Gravidutze si mamici de Cluj - 102

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdutza24 spune:

LA MULTI ANI ERIC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sa le aduci numai bucurii si impliniri parintilor
LA MULTI ANI ANDREEA!!!!!!!!!!!!!FELICITARI PTR MINUNATIA DE BAIETEL
LA MULTI ANI ANDREI!!!!!!!! ne cerem scuze ptr intarziere

magda si victoras ( 31.03.2008)http://community.webshots.com/user/magdutza24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

LA MULTI ANI ERIK SI FELICITARI MAMI SI TATI PT PUISOR

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

CO puiule o sa pun poze ,ma bucur ca ti a placut filmuletzu
am mai pus cateva poze cu Tiadris la webshots
GABI draga sa stii ca n am avut probleme cu Tiadris cand o mai lasam cu soacra mea 1-2 ore sau cu mami
darrrrr de cand ii iasa masalutele e ca si Sara ,f sensibila si mamoasa ,astazi am dus o la mami si cand am placat nu a facut ca altadata cand pur si simplu imi facea"tai tai "si totul era super ,acum a inceput sa planga ,mi s a rupt inima ,n am mai vrut so las dar dupa ce am iesit din casa intr un min s a potolit
trec si ele saracutzele printr o perioada mai dificila :(
ADRIANA draga, apropo de ce ai scris tu, acum vreo doua saptamani eram cu Tiadris la o gogoserie ,cand am scos banii sa platesc vine un pusti (16-17 ani) ,dar asa dintr o data mi a aparut in fatza ,si cere sa i se dea o gogoasa ,normal ca i am atras atentia si i am spus :totusi nu vezi ca s cu copilu in bratze si e randul meu ??? si jegosu naibii imi zice :hai ca esti si nesimntita si ai tupeu ,te rog sa ma crezi ca in momentul ala am crezut ca explodez de nervi ,mai aveam un pic si asa i tranteam o palma dar imi era teama ca eram cu fata in bratze
vorba lui Meli asta e educatia ce o primesc ,niste ordinari ,ca altfel nu le pot spune
ELENA maine as vrea sa ne intalnim sa mi dai siropul ,o sa trec dimi prin zona si te sun ,multum mult mult

Mergi la inceput

GABRIELA da bine zice IOANA dupa ce a recitat asa frumos ,moshu nu i a dat nimic???

am plecat la treaba ,ca i dezastru la mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Multumesc mult ca mi-ati impartasit experientele voastre. Macar m-am consolat ca nu sunt singura...ma tot intreb ce as putea face...ma tot documentez...Sara intotdeauna a fost mai mamoasa, dar situatia s-a amplificat acum in ultima luna. M-a ingrijorat acum ultima oara la Deva, efectiv cum dispaream din zona, ma cauta disperata si se punea pe plans. Doar joaca cu fetele o distragea. Ma simt mai rau ca toata lumea parea sa ma invinovateasca pe mine ca am obisnuit-o asa, ca si cum eu am dorit sa se intample asta. Imi spuneau, ca tine, Meli, sa o las sa planga, dar nu puteam....Ea suferea cu adevarat, si nu mi se parea ca trebuie sa ii amplific suferinta...Ce vina am ca stam singuri la Cluj? Mergem des la bunici si se simnte bine, dar e drept ca nu am lasat-o niciodata fara noi...Mi-a placut ce a zis Irina Petrea in cartea ei:

Spaima lui cea mai mare e sa nu te piarda. Fara tine, fara dragostea ta, nu crede ca ar putea trai. Teama ca te poate pierde ii paralizaeaza gandurile, il face sa se sufoce. Nu are destule lacrimi sa planga, crezand ca vrei sa il parasesti, cand tu de fapt, nu mergi decat la ...serviciu sau... pana in oras. Si, nimic nu i se pare jenant, deplasat, dureros sau umilitor daca asta te impiedica sa pleci de langa el, nici sa se tavaleasca pe jos, nici sa se zgaraie, nici sa isi dea cu pumnii in cap, nici sa racneasca ca din gura de sarpe, nici macar sa se tarasca tinandu-te strans de un picior...

Frumoasa carte, buna supernany...

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

LA MULTI AANI!!!!! CLAU

P.S ALEX STI TU

Elena si Dragos Stefan

Floare alba, floare albastra, ce dor mi-ai lasat..........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Cine e Clau? La multi ani si din partea mea!!!

Gabi cred ca e vb de copil, nu neaparat de mama sau de situatie(fara bunici in preajma)... ca si noi sintem la fel si P nu e mamos, inca... Sara poate e mai sensibila, ziceai ca e pupacioasa de numa, P nuu pupa inca pe nimeni Are incercari, dar nu ii prea iese, intr-o zi de drag era sa imi sparga nasu cu capu. Sora-mea era tare mamoasa, pina pe la 14 ani... acum da tare rar pe acasa, nu ca nu i-ar fi draga mama, dar nu mai e mamoasa, are viata ei, tabieturile ei... Eu am fost mai retinuta in manifestari, dar pe mine se poate baza mai mult. Profita de Sara acum, cind va creste mare... nu se stie

Fain a zis supernany. Unde se gaseste cartea, cum o cheama(pe carte si pe autoare, ca am uitat)

Andreea e f bine asa... pina la Craciun in una petrecere.. a si mai vine si revelionu'

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

La multi ani Eric!!!Sa cresti mare si sanatos!!!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Ioana, cred ca asa e, copiii sunt atat de diferiti, e adevarat ca Sara e foarte afectoasa, ne pupa toata ziua si se lumineaza efectiv cand ma gaseste. Asta e...mamoasa mea!Stii ce ma sperie insa? Ce va fi cand va merge la gradi? cred ca vom plange amandoua de numa-numa!!!Cartea imi place mult, nu am terminat=o, sunt in plina lectura, dar imi place mult! Autoarea e Irina Petrea Si tu poti fii supernanny

P.S Am uitat sa multumesc din suflet de DVD, mare succes!!!! Sara e incantata! Si pt ea e mare lucru sa stea locului 1 minut intreg, si cu ajutorul lui reusim performanta!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

ioana clau e sotul lu i Alex

gabysi noi stam tare bine la capitolul mami, ce sa zic ii mamos mamos, numai eu sa ii dau tot sa ii fac ce doreste chiar daca e si atti langa noi sau buni.... numai mami e buna , insa pot sa illas cu oricine k sta nu are probleme insa cand ma vede ii gata mami mami is topita dupa el insa sper sa nu avem probleme

andreea o sa te sune sotul meu in cursul zilei de maine

gabi chair as asrac era mosul??????totusi ceva o bombonika nu i-a dat???

legat de nesimtirea tinerilor ce sa mai vb, fara cuvinte dar si la cei invarsta nesimtirea ii maxima, mai ales daca mergi la posta unde gasesti o gramade de oameni mai invarrsta, se baga in fata fara sa le pese k esti cu copil mic si nu are rabdare

am vazut poze frumoase cu fetite si baietei frumosi SARA, ERIC, ANDREI SPER SA NU FI OMIS PE CINEVA

azi o venit mosul cel intarziat pana la Craciun tot un cate un mos in fiecare zi insa cat s-a bucurat aseara de acea masinuta nu s-a bucurat niciodata

Elena si Dragos Stefan

Floare alba, floare albastra, ce dor mi-ai lasat..........

Mergi la inceput