Gravidutze si mamici de Cluj - 102
Raspunsuri - Pagina 18
anca.b spune:
Salutare!!
De aseara, Stefan umbla singur!!!!!
Alex, noi avem UPC Digital. e 40 de lei pe luna. si avem si bebe tv, care ii place la nebunie lui stefan. ar sta ore in sir daca l-as lasa
Meli, la noi bebe tv e fara vorbe...numai cu muzica...si daca incerc sa-i povestesc ce se intimpla, se incrunta...sa fac liniste, ca-l deranjez. hhihihi
Gabi, poate asa e Sara, putin mai sensibila. e si fetitza...baietii sint mai "haiduci" asa, nu prea poti compara atitudinile lor.
fata mamoasa.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
dariandra spune:
GABI - Ai deschis subiectul la momentul oportun.Si Daria are momentele ei de afectivitate maxima si ma tot striga disperata "mami-mami" daca nu sunt prin preajma sau ma tine strans de picioare.Asta am observat-o atunci cand este mai multa lume in jur sau cand apar persoane cu care nu prea este familiarizata.Dar asa cum ai spus, e si normal cand suntem singuri in Cluj, singurul ei univers sunt eu si sotul meu (pe care il asteapta cu atata dragoste seara si cand aude cheia nu mai poate de bucurie, intr-o secunda e la usa si tot striga "tati-tati").
Si soacra mea e putin suparata ca nu vine imediat la ea, dar nu am ce sa fac (tot timpul spun ca de fapt copiii sunt ce-i mai buni critici sau judecatori).Intai o studiaza bine, se tine de mine si abia mai tarziu se apropie de ea![]()
Cu timpul, probabil, se va obisnui.Ce-i interesant, in momentul in care sunt mai multi copii se joaca in preajma lor dar totusi la un moment dat vine sa vada daca "exist" prin preajma si pe urma isi continua joaca.
mami_alexia spune:
Gabi, si noi ne luptam cu "mamosenia" dar pentru mine nu mai e o problema...stiu ca se comporta asa din cauza mersului la cresa si a nenumaratelor raceli pe care i le-am tratat eu, zi de zi, noapte de noapte. Stiu ca o sa-i treaca.Uite un exemplu: luni seara m-am dus la facultate, ea a stat cu tati si trebuia sa-i de sa manance. Dar Alexia nu a vrut..de cate ori se apropia cu mancarea de ea, ea zicea "Nu, mami"(adica mami sa-i dea)
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
mami_alexia spune:
BRAVO, STFEFAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Si apropos de ce zice Andreea..a nu se intelege ca de tati nu e atasat, desi il vede doar seara si in week-end-uri. Toata ziua se duca la usa si zice "Adi, bau"(cand vine tati acasa ii face bau cand deschide usa). Sau cand sa facem nani la amiaza , zice "Si Adi nani". Sau cand am fost duminica la aerosoli, cand am intrat in cabinet, tati a ramas pe hol si saraca atata l-a strigat... Doar ca fata de mami e alta legatura....
Mergem destul de des in vizita la o colega, undeva la un birou BT. Toata lumea o cunoaste, toti o baga in seama, ea nu zice nici passs. Acolo nu stie nici cum o cheama, nici cati ani are, nimic, nimic. Sta stransa de mana mea si tace. (si mie imi vine sa o iau razna cand stiu ca acasa nu tace o secunda.)
MAMI(Adriana) &
anca.b spune:
Adriana, 
Stefan se manifesta mai zgomotos cind e vorba de taica-su...cind aude cheia in usa alearga de pe unde e si tipa "ta-ta-ta-ta"...dar daca e sa se loveasca sau sa nu-i convina ceva...rapid se catara la mine in brate...
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
mami_alexia spune:
De-acum sa te tii bine, Anca, numai dupa el o sa umbli!
MAMI(Adriana) &
ploscariu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ioana13 La multi ani Eric!!!! Sa cresti mare, sanatos si voios!!! Gabriela nu i-a dat nimic Mosu Ioanei, daca tot a povestit frumos? Saracii copii, cinta, spun poezii... si mosii aia nici o portocala nu au. Eu cred ca ei asteapta Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007) |
I-a dat o acadea, dar,mai bine ii dadea o portocala, cum zici tu.
In 23 dec. mosul premiaza copii, sper sa primeasca si ea ceva, i-am promis ca o mai duc.
POZE RECENTE
poze cu Ioana si Ionut
www.weddingcountdown.com/ticker/b9szi95.png" target="_blank">Gabriela - mami de Ionut 14.01.2008si Ioana 13.12.2004
Gabriela77 spune:
BRAVO, STEFAN cel BIPED!!!!! fELICITARI, MAMI!
Am uitat sa va zic, eu am sunat si la Directia de munca pentru indemnizatia de 85%, de acolo m-au directionat la primarie, unde au spus ca inca nu exista metodologia de aplicare a legii. Asa ca mai asteptm!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
anca.b spune:
Gabi,
. ce ciudat. am inteles ca normele au fost publicate...sau inca nu? ma rog...dupa data de 10 decembrie ziceau madamele alea la un moment dat. sa ne tii la curent daca afli ceva.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
Povestea Nasterii
adab spune:
Felicitari Stefan!!...si tzine-te bine mami dupa el de acuma
Si noi avansam bine cu mersul, dar ne trebuie inca un sprijin. Sta in picioare singura mai multe secunde, face si "bravo bravo" cu manutzele, e o scumpa....si e si ea mamoasa, ca doar cine nu e....
De aproape o luna o las cate o noapte pe sapt. si la parintii mei , mai sta si doar cu taicas-o diminetile, cateva ore...deci treptat am obisnuit-o si fara mine. Trebuia neaparat, ca stiam ca voi incepe serviciul mai repede.
Eu demult vroiam postul Bebe Tv si ieri l-am pus in sfarsit. E doar in engleza la toata lumea? nu ca m-ar deranja neaparat, dar nu stiam. Da sa vezi...de dimineatza nu mai merge nici un alt post decat acesta si celelalte posturi de desene din pachetul respectiv....ne-am aranjat. Ne uitam doar la desene.![]()