Gravidutze si mamici de Cluj - 102
Raspunsuri - Pagina 10
dariandra spune:
LA MULTI ANI, ANDREI!

SA CRESTI MARE, SA AI PARTE MULT NOROC, SANATATE SI DE OAMENI INTELEPTI IN JURUL TAU!
SA-TI TRAIASCA MAMICA TA DRAGA SI NU IN ULTIMUL RAND NASII DE BOTEZ!

dariandra spune:
Spuneti-mi va rog, nu stiti la cat timp dupa terminarea tratamentului cu Imunogrip se poate face vaccinul???
anca.b spune:
Buna dimineata!!!!

Andrei

Sa cresti mare si voinic! Felicitari mami si tati si nasica pentru puiutz!!!!
Adriana, bine ca ati gasit pe cineva competent la spital. bafta mare sa treaca de tot de data asta!
Noi sintem din nou la o faza in care maninca putin stefan...azi abia a papat jumate din portia de lapte, si numai dupa ce i-am facut-o cu cereale. la amiaza nici nu-i mai fac portie intreaga de legume...ii dau jumate, cu ou fiert. sa speram ca maninca.
Pe de alta parte eu acum am terminat prima faza a curateniei...si-s suparata pt ca tati ne-a promis ieri ca ne ajuta si de dimineata a tulit-o rapid...
. bine macar ca stefan a fost cuminte, s-a jucat si s-a uitat la desene si m-a lasat sa termin.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
bex spune:
La multi ani, Andrei! Sa cresti sanatos si fericit, alaturi de parintii tai.Nico, felicitari pentru frumusel!! Alex, felicitari pentru finut:)
Co +
Carina Alysa (13 noiembrie 2007)
Maria_K spune:
buna!
ati putea sa-mi spuneti si mie daca stiti unde se fac cursuri pentru gravide in cluj.
eu am un nr din zorilor dar nu-mi raspunde nimeni
multumesc mult!
Maria
28+
Casandra-Maria
vine bb!
Pozele noastre
anca.b spune:
salut maria. eu am vazut peste drum de primarie, pe motilor, insa nu stiu nici un nr de tel de la neogym. daca poate cineva sa mearga pina acolo sa intrebe...nr pt cel din zorilor nu e ok demult. nici mie nu mi-a raspuns nimeni cind am fost insarcinatat si am vrut sa ma inscriu.
sarcina usoara si mai hai pe la noi.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
Maria_K spune:
Anca
multumesc mult! o sa incerc sa iau legatura cu cei de la neogym.
Maria
28+
Casandra-Maria
vine bb!
Pozele noastre
dpop spune:
La multi ani Andrei! Felicitari mami nico!!!
Noua mosul ne-a adus 40! febra 40 grade adica. si o excursie la urgente, si o punga de medicamente. yuhuu! 
anamica spune:
Salutare,
La Multi Ani Andrei!!! Sa cresti mare si voinic!
La multi Ani Nico, sa-ti traiasca baiatul!
Diana multa sanatate Irinucai! Ce dar urat din partea Mosului!
Si noi ne-am bucurat de Mos si vineri seara eu nu mai aveam rabdare pana dimineata sa vad ce reactie va avea!
Pupici si o saptamana minunata sa aveti,
Diana si
Ana (13.09.2007)
Povestea Nasterii
anamica spune:
Maria K nr pe cei de la Neogym ii gasesti la nr de tel 0748851647.
Sarcina usoara iti doresc,
Diana si
Ana (13.09.2007)
Povestea Nasterii