Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (95)
Raspunsuri - Pagina 10
iuliacris spune:
Si pe mine m-a tentat Mustela, dar nu m-am indurat sa dau atatia bani pe ea, asa ca m-am multumit cu Palmer's desi nu-mi place deloc cum miroase, nu mi-au aparut vergeturi, dar mai au timp sa apara, eu am si pielea cam alba, poate nu se vad asa repede. Nu sunt convinsa ca au cremele vreun efect miraculos, dar macar hidrateaza (ceea ce face si uleiul de masline, dar mie mi se pare mai incomod de folosit)si-ti dau impresia ca macar ai incercat ceva...
Iulia 28+
Carla
IRA_LIZA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dalma Buna seara tuturor, Revin cu noutati... Fetele mele sunt ok, amandoua, desi in ultima saptamana Dariutza si-a cam facut de cap, a facut cateva """prostioare"""...mai bine detaliez un pic... Incepand cu sfarsitul saptamanii trecute si pana alaltaieri a stationat cu luatul in greutate (930-940 grame) facand destul de des si desaturatii (apnee - adica uita saraca sa respire, dar numai pt o secunda). Partea pozitiva (daca se poate numi asa in acest caz al desaturatiei) e ca isi revine singura incat nci aparatul nu reuseste sa reactioneze bine ca ea isi si revine si pana sa apara si asistentele ea deja si-a revenit. I-au descoperit si o opacitate la plamani, asa ca au trecut-o din nou pe antibiotic si perfuzii. Si ca sa nu se dezminta micutza noastra careia ii place sa ne dea una rece alta calda, de ieri incoace aproape ca respira fara oxigen.(adica i-au oprit si oxigenul ala care vine pe un tub mic si care se raspandeste in tot incubatorul - oxigen ambiental). Cam de doua saptamani incearca medicii sa-l opreasca, dar nu rezista mai mult de jumate de ora si o lua razna Dariutza. Dar acum se pare ca organismul ei incepe sa accepte ambientul fara oxigen artificial + ca a depasit pragul de 1.000 grame (uraaaa). Deci cam astea ar fi dozele de adrenalina primite saptamana asta, oricum noi suntem fericiti ca progreseaza....incet da sigur. Chiar daca am zis ca a facut ""prostioare""", Mosul tot o va vizita si pe ea in seara asta.... ![]() Si speram sa va viziteze si pe voi, sa va umple casa, sufletele si inima de bucurii, pace si fericire.... Alte poz(n)e cu DARIA http://s375.photobucket.com/albums/oo195/sso1079/ |
Tati de Daria, multumim mult de vesti! nu mai tre' sa-ti povestim k asteptam in permanenta vesti despre Dariuta, e primul "nostru" licurici si ne topeste de tandretze si emotie pe toate. Evident, se lasa cu lacrimi fi imbratisari virtuale fiecare veste si fiecare poza.
Pupam fetele! MUlt-muult!
Ira
35+ mami de
Lizuca
crisspoliss spune:
IuliaCris, eu am auzit de Bloomington, am si fost acolo-anul trecut dupa craciun. Am o prietena acolo din Austria care a nascut de curand o fetita
![]()
N-ar fi frumos ca noi toate sa-i oferim un cadou frumos micutei Daria de Craciun..cum e prima si cea mai luptatoare din grupa. Fetele din Ro, oare putem organiza ceva? ce parere aveti?
Crisss
32+
anca_ spune:
IuliaCris, bine ai venit! sarcina usoara si la termen! ma bucur ca se ingroasa randurile la schimbul 2! ![]()
Nici eu nu cred ca cremele ajuta cand e vorba de vergeturi, dar macar mentin pielea hidrata, si mai e in plus efectul psihologic ![]()
Iris, nu stiu ce sa zic, daca e herpes sau nu...daca e, ai senzatia ca te "gadila" ceva in coltul buzei si dureaza vreo sapt pana trece..cel putin la mine. Cel mai bine intrebi doctorita si afli sigur..dar chiar daca e, nu te alarma, nu e grav..
33+
iuliacris spune:
Multzam de urarile de bun venit, Criss si Anca
Criss, e bine ca a auzit cineva de Bloomington
, de altfel universitatea de aici e bunicica asa ca asta face si oraselul cat de cat cunoscut. Si e chiar dragutz, mai ales vara, ca e plin de verdeata. Mai greu e sa ajungi aici...Desi am avut cava strangeri de inima cand ne-am mutat aici, ne-am acomodat destul de bine. Well, tot cu gandul la California suntem, de care ne-am indragostit iremediabil, dar asta e
. Oricum, de sarbatori migram pe coasta de vest, sa ne vedem prietenii si sa ne alinam dorul. Sper sa nu-mi faca surprize pitica si sa ma lase sa ma simt bine pana ne intoarcem.
Iulia 28+
Carla
miereamara spune:
IuliaCris, bine ai venit! Sarcina usoara in continuare.
Mey eu ma gandeam sa facem o teleconferinta intr-un weekend, ce ziceti fetele din America? Stiu ca o parte din voi inca mai merge la servici, dar ma gandesc ca putem stabili in weekend o zi si o ora sa ne cunoastem si de ce nu, sa ne vedem (dc aveti webcam).
Darkbendis foarte buna ideea cu vorbitul in ambele limbi. si noi tot asa vom proceda,suntem romani amandoi, dar anumite chestii "ies" mai usor in engleza, oricum copilul cand va merge la cresa va incepe sa vorbeasca direct engleza (toti copii de romani din comunitate prefera sa vorbeasca engleza, desi inteleg si romana).
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
veronica75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crisspoliss N-ar fi frumos ca noi toate sa-i oferim un cadou frumos micutei Daria de Craciun..cum e prima si cea mai luptatoare din grupa. Fetele din Ro, oare putem organiza ceva? ce parere aveti? Crisss 32+ |
ar fi foarte frumos

