Gravidutze si mamici de Cluj - 102
Raspunsuri - Pagina 14
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gabriela77 Fetelor, am uitat sa va spun ceva, eu sunt destul de ingrijorata, Sara era ea mai mamoasa, dar acum e si mai si...de cand au inceput sa iasa maselele e mai sensibila, irascibila, se mai si trezeste noaptea...cel putin la deva a fost exagerat de mamoasa...cum dispaream din zona, cum sesiza si incepea sa planga, aici nu e chiar asa, dar oricum nu stiu ce sa fac, zau...Nici vorba sa o fi lasat acolo cu cineva si sa plec...Spuneti-mi mi sunt alti copilasi asa? Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) |
Gabi si noi la fel... il deranjeaza tare acum dintii, maselele, nu stiu... toata ziua e cu manutele in gurita, e irascibil mai ales seara sau naoptea... asa a fost azi noapte... de la 3 si ceva a fost un marait si a plans o gramada... mai mult in somn... il deranja ceva...si el e tare mamos, daca nu ma vede vine dupa mine sau maraie pana apar...sper sa fie o faza trecatoare...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Raluca spune:
Gabitza, si eu posed una bucata mica de mamos.....numai mami e buna cand e acasa.Si el e obisnuit sa stea cu bunicii...despre nopti albe..sa nu mai vorbim, ca suntem campioni!
antoni spune:
LA MULTI ANI eRIC, SANATATE MUUUULTA SI BUCURII LALTURI DE PARINTII TAI!!!!
Gabi-parerea mea e sa o dezobisnuiesti.ca ne e bine nici tie si in primul rand nici ei sa fie tare mamoasa.eu zic sa incerci s-o lasi si cu altii,cu ai tai de exemplu, pe weekend,inainte stati impreuna cu ai tai o zi, si ct poate sa planga?tot se lasa din plans dupa o vreme.
Ioana-tot ne curge nasucul si suntem infundate dar mai putin,nu mai avem nevoie de picaturi macar.v-am vazut poza in ziar,sunteti tareeeee frumoase!
soanso-tare rau imi pare,cum de iar a facut saracuta, voi ati mai trecut prin niste enterocolite daca-mi aduc bine aminte.offff
mami-alexia-da,sa stii ca si eu m-am gandit ca tineretul s-a schimbat,chiar ziceam la sotul ca oare eu nu-i inteleg si voi fi la batranete ca si babele alea care se leaga de copii?
noi in rest bine, speram sa fie zapada in weekend sa mergem cu bordul,hihi.pusi la toata lumea!
Meli+
Timea-Larisa
Ioana13 spune:
La multi ani Eric!!!! Sa cresti mare, sanatos si voios!!!
Adriana pai intreaba-l si tu pe Mihai, ce mai face, ce a mai agatat in club?
Gabriela nu i-a dat nimic Mosu Ioanei, daca tot a povestit frumos? Saracii copii, cinta, spun poezii... si mosii aia nici o portocala nu au. Eu cred ca ei asteapta![]()
Gabi, eu cu P nu am probleme de mamosenie.. rar il apuca doru si vine si se catara pe mine, ma trage de mineca toata ziua sa ii spun ce e prin carti, dar daca plec, n-are treaba. Mai mult dupa taica-su, dar nici dupa el, asa putin, din politete
Peste o saptamina vrem sa il lasam la bunici, singur, vreo 5 zile... sa vezi dupa aia, ce se tine scai de mine... Mergem la microrevelion la tati, mai tandalesc si eu, facem curatenie generala, ma duc la coafor, ginecolog, f multe planuri am...
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
adab spune:
LA MULTI ANI FERICITI ERIC, ALATURI DE PARINTII TAI IUBITI!!
Andreea, se pare ca stam aproape...eu stau in blocurile turn, albastru-roz...poate ne intalnim la plimbarica intr-o zi.
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui adab LA MULTI ANI FERICITI ERIC, ALATURI DE PARINTII TAI IUBITI!! Andreea, se pare ca stam aproape...eu stau in blocurile turn, albastru-roz...poate ne intalnim la plimbarica intr-o zi. Ada si Sara-Denisa (27.02.2008) http://community.webshots.com/user/adabutus |
a daaa???? super... da, paote, cine stie... daca ne intelegem la o ora intr-o zi...
ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
Ioana13 spune:
Andreea ce dubla sarbatoare aveti?![]()
am vazut in niste poze zebra de la fisher, e pe acelasi sistem ca pooh al nostru... ca nu stiam ce face zebra aia... tot auzisem de ea.
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
eladea2005 spune:
multumim inca o data si fetelor care ne-au felicitat mai tarziu... 

Adriana, daca tu la 20 zici chestia asta despre ai nostri tineri, ce sa mai zicem noi, astea trecute de 30???
adevaru e ca de vina sunt parintii, apoi societatea, scoala care a devenit prea permisiva, din dorinta de a-i atrage pe tineri si a-i face mai interesati de cursuri... eu ma uit la cei de generala si cand ii aud ce povesti au si despre ce vorbesc...ma ia friguri... ma gandesc la ai nostri copii cand vor creste in ce societate vor trai????
adab, eu de la mine din balcon vad pe diagonala blocurile de care zici..
nu stiu in ce parte ai ap. si la ce etaj, dar cred ca poti vedea grupul de 4 blocuri aflate acum in constructie...eu stau in fata lor, in sirul acela de bloculete cu 2 etaje...![]()
ERIC
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui Ioana13 Andreea ce dubla sarbatoare aveti? am vazut in niste poze zebra de la fisher, e pe acelasi sistem ca pooh al nostru... ca nu stiam ce face zebra aia... tot auzisem de ea. Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007) |
Ioana, pai sarbatorim ziua lui Eric azi, in 9, si a mea...din 12...dar chefuim in 13 si 14...
da, zebra aia e cam la fel...paote sa sara cand sta pe ea sau sa se invarta cu ea 360 grade...
ERIC