Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (116)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

brazuca,nu cred ca sunt sanse de izbanda,asa dam noi treburile urate,la spate,ne convine sa ingropam...ce sa facem?!intrebare,eu nu stiu,sunt mai noua,i se da pauza sau i s-a interzis for ever accesul pe DC,sigur ca membru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Din cate am inteles de la mamii i s-a spus ca definitiv.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletze

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit

Mergi la inceput

valeuuuu...exagerat,nu stiu ce sa mai zic....ma duc sa spal faianta,poate imi trece...oricum,am senzatia ca vorbim in van,nu cred ca ne asculta cineva...sau cine stie,poate daca folosesc un emoticon...

Mergi la inceput

Nu mai merge nici subiectu' ala. As folosi un emoticon...da' aku mi-e frica.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Evident ca vi s-au sters mesajele, ce nu e normal la asta pe DC? Evident ca aici fiecare taie si spanzura dupa cum are chef, e site-ul lor, fac ce vor cu el. S-a dovedit ca in 30 minute se fac 10 conturi diferite folosind proxy-uri, dar intrebare este: merita? pentru ce?
Am multe de zis, dar n-am chef de alte polemici cu adminii.

Musso, hai ca merge spre bine, bravo, m-am tot gandit la voi.

Carla, s.12 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

multumesc carla de gand
sunt convinsa ca avem de'a face cu multe culise
brazuca,stai cuminte...ce facem,te pierdem si pe tine?!...

eu nu mai vad subiectul,ce s-a intamplat,am scris acolo acu cateva minute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Fetelor, haideti sa revenim la oile noastre, va rog mult, putem sa o sustinem pe Mamii pe mess, nu va mai ganditi la emoticoane ca si-asa lista mea de mess e prea lunga .

Eu ce sa mai zic, vomit zilnic si in public daca ma apuca, nu mai pun emoticon ca se intelege altceva .

Haideti ca am intrebari:
1. - cum adoarme un copil abia intarcat? Saby face pasi mari spre a se intarca, dar de noapte nu stie cum sa adoarma decat sugand
2 - care dintre voi a avut placenta anterioara si inserata foarte jos la 12 saptamani si totusi a nascut natural? Sau macar s-a ridicat placenta si cand?
3 - cine mai alapteaza, cum arata laptele? Al meu este foarte gros, ca laptele la cutie condensat, e din cauza sarcinii sau aveti si voi asa?

Carla, s.12 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

asta ziceam si eu ca a disparut si subiectul ala.

Mergi la inceput

carla, nu am nici eu solutii pentru adormit copilul fara tzitzi. La noi asta e singura varianta acceptata la orice somn. Laptele nu s-a schimbat in cazul meu, deci poate o fi de la sarcina in cazul tau.

Mergi la inceput

carla,la mine a mers usor,eu i-am dat mixt,cand a renuntat la san,seara ii faceam laptele,il puneam in biberon si i-l dadeam cu lumina stinsa,iar eu langa el,apoi cand termina arunca sticla si adormea...si acum la fel...daca sabina nu bea din biberon,incearca cu canuta...eu altfel nu stiu si gandesc ca e cea mai usoara metoda de dezvatat,la o adica.

Mergi la inceput