Iuliacris - bine ai venit printre noi

Veronica
cu Alice

micuta mea
A.M.R. 9 SAPTAMANI
BB e pe drum
DarkBendis spune:
Iulia, bine ai venit 
Sotul nu prea stie romaneste... intelege binisor, poate citi un pic, (cunoaste franceza si ceva italiana, la scoala a facut cativa ani de latina, si toate ii prind bine)... stie destule cuvinte romanesti dar de vorbit... greu de tot. Miere, sa stii ca cel mic va invata rapid engleza oricum... eu am o amica a carei fetita (bebe 2) s-a nascut si a crescut in Irlanda iar parintii au vorbit in engleza cu ea si cu sora ei mai mare destul de mult, cica sa invete...ei regreta acum caci fetele vorbesc putin romaneste, inteleg tot dar prefera sa foloseasca engleza chiar in discutiile de fiecare zi. Dar banuiesc ca e usor de comentat pana nu dam cu capul de "problema"...asa ca ...om trai si om vedea.
Crema de corp eu folosesc pe cea anti-vergeturi de la Mothercare, dau si pe burta si pe sani, iar cand imi aduc aminte si pe fund si solduri...dimineata eu iar seara tata lu' bebe...e ritualul nostru de "participat la ingrijit burtica"...pana acum totul e ok da' vorba voastra, mai e vreme sa apara si vergeturile
Cumparaturi pentru bebe nu prea mai am de facut, maine comandam caruciorul si scaunelul de masina si cam asta e. Mi-as mai lua cateva maruntisuri gen baby wrap, geanta de schimb etc... le-am pus pe amazon wish list asa ca astept sa vad daca ma cadoriseste careva cu ele intai
De-acu inainte trebuie sa ma apuc de spalat si calcat hainute, aranjat prin casa, curatenie... si bineinteles odihna cat mai pot. 

Dark Bendis
35+ cu "Huckleberry" Baby
AMR 5 SAPTAMANI!!!!!
http://bd.lilypie.com/gSJep1.png
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
iuliacris spune:
Miere, teleconferinta suna bine, nu stiu daca o sa fie asa usor de realizat, dar daca fetele din Ro au reusit sa se intalneasca la o clatita, ar trebui sa o putem face si noi. Eu nu am webcam , adica am, dar nu e compatibila cu Vista asta stupida. Am tot sperat ca o sa punem XP pe laptop si-am amanat sa cumpar un webcam nou, dar cred ca la asta o sa ajung.
Cat despre problema limbii si mie mi se pare absolut normal sa vrei sa-ti inveti copilul romana. Noi suntem hotarati s-o facem, sa speram ca o sa si reusim. Ceea ce am observat de la pietenii nostri e ca trebuie sa fi foarte motivat si sa nu cedezi usor. Avem niste prieteni care au fost foarte stricti in primii ani in privinta asta, in sensul ca nu-i dadeau voie baiatului sa vorbeasca deloc engleza acasa, cand spunea ceva in engleza il puneau sa repete in romana. De altfel, el a inceput sa vorbeasca engleza doar in momentul in care a mers la gradi si a fost floare la ureche. Acum are 10 ani si vorbeste f bine romana, cu oarece accent, dar corect gramatical. Prefera sa vorbeasca in engleza cu alti copii, dar cred ca romana e bine fixata. Nu stiu da ca o sa reusim sa fim asa stricti, desi vorbim doar romana acasa. Avem si exemple de prieteni ai caror copii inteleg ce le spui in romana, dar refuza sa vorbeasca. Mie mi se pare trist, in conditiile in care ambii parinti sunt romani, cand doar unul e roman e un pic mai greu.
OK, cred ca mi-am facut planul pe azi, va trebui sa ma duc sa-mi pescuiesc sotul de la servici, ca cica azi vine mai repede acasa ca joaca badminton diseara. Mai pupa el badminton dupa ce apare asta mica...
Iulia 28+
Carla
cris30 spune:
Iuliacris bine ai venit la noi, sarcina usoara si nastere la fel
.
Foarte buna ideea cu Mos Craciun pentru Daria, nu stiu cum am putea proceda si ce am putea face.Sa vedem ce propun si fetele din schimbul 1, eu ma ofer sa particip cu ceva.
http://bd.lilypie.com/QLYdm4.png
34+
Doamne ai grija de bebelina mea.