Gravidutze si mamici de Cluj - 102

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

LA MULTI ANI!!!!!!!!ERIC

FELIICTARI MAMI SI TATI

Elena si Dragos Stefan

Floare alba, floare albastra, ce dor mi-ai lasat..........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

ANDREEA,eric am siropelele , ucm facem sa ajunga la tine???unde locuiesti si maine ti le aduce sotul meu, sau sa imi dai un nr de tel sa vb sau elenuta23 e id meu de mess

andreea, daria am siropelul

azi am dormit pana la 9 ,20 nu pot sa cred insa asa bine ne-a prins k numai la 2 ne-am pus la somnik
aseara au venit nasi la noi si binenteles mosu, D a primit o masina male male cum zice el , e tare incantat, tipa de fericire sarea intr-un picior, am ramas foarte surprinsa de reactia lui

va pupik si va doresc o zi minunata

Elena si Dragos Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

LA MULTI ANI ERIC

Fetelor, multumim mult pentru urarile de ieri, am avut o super petrecere si ne-am simtit minunat
Am avut mare noroc ca petrecerea a fost in Polus, cand am ajuns acolo am 'mirosit' ca tre sa il schimb pe Andrei si am mers cu el la baie ... si m-am luat cu mainile de cap... era plin de kk pana la jumatatea spatelui, toate hainele erau murdare... n-am mai patit asa ceva de foarte mult timp. Asa ca l-am sunat pe tati sa lase invitatii si sa vina sa-i tina companie puiutului dezbracat pana am fugit eu sa-i cumpar haine. Si doamnele alea de la Miniblue care se ofera sa te ajute sa alegi ceva se uitau tare patrat la mine, cred ca iau comision, ca eu in 2 minute aveam in mana o salopeta si o camasa, si una din ele tot insista sa mi le duca ea la casa, si i-am zis ok, cu conditia sa fugiti, ca ma grabesc
Ne-am distrat foarte bine, la un moment dat sarbatoritul a tras si un pui de somn la mine in brate asa ca la sfarsitul petrecerii era cel mai fresh

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://community.webshots.com/user/mamicidecluj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

LA MULTI ANISORI, ERIC!!!!! Sa cresti mare, sanatos!!!!

Adriana, ce tanara esti…
Co, si noi v-am admirat pozele, e asa dulce Cari….ma topste de fiecare data!!!! Cu jucariil, din pacate, Sara se plictiseste rapid de ele, de altfel ea nu sta locului mai mult de cate secunde, cred ca in privinta asta seamana pe tati, eu nu sunt asa hiperactiva!!!!
Nico, ma bucur ca v-ati distrat!!!! Eu cred ca Andrei a vrut sa marcheze festiv momentul si sa arate ce norocs va fi el….

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ploscariu spune:

Buna , fetelor!
Acum Ionut doarme si Ioana e la gradinita, asa ca am putin timp sa vad si eu ce s-a mai scris pe forum.
Am vazut cateva poze, e tare dragut Andreiin poza cu telefonul in mana, si la Ionut ii place sa-i dau telefonul, i-l pune la ureche si zice: "aio!" (adica, alo!) dar am auzit ca nu e bine sa lasam telefoanele langa copii, le afecteaza sisitemul nervos, voi ce ziceti?
va las ca s-a trezit Ionut

POZE RECENTE

poze cu Ioana si Ionut

www.weddingcountdown.com/ticker/b9szi95.png" target="_blank">Gabriela - mami de Ionut 14.01.2008si Ioana 13.12.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Fetelor, am uitat sa va spun ceva, eu sunt destul de ingrijorata, Sara era ea mai mamoasa, dar acum e si mai si...de cand au inceput sa iasa maselele e mai sensibila, irascibila, se mai si trezeste noaptea...cel putin la deva a fost exagerat de mamoasa...cum dispaream din zona, cum sesiza si incepea sa planga, aici nu e chiar asa, dar oricum nu stiu ce sa fac, zau...Nici vorba sa o fi lasat acolo cu cineva si sa plec...Spuneti-mi mi sunt alti copilasi asa?

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

gabriela, eu din cate am mai auzit pe la tv si am mai citit, chiar daca nu sunt eu om de stiinta si nu le am deloc cu chestiile tehnice, ma feresc ca de dracu de tel mobile. noi nu domrim cu tel mobil in camera, in camera lui stefan iarasi nu tinem tel mobile cat timp stam cu el, iar stefan nu are acees la ele, nici in joaca.el are telefonul lui d ejucarie.
cd am fost al Bucuresti si vorbeam zilnic la tel cu el, il punea de difuzor, sau vorbeam pe fix.
acuma, stiu ca eu sunt mai exagerata cu unele lucruri, dar nu cred ca fac rau, asa ca continui . un alt ex., stefan nu s/a uitat la Tv aporape deloc pana la un an, acum i/a adus mosul seria cu desene animate Tomas si se uita cu tati, dar maxim 5 minute si asta nu in fiec zi.

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

Gabi, eu am avut probleme din astea la inceputul despartirii noastre, Stefan era si micut atunci, avea numai 10 luni..si atunci asa facea, cd eram acasa numa cu mine vroia, nici la |WC nu puteam merge daca eram numa eu cu el.o data nici nu mi/a dormit la pranz fara mine, desi el de cd e pe lumea asta tot in patut a dormit.

acum insa, dupa 3 luni, i/a trecut.din pacate eu ajung sa stau f putin cu el.si activitatile noastre sunt mai mult masa, plimbat si baita, mai putin joaca.

sper sa reusesc la bb 2 sa stau mai mult acasa.om vedea.

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui elenuta23

ANDREEA,eric am siropelele , ucm facem sa ajunga la tine???unde locuiesti si maine ti le aduce sotul meu, sau sa imi dai un nr de tel sa vb sau elenuta23 e id meu de mess

andreea, daria am siropelul

azi am dormit pana la 9 ,20 nu pot sa cred insa asa bine ne-a prins k numai la 2 ne-am pus la somnik
aseara au venit nasi la noi si binenteles mosu, D a primit o masina male male cum zice el , e tare incantat, tipa de fericire sarea intr-un picior, am ramas foarte surprinsa de reactia lui

va pupik si va doresc o zi minunata

Elena si Dragos Stefan

elenuta, eu stau in borhanci, aproape de capatul strazii Brancusi... tel meu e 0745002966... nu cred ca pot sa ies, Eric inca e racit... e asa dragut sotul tau sa vina sa mi le aduca daca paote??? daca nu facem cumva in weekend sa ne vedem... mersi tare mult...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...

Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

multumim mult fetelor de urari.... la toate, sunteti tare dragute ca v-ati amintit de noi...

nu-mi vine sa cred ca am copil mare...gata, nu-i mai zic bebe...

saptamana asta vom fi niste rasfatati, asteptam sa vina bunicii cu daruri, in weekend avem distractie non-stop, asa ca... plus ca sarbatorim la dublu... avem program incarcat...

va pusic si ne auzim...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...

Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput