Gravidutze si mamici de Cluj - 102
Raspunsuri - Pagina 12
soanso spune:
salutare...
LA MULTI ANI! Andrei ,esti un baietel scummmppp sa ai parte numai de sanatate ,bucurie si zambete!
ramonella, nu ne mai zici nimik,ce mai faceti,ce face scumpica de Bea???
eu sunt suparici,sa pricopsit Sorana cu o enterocolita care se incapataneaza sa mai treaca,orice iam dat nu-i trece,noroc ca are doar un scaun moale /zi, e pe regim alimentar.
eu sunt a treia sau a patra oara gripata de cand a inceput Sorana gradi iau mereu virusi de la ia si acum chiar nu era momnetul pt ca am mult de muca la servici

nu am citit nimik din urma scuzeeee.pup
SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA
puisorul spune:
LA MULTI ANI ANDREI!!! SA FII FERICIT, SANATOS SI CUMINTE!!!
Felicitari si la mami si la nasa si distractie placuta
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
ALEX29 spune:
super petrecere si super finutz 
IOANA(Sara)f frumoasa poza ,o sa cumpar maine ziarul 
fetelor unde ati vazut brazi artificiali frumosi ?
va zapacesc acum cu brazii astia ![]()
iara m apuca :cartofi pai cu mujdei da o roiesc rapid la culcare sa nu mai cedez tentatziei 
ANCA(Soanso)sanatate multa 
vise placute 
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007
sara2007 spune:
buna fetelor...noi ne-am chefuit astazi..si acuma sara doarme de rupe iar mie m-i se inchid ochii in fata calc.o sa fug imediat.
ADRIANA si noi am facut sedinte cu aerosoli cand a fcaut SARA bronsiolita.si a dat rezultate.cu adrenalina facuse sara atunci.multa sanatate bolnavioarei..
DPOP multa sanatate Irinucai...rau a fost mosul ala..
MELI n-a trecut inca raceala si nasucul infundat?multa sanatate..
ELENA mersi mult ca mi-ai pus poza..asa poate o vor recunoste mai bine.in ziar nu se prea observa f bine ca e ea..sapt asta daca vreti sa votati incercati va rog maine sau cel tarziu poimiane,ca ma gandesc ca se vor termina ziarele pe sapt asta..dac anu puteti sapt viitoare de luni incolo.sau si sapt asta is cealalta
cu cat mai multe voturi cu atat mai bine..multumim
SOANSO multa sanatate piticutei..uart si cu enterocolitele alea..si Sara a avut vreo 3-4 pana acuma.si una cu internare in spital...nici nu vreau sa ma mai gandesc.
merg la nani
somn usor..
ioana...mami de sara
ploscariu spune:
LA MULTI ANI ERIC!
POZE RECENTE
poze cu Ioana si Ionut
www.weddingcountdown.com/ticker/b9szi95.png" target="_blank">Gabriela - mami de Ionut 14.01.2008si Ioana 13.12.2004
ploscariu spune:
Am fost azi (sau ieri, ca deja e trecut de
miezul noptii) cu Ioana la Careffour, in Polus Center,
si i-am cumparat rochita de Craciunita, pentru serbare.
Acolo am dat-o in carusel, pe calut si i-a placut foarte
mult, iar cand sa ne indreptam spre iesire, oare pe cine
vedem?.. era Mos Craciun, Ioana l-a vazut si a fugit la
el "moshuleee, moshuleee!" Si mosu' a luat-o de manuta,
si a luat-o in brate, a intrebat-o cum o cheama, si daca
a fost cuminte, ea a spus o poezie si un cantecel la
microfon si s-a auzit in tot Polusul, si era asa de serioasa
si a raspuns frumos la toate intrebarile, vai si ce fericire
pe chipul ei....si eu am avut emotii..
Cam atat, mai scriu dupa ce ma trezesc, noapte buna!
POZE RECENTE
poze cu Ioana si Ionut
www.weddingcountdown.com/ticker/b9szi95.png" target="_blank">Gabriela - mami de Ionut 14.01.2008si Ioana 13.12.2004
bex spune:
La multi anisori, Eric!!! Cu multa sanatate si bucurii fara numar:)Felicitari mami pentru puiut
Gabitzo ne-am uitat la poze. F dulce Saruca cu jucarioarele ei...si noi avem un panou din ala cantator, mare succes are la Carina, la mine mai putun ca m-am saturat de zgomotele alea de animalute, dar pentru ele e de vis
Alexutzo, astept sa vad poze de la aniversarea lui Andrei!!!!
si felictari pentru filmulet;)
Co +
Carina Alysa (13 noiembrie 2007)
mami_alexia spune:
LA MULTI ANI, ERIC!!!!
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
mami_alexia spune:
Ioana, la noi nu stiu cat efect si-au facut aerosolii...aseara a vomitat..dar toata noaptea nu a mai tusit deloc...ceea ce sper sa fie un semn bun.
In rest..sunt amarata tare..as vrea sa traiesc intr-o lume mai frumoasa...am numai 21 de ani dar nu suport "tineretul din ziua de azi"
Ma duc la facultate la seminarii si nu pot sa ies si eu la tabla sa imi fac punctaj de seminar pentru ca nu am "bunul simt sa vorbesc cu profesorul cu nerusinare". Exemplu : "AUZI, MIHAI, NU MA SCOTI SI PE MINE LA TABLA?" sau "AUZI, MIHAI, CE-AI FACUT ASEARA?"..si lista mai poate continua.
Mihai e profesorul.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
anca.b spune:

ERIC, LA MULTI ANISORI!!!!!!!

Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii