Gravidutze si mamici de Cluj - 102
Raspunsuri - Pagina 17
elenuta23 spune:
multumim fetelor de laude
insa ma uitam la pozele copilasilor vostri si ma minunam cat sunt de frumosi, toti copii sunt k o raza de soare sau ca si un fulg de zapade
yuhuuuuuu ninge afara 

alex si eu m inceput munca insa mai greut k tre sa ne si jukam ![]()
eu stiu k emisiunea superbebe tv este pe romantica duminika la amiaza pt icne vrea
va pupik, va doresc o zi placuta 
Elena si Dragos Stefan
Floare alba, floare albastra, ce dor mi-ai lasat..........
Ioana13 spune:
Alex sintem la UPC, dar avem digital. E cu 10 lei mai mult abonamentul, daca vrei digital, iti da un aparat, cam cit un dvd, dupa model HBO.
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
ALEX29 spune:
o mersi ,IOANA draga
si noi tot la upc suntem
mai astept un an si o sa iau si eu aparatul acela ![]()
ELENA unde ninge ????la mine nu ninge
tu fetelor voi folositi crema de fatza pt bb cand e f rece afara?
anul trecut am avut ceva de la Mustella ,o mostra mica
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elenuta23 am puse noi cu noul cadou de la mos , masinuta http://picasaweb.google.com/elenuta23/Poze#5277893795875337746 Elena si Dragos Stefan Floare alba, floare albastra, ce dor mi-ai lasat.......... |
ok, elena..mersi..

super masinuta... am vrut sa cumpar si eu una de genul ala, dar Eric e prea mic inca...nu stie sa se joace cu ea...si oricum avem deja prea multe jucarii, nu stiu unde le mai depozitam...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
elenuta23 spune:
ALEX dimineata cand m-am trezit fulguia asa putin , s-a pus un strat subtire pe jos dar nu ii suficient
Elena si Dragos Stefan
Floare alba, floare albastra, ce dor mi-ai lasat..........
antoni spune:
salutare tuturor!
noi bine, tare bine a papat azi, pe mine ma chinuie tot mai tare raceala, m-am saturat,sper sa n-o ia inapoi.nu-i bai ca mergem in weekend la snowboard si ma curez,hihi.
Alex-cartea o gasesti in Iulius la librarie sau ce-i acolo,o papetarie.eu acolo am luat-o.
Gabi-si mie imi place tare mult, DAR nu sunt cu toate de acord cu ea.in primul rand nu are copii si mi separe ca tinde sa resfete copii,adica in sensul rau al lui,cateodata ii considera ca niste adulti "mari" ceea ce nu sunt.mama mea are o prietena psiholoaga tare draga mie, care m-a sfatuit numai cu lucruri bune zic eu, si ea mi-a zis ca faci rau copilului,trebe sa aiba si independenta lui.nu trebe sa o tii tot timpul sub fusta mami,dar asta nu te limiteaza sa-i areti ca e totul pt tine.si-i dau dreptate.si noi am fost la fel de mamoase,dar am reusit cu timpul s-o dezvat.nu inseamna ca nu ne iubim toata ziua, nu inseamna ca nu mai plange dupa mine, dar si tu , si voi aveti cateodata nevoie de ragaz,si ea are nevoie de independena,chiar asa mica.noi am inceput cu dezvatatul de mami cu tati,am lasat-o cateodata numai cu el, si daca eram in bucatarie, am iesit o ora, imi faceam treaba, fara sa intru, dupa care cu bunicii.si acum e super ok, daca sunt langa ea, nimeni nu conteaza, dar daca o las cu cineva e fericita si nu mai plange, se bucura si se joaca si stie ca mami va veni.nu stiu daca m-ai inteles, sper ca nu te-ai suparat, si eu imi faceam probleme mari ca incepeam scoala si dupa cateva luni trebuia sa ma duc pe cateva zile cand avea ea 7-8 luni,dar incet am reusit si o vad mult mai prietenoasa de atunci cu lumea din jur, mult mai comunicativa, cand ma duc dupa ea la bunici ma trage de mana si-mi arata ce a facut ea cu bunicii, ce a mai primit, ce mai stie, si cand suntem acasa, vad ca-si aduce aminte de ei si inceraca sa-mi pove pe limba ei ce-i bine acolo.
a, ma duc sa pap ceva ca mooor de foame, pana nu se trezeste,hihi.
antoni spune:
Ioana-si noua ne place bebe tv la nebunie, si nu-mi vine sa cred cate invata acolo.cand ne uitam, tot ii vorbesc si de 2-3 saptamani de cand avem bebe tv, spune o gramada de cuvinte noi pe care de acolo le-a invatat,hihi.
eladea2005 spune:
elenuta, mersi tare mult...am primit siropelele...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Gabriela77 spune:
Meli, cum sa ma supar??? Dimpotriva, zic eu, avem multe de invatat aici una de la cealalata. UIte voi incerca si eu sa aplic sfaturile tale, nu ma gandisem, de exemplu sa o mai las si cu tati...Si zau ca mi-ar prinde bine si mie cate o ora de rasfat! Din pacate, insa, timpul lui tati e f limitat, dar e o idee buna si ma voi stradui sa o aplic! Ma bucur ca voi ati ajuns la situatia asta ideala, desprinderea va fi mult mai usoara pt piti cand va merge la gradinita!!
Am niste poze frumoase cu piti a ta, unde sa ti le trimit?
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
ALEX29 spune:
aproape gata cu treaba ,mai las si pe maine
MELI sper sa ajung pe la Iulius sa cumpar carticica 
am plecat la dusuletz ,o zi super la toata lumea
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007