Gravidutze si mamici de Cluj - 102

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

nico eu am avut ceva treaba pe net , insa imi palce sa fiu prima cand se poate cu urarile si dupa cum bine vezi e ora 00.00,22

apropo daca stiti pe cineva caruia ii trebuie chirie

inchiriez apt o camera in marasti langa fac.Dimitrie Cantemir, blok nou , finisat, mobilat, utilat. tel 0755062447

Elena si Dragos Stefan

Floare alba, floare albastra, ce dor mi-ai lasat..........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

LA MULTI ANI ANDREI....SA CRESTI MARE MARE,SA FI SANATOS SI SA-TI FACI FERICITI PARINTII.....FELICITARI MAMI

tu fetelor sa nu uitati care vreti sa o votati maine pe sara.deci cumparati clujanu,v-a fi caolo un talon care trebuie completat si decupat si pus intr-o cutie de clujanu de la tarabele de ziare...multumesc mult.numele ii este scris acolo.SARA ALESSIA pt cine n-o cunoaste.

ioana...mami de sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

La Multi Ani Andrei, multa sanatate tie si lui mami sa poata aveaa grija de tine.

David,www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare,
Copilul se naste fara "instructiuni de folosinta".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ploscariu spune:

Si din parte noastra, LA MULTI ANI ANDREI!, sa cresti mare, mare si cuminte!

POZE RECENTE

poze cu Ioana si Ionut

www.weddingcountdown.com/ticker/b9szi95.png" target="_blank">Gabriela - mami de Ionut 14.01.2008si Ioana 13.12.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adab spune:

LA MULTI ANI ANDREI!!! sa cresti mare, sanatos, si cuminte si voios!!!!

Felicitari mami Nico, sa fii mandra si fericita de puiul tau cel drag.

Si eu sunt in dilema cu bradul anul acesta. Am brad artificial...de vreo 5 ani deja. Ma gandeam pt. anul acesta daca gasesc unul nat. mic, sa-l pun mai la distanta, chiar pe o masutza sa nu ajunga Sara la el. Nici cu spatiul nu stam prea bine.....ar trebui sa mai dau din flori...ca e plin pe la mine.
Acuma fac papica: dovlecel (fiert cu putin pastarnac si telina), cateva lingurite de orez si ficatel de pui. La mine vin mixate inca. Dar pt. cei mai maricei merge si legume razalite si inabusite si amestecat cu ficatelul si orezul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

MULTI ANI TRAIASCA! MULTI ANI TRAIASCA! LA MULTI ANI........ANDREI!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

LA MULTI ANI CU FERICIRE SI SANATATE SI NOROC ANDREI! SA CRESTI MARE SI SA AI PARTE DE TOT CE-TI DORESTI IN VIATA!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...

Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

LA MULTI ANI, ANDREI!!!!

Elena, cat e chiria?

Fetelor, noi am luat urma spiatlului Pediatrie 3. Ne-a consultat o dr, pe alocuri draguta, pe alocuri ironica fata de practicile medicului de familie. In final facem aerosoli, ieri 2 doze, azi mergem la amiaza pt inca una .(trebuia s mergem la 7:30 dar ar fi fost crunt sa o trezesc pe Alexia la ora aceea). Nu e mare smecherie cu aerosolii astia dar Alexia a plans la prima tura. La a doua n-a mai zis nici "pas". A, am uitat sa va spun diagnosticul. La plamani nu se aude nimic, tusea provine de la secretii probabil ramase de la ultima bronsita si e si rosu gatul, pe fondul unei noi viroze. Nici vorba de antibiotic...tusea speram sa scapam de ea cu aerosolii iar rosul in gat cu ceai, vitamina C, Eurespal, Nurofen.
Asta-noapte a facut si putin febra, 37,7, acum e ok, sper sa nu mai faca. Si toata polologhia dr pediatre e bine de tinut minte insa sunt foarte multe teorii care se bat cap in cap cu cele ale dr de familie (pe care eu o admir si o consider o profesionista). O sa vedem azi ce sfaturi medicale ne mai da un alt pediatru care o va consulta. Din punctul asta de vedere toata lumea a fost draguta, m-au redirectionat spre un dr pediatru care e astazi de serviciu (ca cel de ieri era de garda) si o-m vedea cum mai stau treburile. Imbunatatiri in urma aerosolilor...tusea nu se mai sparge, a tusit mai putin asta-noapte si pe la 4 i-am scos secretiile din nas(o gramada).

Multa sanatate tuturor!

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Ieri, cand faceam prima doza de aerosoli m-am intalnit cu o mamica cu care am stat in maternitate la prematuri (pe mine dupa ce am nascut m-au dus cateva ore in salonul de prematuri, nu mai aveau alt pat liber). N-am avut timp sa vorbim pentru ca ea vorbea cu dr, eu o tineam pe Alexia ca urla. Era internata cu copilul..si ma gandeam..Domane mulutmim ca suntem sanatosi si nu trebuie sa stam prin spitale. Ea a stat si in maternitate vre-o luna, acum probabil sta cu copilul iarasi in spital...

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

ELENA multum de felicitari
nu se vede prea tare cucuiu
GABRIELA suna bine retzeta ,chiar mi am amintit ce bine papa Tiadris legumele cand i le mixam asa ,ar trebui din cand in cand so mai pacalesc si sa i mai dau cate o portzie mixata

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput