Gravidutze si mamici de Cluj - 102
Raspunsuri - Pagina 19
sara2007 spune:
eu iarasi singurica....
si sara e cam mamoasa de la o vreme...de fapt a avut perioade ea.dra nu prea stiu ce se intampla..de cand o duce taica-so 3 zile pe saptamana e altfel,cam schimbata.e mult mai incapatanata,toata ziua nu si nu,numa cum vrea ea face.te loveste daca nu-i convine ceva.cateodata vine de-acolo vesela si plina de energie...de spun ca nu a scos-o deloc afara si imi v-a adormi f greu seara,dra mi-a adus-o odata si adormita la 7 jum si a adormit pana dimineata la 10,atata ca s-a trezit la 10 seara pana am schimbat-o in pijama si i-am dat lapticul si peste nopate inca de 2 ori sa bea lapte de foame.cateodata se trezeste noaptea plangand si strigandu-ma.trebe sa ma ridic din pat sa o plimb,s-o i-au in brate sau sa-i dau lapte.nu stiu ce se intampla.o sa merg la un psiholog de copii sa vada daca o afecteaza instabilitatea asta atat de deasa.
LA MULTI ANI ERIC cu intarziere.sa cresti mare si voinic is sa-ti bucuri parintii

ANDREEA LA MULTI ANI SI TIE...SI FELICITARI CA ESTI MAMICA
STEFAN FELICITARI..
MELI..despre ce carte e vorba?noi pe upc n-avem bebe tv....sau nu l-am gasit eu??
ELENA multumesc mult ca ia luat ziarul....fetelor va rugam mult nu uitat sa ne votati in ziarul CLUJANU..
ioana...mami de sara
anca.b spune:
Ada, multumim! la noi bebe tv e fara vorbe...nu zic alea pe acolo nimic...doar miauna, latra, rid...etc...la voi vorbesc in engleza?
Ioana,
. bebe tv e pe upc digital.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
elenuta23 spune:
eu credeam k va referiti la superbebe tv
deci este un canal de tv pt bebei si noi nu il avem
dorim sa ne punem rds sa vada tati meciurile de fotbal asa k o sa ne treaca suparare a, pote ne povestiti cele care aveti programu ce se intampla 
andreeacu mare placere, tare m-am amuzat k ma suna sotul cand il culkam pe Dragos si nu am raspuns dar tot insista , raspund la care el ,, alo, sunt sotul lui Elena<< 

la care eu si eu sotia lui claudiu 

mie toata lumea imi zice k va fii foarte greu sa il dezvat pe Dragos sa nu mai fie mamos, insa mie imi place ff mult ns daca e bine sau nu, insa cand il las in alta parte sta fara nici o problema , mai intreaba de noi dar atat, oare e ok sau nu????
BRAVOOOOO STEFANNNNN CEL NAZDRAVAN
, acuma sa ai grija sa nu cada k apoi va fi inca o perioada de repaos
Elena si Dragos Stefan
Floare alba, floare albastra, ce dor mi-ai lasat..........
adab spune:
eu am Bebe tv de la Dolce...oare la fiecare sa fie altfel?...hmmm
Andreea, eu nu am vedere spre Borhanci, ci spre oras.....doar daca ma urc sus pe teresa vad totul inspre partea voastra...pana pe Feleac. Din zona stiu unde e manastirea, centrul acela hipic, ceva sera de flori, de unde mi-am luat eu muscatele...oricum abia astpt sa fie un pic de zapada sa o plimb pe Sara cu saniuta prin acea zona.
ploscariu spune:
BRAVOOOOOO, STEFAN!!!!!
POZE RECENTE
poze cu Ioana si Ionut
www.weddingcountdown.com/ticker/b9szi95.png" target="_blank">Gabriela - mami de Ionut 14.01.2008si Ioana 13.12.2004
Ioana13 spune:
Stefan ce harnicut esti!
Anca da, pe upc digital e. Nici pe al meu nu se vorbeste
. Cred ca bb tv de care zice Ada e altceva
Cica azi au aparut normele http://www.adevarul.ro/articole/indemnizatia-pentru-mame-minim-600-de-lei.html
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
antoni spune:
Gabi-daca poti, mi-o trimiti pe adresa mea? melindapapp2005@yahoo.com.mersi mult
nici la noi nu se vorbeste pe bebe tv.
ploscariu-superbe poze,sa va traiasca!
ploscariu spune:
Gabi, si Ionut e foarte mamos, nu cumva sa plec din camera, ca face niste crize..., iar Ioana mumai cu mine vrea sa doarma, daca ii spun ca trebuie sa stea si langa tati, ea considera ca e pedeapsa.
POZE RECENTE
poze cu Ioana si Ionut
www.weddingcountdown.com/ticker/b9szi95.png" target="_blank">Gabriela - mami de Ionut 14.01.2008si Ioana 13.12.2004
antoni spune:
care mai sunteti care dormiti cu piticii? vai,ce ma bcr ca am dezobisnuit-o de dormitl cu noi.
Ioana-e vorba de cartea supernanny.
noi n vrem sa adormim inca,suntem puse pe nazbatii,hihi.va doresc tuturor o noapte linistita.
Meli+
Timea-Larisa
mami_alexia spune:
Alexia nu a dormit niciodata cu noi (cu exceptia mmomentelor critice din noptile cand e bolnavioara). In rest o mai iau in pat noaptea daca vrea sa suga, apoi o duc la loc in patutul ei. DAR...cam de o saptamana, nu mai vrea sa suga noaptea (yupiiiiiii!!!!). Se trezeste plangand si cand sa o iau sa o duc in patul nostru ea zice "nani, nani".(adica sa o duc in patul ei)
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...