Gravidutze si mamici de Cluj - 102

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

eu as vrea sa pot dormi si cu pitcul meu insa pt mine e un chin cu el in pat, am avut in septembrie 2 saptamani de chin in care nu a doremit de teama sa nu il lasam in alta parte insa el doarme singur de cand s-a nascut si de la 8 luni doarme singur in camera lui, ii dau lapticu seara il pun in patut , inchid usa, lumina si somn iar mai tarziu merg sa il invelesc , sa ii iau sticluta si sa il admir cum doarme

stiu multi copii la varste ff mari care dorm cu parintii, ns mie mi se pare cam aiurea, acuma fiecare cum considera, dar noi am zis sa fie mai independent , sa nu ii fie frica de intuneric.....

va doresc o seara placuta
HAI STEAUA!!!

merg sa mai fac ceva prin casa , sa pregatesc o gustarica de seara pe cand vine sotul , k avem musafiri

Elena si Dragos Stefan

Floare alba, floare albastra, ce dor mi-ai lasat..........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Eu v-am zis, de somn, ca s-a stricat P. Pina la 1 an si 5 luni singur adormea... dupa raceala de acu o luna, numai cu unu dintre noi vrea sa adoarma, apoi il mut in pat. Oare cum sa il dezvat mai usor? Poate daca as incerca ar merge, cu ceva plinsete.. dar inca nu am avut nervi si inima

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamica spune:

La Multi Ani Eric! pt mamica!

La noi mamosenia a fost in floare pana am inceput serviciul, apoi incet-incet fata mea a devenit mai independenta. Sigur ca de cand ajung eu acasa e tot dupa mine(si eu dupa ea) dar nu plange cand sta fara mine sau tati.
Situatia nasoala a fost cand sotul meu a trebui sa plece cateva zile si seara, cand ea e obisnuita cu amandoi la baita si la dragalelile dinainte de somn, il cauta peste tot. Cauta si adulmeca hainele sau lucrurile lui, mergea la usa si il striga sau ii pupa chipul in fotografii. Iar cand s-a intors a fost incredibil de afectuoasa si pur si simplu nu mai vroia sa se desprinda din bratele lui.

Somn usor,

Diana si Ana (13.09.2007)

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ploscariu spune:

Buna dimineata! Serviti o

ma duc s-o pregatesc pe Ioana de gradinita.

POZE RECENTE

poze cu Ioana si Ionut

www.weddingcountdown.com/ticker/b9szi95.png" target="_blank">Gabriela - mami de Ionut 14.01.2008si Ioana 13.12.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adab spune:

neatza si de la noi....noi nu bem cafea, doar laptic dimineatza. Mai nou suntem mai matinale...la 8 dimin. Sara e deja in picioare si ne rade pe la gratiile patutzului. Noi am vrea cateodata sa adoarma cu noi in pat, dar ea are totdeauna chef de joaca cand e langa noi si ii sare somnul. Azi dimineatza am primit un cap in nas si mi-a curs sange din nas. Ma durea al naibii de-mi venea sa plang....da ea radea si mi-a trecut repede.
Faza faina ieri: am dus-o in Iulius sa vada bradutzii (pt. prima data vede brazi impodobiti) si erau la un moment dat 2 ursi polari, blanosi, unul in picioare care tot isi intorcea capul iar altul jos, adormit da "respira" de zici ca erau adevarati. EU am si tresarit cand i-am vazut.Cam la totzi copiii le era frica sa se apropie de ursi. Parintii tot ii puneau sa le faca poze cu ursii da ei se trageau de langa ei. AM dat-o pe Sara jos din carucior si ea direct la ei, isi infige mainile in blana , isi baga manutza in gura la unu....am ramas uimita ca nu-i era frica. Credea ca is "ham-ham". A ramas cu un smoc de blana in manutza. Acasa ii este frica de animalele de plus care scot sunete.
Ioana(mama de Sara) am luat ieri ziarul si azi o sa pun talonul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sara2007

LA MULTI ANI ERIC cu intarziere.sa cresti mare si voinic is sa-ti bucuri parintii

ANDREEA LA MULTI ANI SI TIE...SI FELICITARI CA ESTI MAMICA

ioana...mami de sara

Ioana, multumim frumos...

noi avem si bebe tv si Baby tv... si multe alte canale pentru copii..avem antena .... Eric se uita, dar dupa 5 minute se plicti...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...

Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adab

eu am Bebe tv de la Dolce...oare la fiecare sa fie altfel?...hmmm
Andreea, eu nu am vedere spre Borhanci, ci spre oras.....doar daca ma urc sus pe teresa vad totul inspre partea voastra...pana pe Feleac. Din zona stiu unde e manastirea, centrul acela hipic, ceva sera de flori, de unde mi-am luat eu muscatele...oricum abia astpt sa fie un pic de zapada sa o plimb pe Sara cu saniuta prin acea zona.

Ada si Sara-Denisa (27.02.2008)
http://community.webshots.com/user/adabutus

noi stam dupa sera, la 50 de metri...

ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...

Mergi la inceput

elena, tare faza....s-a incurcat in numere, ce sa-i faci...se mai intampla...

ERIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Salutare, mamici
Multumim de aprecieri ai de urari. doamne da sa fie bine si sa nu luam vreo trinta de acum incolo

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ploscariu spune:

Mamicilor din Manastur! noi mergem in parc la Pritax, langa Biserica pe la ora 13:30, mai vine cineva?
Si dupamasa mergem in Polus la atelierul lui Mos Craciun.

POZE RECENTE

poze cu Ioana si Ionut

www.weddingcountdown.com/ticker/b9szi95.png" target="_blank">Gabriela - mami de Ionut 14.01.2008si Ioana 13.12.2004

Mergi la inceput