Gravidutze si mamici de Cluj - 102

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

La multi ani Andrei, sa ai parte doar de bucurii, multa sanatate si fericire!!!!!!!!

Diana-ce s-a intamplat?off, saraca de tine, si de Irina, tare rau imi pare.Cand ai timp,sa ne scrii te rog.

mami-alexia-ma bucur ca e mai ok, dar eu asa stiu ca febra e peste 38,asa ca nu-ti fa griji.

tu fetelor, e normal ca ne curge nasul si suntem infundate de aproape 10 zile?asa de incet trece?ca n-as suna-o iar pe doctorita daca ziceti ca e normal.

adab-iti trimit acum PM>daca ai timp, da-mi niste sfaturi te rog.mersi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

LA MULTI ANI, ANDREI!!!!

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

La multi ani Andrei!!!Sa cresti mare si sanatos!!!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Maria_K

buna!
ati putea sa-mi spuneti si mie daca stiti unde se fac cursuri pentru gravide in cluj.
eu am un nr din zorilor dar nu-mi raspunde nimeni
multumesc mult!

Maria 28+ Casandra-Maria

vine bb!

Pozele noastre

NEOGYM: 0740 230202 SAU 0728 883081

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...

Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

LA MULTI ANI, ANDREI!!!! Sa cresti mare, sanatos si sa se bucure parintii tai de tine!!!Nico, felicitari! Si felicitari si nasicai!!!

Cu bradul, eu am cumparat demult unul artificial, oricat de multi imi place cel natural, ma omoara masacrul de dupa. Poate vor fi si la noi in ghivece , si asa ne vom bucura de miros de brad!

Elena, pupici la cucuiat!!!

Oana, ma nbucur ca v-a placut prajiturica.

Alex, ce frumoasa e Tiadris in poze, si atat de fericita!

Ioana, sigur ca o votam pe printesa!

Adriana, imi pare tar rau ca o tineti tot intr-o raceala, din pacate, nu stiu daca schimbarea cresei va va feri de boli. Inca functioneaza legea primirii copilasilor bolnavi la cresa si la gradi. Si asta, si la privat! Ei uite eu cu asta nu ma impac.

Meli, daca nu mai are febra, ci doar mucisori, eu zic ca e ok, trece mai greu, asta e. Sanatate multa!

Diana, sanatate Irinucai! Sorry!!! CE faceti, mergeti la noul sediu HK?

Am pus si niste poze de la petrecere si de la Mosh Nicolae!

http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/?saved=1

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

priviti poza cu Sara,

http://www.clujeanul.ro/cluj/cei-mai-frumosi-copii-clujeni-3627358/poze/?type=attachments&ptr=10

pozte o putem ajuta si asa

Elena si Dragos Stefan

Floare alba, floare albastra, ce dor mi-ai lasat..........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

http://www.clujeanul.ro/galerie/cluj/cei-mai-frumosi-copii-clujeni-3627358#foto
Aici apare Sara. Foarte draguta! Eu inca nu am iesit din casa... Sper sa mai gsesc ziarul.

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

fetelor va multumim mult ca va ganditi la noi....am intrat sa va spun ca nu-i nici o graba.scrie in CLUJANU ca se poate vota pana in 16.o sa va mai amintesc eu...si acolo scrie unde se depun exact in fiec cartier...adica la care tarabe de ziare..

ioana...mami de sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Ioana, foarte frumoasa poza cu Sara!!! Vom cauta si noi ziarul si-l vom cumpara sa votam.

A folosit cineva extract de muguri de carpen pt tuse? Ma omoara tusea Alexiei, nu stiu cum o sa scapam de ea..si tot caut pe internet tot felul de remedii. Am fost si la ultima doza de aerosoli. Trebuia sa o mai consulte si un pediatru dar prea mergeau toate pe roate...erau vre-o 5 copii care asteptau alaturi de noi sa fie consultati de aceasta doctorita care nici dupa 2 ore dupa ce a fost chemata , nu venise.(era in spital dar nu venea). Drept urmare am plecat pentru ca deja era exagerat de mult de cand stateam acolo. Am vorbit la tel cu dr de familie, mi-a zis sa-i dau Eurespal, in doza mai mare. Si totusi mai caut ceva pt tuse. Am luat si Coryzalia, de care zicea Andreea, dar totusi ,pe prospect nu scrie nimic de tuse, ci doar de rinite, raceli. Sunt multumita ca le mestca singurica, la fel cum face si cu vitamina C, i-am spus ca sunt bomboane si le mananca cu o placere nebuna. Dupa ce ii dau Vitamina C, ia cutia si mi-o aduce, ca sa-i mai dau.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

aoleoooo tu fetelor ca matza asta a mea nu se mai trezeste si incepe distractia fara noi ,,,o mai las 10 min si trebuie so trezesc pe mamaruta

multumesc mult pt felicitari is tare mandra cu un asa finutz

GABI ma bucur ca ti au placut pozele si ale voastre s minunate ,ce superrr ar fi sa stea si bunicii astia in Cluj ,mai aproape de noi

sanatate bolnaviorilor ,am vazut ca ati pus cateva intrebari ,ma refer la mamicile a caror ingerashi is bolnaviori ,din pacate nu stiu ce sfat sa va dau :(
multa sanatate

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput