Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (116)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

salutare....
as mai comenta si io ceva ref la mamii.....da me frik de moderat......ca astia m-au stigmatizat si pt mai putin.......si sincer mi-ar fi tare greu fara voi..........
mai pun odata link cu poze....
http://picasaweb.google.ro/marius.andrei.munteanu2/IarnaLaMunte#

fluierul piciorului este un dispozitiv de gasire a mobilei pe intuneric:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Musso, multumesc, Saby bea completare din pahar normal si cu paiul, dar nu adoarme decat la san, nu stiu ce sa fac, ca lapte mai am cred ca o luna si gata.

Schimba cineva capitolul?

Carla, s.12 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

mychy,tot nu vad,imi cere email si parola.
carla,ce sa zic,altceva nu stiu,nu m-am confruntat,dar ei ne uimesc atunci cand nu ne asteptam,daca se intarca,o sa-ti dea ea semne cum sa procedezi...oricum,sub nici o forma pe picioare,o sa-ti fie greu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui musso17

mychy,tot nu vad,imi cere email si parola.
carla,ce sa zic,altceva nu stiu,nu m-am confruntat,dar ei ne uimesc atunci cand nu ne asteptam,daca se intarca,o sa-ti dea ea semne cum sa procedezi...oricum,sub nici o forma pe picioare,o sa-ti fie greu.

georgiana,mamica de mihnea

Da, probabil ca o sa ma surprinda cu ceva, o sa se urce in pat si o sa astepte sa adoarma .
V-am tot tinut de vorba azi si uitasem sa schimb saptamana la semnatura, gata, am rezolvat .

Carla, s.13 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

M-am enervat pe cestia cu mamii si am uitat sa zic ca am vazut copilashi frumosi: baietii lui Ghinetz, fetele Caferei si pe flacaul lui Michy (tare m-as baga si io intr-o covata si l-as provoca la un concurs).

Michy pt probleme cu pielea crapata pe maini poti incerca sa le exfoliezi din cand in cand. Eu personal pt maini si corp prefer sa-mi fac eu un amestec din faina de malai cat mai fina, putin zatz de cafea si ulei de masline sau migdale, depinde ce am prin casa. Dar sa le freci finutz ca-s ale tale nu cu ciuda Si pe urma normal sa folosesti crema, eviti detergentii, apa in exces, frigul...da ma intreb cum ca eu ma pal de zeci de ori pe zi ca sa nu mai pun la socoata vasele, haine si smotruiala de care trebe sa ma ocup.

Carla eu cand am intzarcat-o pe SOphie in primele seri o tineam in brate, aproape ca si cum as fi alaptat-o in timp ce-si bea laptele si pe urma o puneam in pat. Faza asta a tinut cateva zile, pe urma ea isi bea laptele umbland prin camera si o tineam in brate doar cateva minute in timp ce-i povesteam ca urmeaza sa faca nani si blablabbla...Faza trei a fost ca merge singura la nani. Niciodata n-a baut lapte in pat. Din canita nu bea ca varsa tot pe ea sau pe jos...e asa de cool sa versi paharul beaker-ul sa traiasca.

Sunt tare dezamagita si dezgustata de corectia aplicata lui mamii, o mustrare mica era mai mult decat suficienta caci nu cred ca avea antecedente. De faptul ca au fot sterse mesajele ce-i luau apararea ce sa zic...curat abuz. Chiar daca e o "societate" mare nu asa se rezolva un conflict sau i-o fi afectat criza economica si fac disponibilizari?????? ABSOLUT DEZGUSTATOR!!!!

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Fetelor imi cer scuze ca am disparut in ceata. Am avut multe pe cap foarte multe printre care si refacerea biopsiei la nodulul de la gat pentru ca s-u trezit acum ca vor sa o refaca pentru ca precedenta nu era 100% concludenta.

In concluzie am facut una mai in detaliu in sensul ca a fost facuta sub ecografie unde am putut urmarii linistita cu coada ochiului cum mi se infige un ac in gat.

Nu mai scriu mai mult decat ca am citit putin din urma si sunt dezgustata de ce i s-a intamplat lui Mamii.

Noi suntem cat de cat ok, o sa revin cu detalii ca acum iar trebuie sa fug. Va pup.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Luna, ma bucur ca te recitesc. Sanatate multa si astept vesti!

Si eu sunt dezamagita ca mamii a fost exclusa . Mie o sa-mi lipseasca. E drept ca pot vorbi cu pe mess, dar eu o vroiam aici, printre noi. Opinia noastra o ia cineva in calcul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Am vazut baiet frumos in copaie si mamuca cocotata in pat. Heheiiiiiiiiii, ce viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

ghinetz mi-a crescut inima de 50m. Draga mic, cred ca este asa de dulce. Vrem si noi filmulete cu printisorii tai.
Violaten si noi iubim a-pa, toata ziua o cerem, iar daca vedem o fantana prin magazin, trebuie sa bem apa sa ne spalam pe fat ape maini ~ cu alte cuvinte sa ne udam toata.
mami imi pare rau ce s-a intamplat. Probabil ca a fost sterse mesajele pentru ca eu nu am inteles nimic. Nu cred ca este necesar sa se recurga la o pedeapsa atat de drastica.
luna1 imi pare rau ca a trebuit sa treci iar prin calvarul ala. Eu sunt alaturi de tine.

Ingrid; filmuletul lui Ingrid

www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Neata!

Dau o si promit sa revin.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

Sonia are nevoie urgenta de noi

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput