, nu e nici o problema. Noaptea a fost cumva mai agitat sau a plans ?

Pentru fetele care erau interesate de carticele pt copii, sa stiti ca am descoperit cu incantare unele super de la editura Stefan, cu filele din carton gros- ca pe cele din carton mai subtire M le-a facut praf in 2 timpi si 3 miscari- cu scurte povestioare sau versuri si imagini foarte colorate si dragute. Filele sunt legate intre ele cu niste inele de plastic care formeaza ca un maner si carticica poate fi dusa ca o gentuta. Pretul e 7,9 lei si cred ca sunt vreo 10 titluri diferite- Motanul incaltat, Punguta cu 2 bani, Hansel si Gretel etc. Eu i-am luat din Pic una, dar am gasit un site unde pot sa le comand la acelasi pret si fara taxe postale ( daca am comanda peste 50 lei). Tot in Pic am gasit o alta carticica tot asa cartonata, dar care are forma de masinuta si roti si poate fi folosita ca masinuta. Ii spune Camionul lui Azorel. Sunt foarte incantata , mai ales ca si textul e adecvat varstei mici. Ele sunt recomandate intre 2-5 ani.

Mihai si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Mi_a, febra nu face, iar noaptea mai iorlaie prin somn, dar cred ca e de la canini...uf!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://good-times.webshots.com/album/565597806AagfVt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

mi a,multumesc,nu stiu de unde s-a pornit asa,parca e o furtuna,curge nasu rau,ochi injectati,tuse cu zgomot tiuit si stranut,de azi dimineata...bine ca n-are febra,asta ma doaboara...sper sa nu cobesc.

am cautat la editura stefan,dar la carti pentru copii n-am gasit povestile noastre,ale copilariei,ma intereseaza si pe mine,am inteles ca la varsta asta e important sa fie colorate si cu texte scurte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

salutare..................
iupi, am ajuns la munte. nu e prea multa zapada, de fapt sunt doar resturi, dar e bine. aer curat la greu, liniste.ma mai relaxez un pic, ca eram cam dusa la vale, in butoiu cu melancolie.......drumul a fost ok, luuuuung, noua ore jumate, dar macar a fost drum de noapte, andrei a dormit, a fost chiar bine. cred ca tot atat ii ia si Cristinei sa ajunga in Canada.
andrei s-a acomodat foarte bine, a socializat imediat cu matushik, care de altfel ii face toate poftele. deci, totul la superlativ
ghinetz
violeta, cred ca e un gest reflex. andrei face la fel cu nasu. incearca sa mirosi urechea. cand andrei a facut otita(externa), ii mirosea urechea naspa. de fapt asa mi-am dat seama ca e ceva in neregula........
cafera, unde ie poza cu geanta? unde iesti tu?
sunflower, felicitationes pt intzarcat!!!!!!!mare reealizare.
la noi tablita de scris si-a gasit o intrebuintzare super "utila": joc cu sotzu X si O. inteligent nu???????

I: cu ce seamana o jumatate de pisik??????
R: cu cealalta jumatate

cred ca p-asta nu v-am zis-o, sau da? ma cam lasa memoria tzinerii de minte

pupici

Vine,vine Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Musso, multa sanatate lui mihnea!
Mychy, bravo, bine c-ati ajuns cu bine! Distractie maxima!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://good-times.webshots.com/album/565597806AagfVt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Mi_a, chiar n-a venit mosul la noi... ieri. De fapt a venit un mos, bunicul fetei , dar fara cadouri. Azi au venit nasii Sabinei cu cadouri. O sa vina el Mos Craciun.

Carla, s.12 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza
I: cu ce seamana o jumatate de pisik??????
R: cu cealalta jumatate

cred ca p-asta nu v-am zis-o, sau da? ma cam lasa memoria tzinerii de minte

pupici

Vine,vine Mos Craciun







Ingrid; filmuletul lui Ingrid

www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul

Mergi la inceput