Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (95)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Mai, seafood e ok dc e gatit f bine, nu e voie peste crud gen sushi.
Eu am mancat seafood( mussels, shrimps si scallops), nu foarte des, dar am mancat, avand intotdeauna grija sa fie gatit f f bine.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikky spune:

Buna fetelor.
Va scriu la ora asta caci nu am inchis un ochi toata noaptea.
De trei zile mi-a iesit o buba in ureche foarte dureroasa. La
inceput nu i-am dat importanta ,am zis ca e un cos,dar acum mi s-a
umflat urechea si ma doare de nu pot sa dorm.Problema e caci e inauntru ,in ureche si nu se vede nimic.Ma doare si capul ,si gatul,nu mai pot.Am tot amanat sa merg la doctor,dar azi direct la cabinet .Noroc ca o am aproape de mine pe doctorita Pelin Indiana.

Aaa,si vroiam sa va mai zic ca a inceput sa ma doara cicatricea de la vechea cezariana.Am vomitat zilele trecute si m-am fortat,sper sa nu fie grav.
Va pup pe toate..Va citesc zilnic ,dar nu prea le am cu scrisul.

Mihaela mami de Cristian-Mihai si
30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Ce ma bucur de vestile bune despre Daria!!! Ma ingrijorasem putin ca nu mai stiam nimic de fete. Tati de Daria, are niste ochi superbi fetita voastra. Te mai asteptam cu vesti.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 34+ am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Fetelor, multumesc de urarile de Sf. Andrei!

Am terminat-o si eu cu munca. Incepand de luni sunt liberaaaaaa!!! Nu promit sa intru mai des din cauza de Tudor, dar am sa ma straduiesc.

As fi avut multe de zis da' ma grabesc sa ma intorc in pat. Vorbim mai tarziu, sau maine.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 34+ am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

multumesc pt grija fetelor,eu una nu mananc nici cand nu sunt insarcinata seafood.peste dsa,dar atat.pt mine am cumparat whitefish.

32S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 8 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumold spune:

Buna dimineata la toata lumea

Intr-adevar, Hera e un nume frumos....tati l-a ales, zicand ca Hera a fost cea mai rea zeita din cate stie el. Noi nu prea suntem superstitiosi cu privire la nume si ca sa folosesc cuvintele exacte : "Mai bine sa fie o bitch decat o pitzipoanca"... si eu nu pot sa il contrazic :))

Ralu 32s cu Hera

AMR 8

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Helooooo!!! Helooooooooo!! Mamaaa ce pustiuuu ...imi aud ecoul
sa inteleg ca toaataaa lumeaaa sarbatoreste
Bravooo..

Doamne Ajuta Pt Daria-Maria si Adriana;

La Multi Ani - tuturor si mai ales sarbatoritilor zilei de astazi petrecere frumoasa in continuare

Veronica cu Alice
micuta mea A.M.R. 9 SAPTAMANI
BB e pe drum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ralumold

Buna dimineata la toata lumea

Intr-adevar, Hera e un nume frumos....tati l-a ales, zicand ca Hera a fost cea mai rea zeita din cate stie el. Noi nu prea suntem superstitiosi cu privire la nume si ca sa folosesc cuvintele exacte : "Mai bine sa fie o bitch decat o pitzipoanca"... si eu nu pot sa il contrazic :))

Ralu 32s cu Hera

AMR 8

Va pup

Ralumold - dupa cum vezi....azi se sarbatoreste in familie , de obicei pana la ora asta se umpleau vreo 6 pagini...
Sa va traiasca fetita , sa creasca mare, sanatoasa si asa cum vreti voi .

Veronica cu Alice
micuta mea A.M.R. 9 SAPTAMANI
BB e pe drum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Salutare burticutze,

Tati de Daria multumim de vesti, uram multa sanatate puiutzei si mamicii si nu in ultimul rand tie! Fie ca bunul Dumnezeu si Maica Domnului sa va aiba in paza lor, si sa fiti acasa toti trei cat mai repede!

Iulia bine ai venit.
Andreea tu cum te simti?

La Multi Ani tuturor celor sarbatoriti azi!!

Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png

28+
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Buna ziua la toata lumea!

LA MULTI ANI celor care isi sarbatoresc ziua numelui azi

Sper ca cei mici s-au bucurat mult de ce le-a adus Mos Niculae in ghetute

La noi s-a si adus... dar s-a si luat... bani din cont . In sfarsit am achizitionat "trasura" bebelinei, adica setul carucior+scoica+accesorii, ar trebui sa primim "marfa" la inceputul saptamanii viitoare.

Uite pe asta l-am luat, in varianta carucior rosu+scaun rosu (minune mare, ca toata lumea se astepta ca "the goth couple" sa merga pe culoarea neagra... da' le-am facut-o )
http://www.pramworld.co.uk/product/4707/Bugaboo_Bee_Pushchair_Package_Red

Lisa, sea-food se poate manca si in sarcina, ai grija numai sa fie totul bine gatit.
Criss, e OK sa te "conversezi" cu sotul in engleza, atata timp cat el vorbeste cu bebe in limba lui si tu in a ta... pana la urma cel mic le va prinde pe toate 3.
Vikky, sper sa treaca urechea repede...eu am avut asa ceva si pana sa ajung la medic s-a dus de la sine... cam in 4 zile (dar primele au fost taaare neplacute, cum zici tu, dureri de ureche, gat, falca...)Medicul nu a putut constata decat ca... a trecut. Dar e mult mai bine sa ajungi la medic cat de repede poti, ca nu se stie niciodata.

Ralumold, imi place numele Hera... e un nume puternic.

Dark Bendis

35+ cu "Huckleberry" Baby

AMR 5 SAPTAMANI!!!!!

http://bd.lilypie.com/gSJep1.png

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput