Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (116)
Raspunsuri - Pagina 22
sunflower1979 spune:
'neata!
am vazut si eu frumusete de fete si baieti de cafera si mikydutza si ma intorc in urma sa vad si baietii oanei (ghinetz) ca i-am ratat. adevarul e ca ilinca e o poznasa!
imi pare foarte rau pentru mamii. mie mi-e foarte draga si inchiderea contului ei mi se pare exagerata si nejustificata. poate totusi se razgandesc moderatorii si administratorii astia si ne-o dau inapoi.
carla eu pot sa-ti spun cum s-a intamplat la somnul de seara cand l-am intarcat pe denis. el nu vrea sa bea lapte praf asa ca incercam sa-i dau ori un iaurt inainte de culcare, ori masa de seara mai tarziu. apoi il luam in pat cu mine, dupa vreo 5 minute inchideam televizorul si el punea capul jos. se foia o multime, ne mai strangeam putin in brate, mai faceam umbre-animale pe perete si dupa vreo 30 min de frichineli din astea vedea ca nu-i dau san, il lua somnul si dintr-o data se linistea si adormea. acum am observat ca daca-l pun la el in patut se foieste cat se foieste, se mai ridica in picioare, mai mormaie putin si daca eu nu-l bag in seama se aseaza iar jos si intr-un final adoarme. cam 20 min dureaza procesul...
eu am crezut ca va sta treaz pana la 12 noaptea si va plange, ma gandeam sa-i cumpar suzeta, asa tare ma temeam de intracat. insa a fost cu mult mai usor decat am visat. iti doresc succes!
eu aseara l-am scos pe denis pe afara si l-am dus la un magazin unde era un Mos Craciun mare care dansa si canta si a fost foarte incantat; am stat o multime si ne-am uitat la el. si-n magazin era asa frumos ornat si rasuna de colinde...ah, ce frumos...si ne-am intors acasa cu nasul si obrajii rosii si cu aer curat in plamani.
cam atat...poate mai revin...
ne schimba cineva capitolul?
Cristina, mami de superbaietel Denis Stefan (30.07.2007)
musso17 spune:
neatza.
eu tot nu vad poze de mychy,oricum am probleme,v-am spus ca le deschid cu new tab...in fine,asta e.
va doresc zi buna.
musso17 spune:
asta a scris administratorul la generale,concurs clipe...imi cer scuze,habar n'am sa dau link...cred ca e important,as vrea ca mamii sa se gandeasca la optiunea asta,daca nu ii respect decizia.
"Da, masura aplicata utilizatorului mamii a fost drastica. Da se putea da un avertisment dar in acest caz s-a ales varianta mai dura.
In cazul in care utilizatorul mamii isi va explica mesajul si intentia acestuia vom re-evalua si noi masura aplicata. Asteptam asadar explicatii pe mail"
brazuca25 spune:
Neatza!
musso, mamii le-a dat mail inca de ieri...si vezi si tu ce rezultat a avut.
mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletze
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit
musso17 spune:
ce sa mai zic...poate reevalueaza situatia ceva mai mult timp fata de decizie de inchidere cont,cum mi s-ar fi parut corect.vedem ce o sa se intample.
ne deschide si nou cineva alt capitol..va rugam,stam pe marginea prapastiei.
greierash spune:
Buna dimineata....
Vreau sa imi exprim opinia: "Sunt scarbita!", si acum incerc sa nu bag in seamna ca sa mai pot scrie si citi in continuare acest pe acest site! E adevarat ca nu ma obliga nimeni sa "fiu" pe aici, dar nici sa ma simt ....nu imi vine cuvantul..
Unde dracu e chestia aia care zice sa raportezi la moderator ca vreau sa le scriu si eu... vis a vis de mamii... ca nu mai gasesc nimic de nervi....
Primul impuls a fost sa va propun sa ne mutam pe alt site....
greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)
- "Traieste clipa" -
nma spune:
Buna dimineata!
Un nou capitol va asteapta aici
Nici eu nu sunt de acord cu ce i s-a intamplat lui mamii. Poate deschide cineva un subiect unde sa ne spunem toate parerea.
Nico, mami de Andra si Alex
poze