Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (95)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Declar a doua noapte cu contractii..de la ora patru pana pe la 7 juma am stat cu ochii pe pereti pentru ca la o ora asa aveam ditai contractia dureroasa de imi lua respiratia, iar intre ele aveam dureri surde ca la menstruatie si contractii nedureroase cu tona (plus ture la baie pentru pishu). Spre surprinderea mea, nu m-am panicat, am asteptat sa vad ce se intampla, cat de dese devin contractiile, eram rupta de somn, dar nu puteam dormi nicicum. La sapte juma s-au potolit toate deodata si am reusit si eu sa adorm. Azi am contractii nedureroase destul de des, dar nu am mai avut contractii dureroase. Eu ce sa inteleg..ce se petrece cu burticuta mea?

Justme 36+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Just - e bine ca nu intri in panica , incearca sa contorizezi intervalele dintre contractii, cica daca nu sunt la interval regulat e vb de un travaliu fals....citeste de pe mail-ul comun ce a pus Alinuk, o sa te ajute.
Daca devine serios...suna medicul.
Bafta , tine-ne la curent cu evolutia ta. Curaj.

Dark - e frumos carutul, sa il stapaneasca bebelina ta sanatoasa.

Veronica cu Alice
micuta mea A.M.R. 9 SAPTAMANI
BB e pe drum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

just sa te ajute Dumnezeu .... si eu cred ca e un travaliu fals .... dar cred ca e bine sa nu fii panicata .... poate incerci sa dormi cand poti ....

fetele a mea buburuza iar doarme la greu .... iar e lenesica ... cum stie ea cand e wd sa fie calma???? ahahahahaha ....

ralu bine ai venit printre noi ... numele tau nu mi-l mai aduceam aminte .... aseara .... eram prea obosita ...

30+ANTONIA IOANA

AMR 10 SAPTAMANI

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Salutare gagici!! Eu sunt de acord cu surpriza pentru Dalma si Daria dar nu stium nici o adresa nimic. Presupun ca va gandeati sa le trimitem un cadou mumos. Eu ma ocup de asta daca vreti dar cum aflam adresa??

Fetelor noi: "Bine ati venit!!!" Sa ne tineti la curent cu felul in care va simtiti.

Ce imi place cand va aud ca vreti sa invatati copii sa vorbeasca mai multe limbi de mici . Va invidiez, eu niciodata nu am fost buna la limbi straine, in schimb sotul meu are vocatie spre limbi straine, sper ca strumful meu sa semene cu el

Dark, voi il depasiti pe sotul meu cu pasiunea pentru RS si foarte fain ca ati avut ocazia sa stati de vorba cu ei. Iti dai seama ca l-am dat pe spate pe sotul meu cand i-am spus ce prietene am . Sotul tau lucreaza in domeniu sau pur si simplu e doar pasiune? Aaaa, uitasem, e mai fain carucior rosu si chiar daca o sa ii socati pe prieteni cu caruciorul rosu eu zic ca la prima intalnire a bebelinei cu ei sa o imbraci in negru...sa vezi atunci cine mai tare (dar nu cred ca vei gasi haine negre pentru ea)

LA MULTI ANI celor care isi sarbatoresc azi ziua numelui

31+ Vlad Mihai

AMR 9 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Just i-ai spus medicului? Incearca sa te odihnesti cand poti

31+ Vlad Mihai

AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

buna dimineata,in noaptea asta macar am dormit 7 ore,tot obosita sunt!
ia uitati ce am facut eu ieri:www.youtube.com/watch?v=7owudrJmtCM" target="_blank">bebelina mea

32S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 8 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput

Lisa esti mortala!!! Ar trebui sa fac si eu asta nu m-am gandit. Ce e fain este ca ii poti arata cand se va face mare

31+ Vlad Mihai

AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

multumesc !

Mergi la inceput

ce ati primit fetelor de Mos??? eu ca a uitat,stiam ca asa va face! ca si cand e vorba de ziua de nastere a mamei sau al tatalui lui trebuie sa ii aduc aminte...cu capul in nori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

lisa super tare burtica si bebelusul tauu .... am ramas profund impresionata .... a mea nu se vede atat de tare .... poate eu am stratul de grasime mai gros si din cauza asta .... ce sa mai .... m-ai dat pe spate ..... vreau si eu dansuri de genul asta .....

30+ANTONIA IOANA

AMR 10 SAPTAMANI

Camelia

Mergi la inceput