Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (95)
Raspunsuri - Pagina 9
iuliacris spune:
Salut dragelor,
va citesc si eu de vreo doua luni bune si intr-un final(nu chiar final, na, ca pana la sfarsitul lui feb mai e cale lunga) apoteotetic m-am hotarat sa scriu si eu. Asa ca ma alatur galeriei infocate pentru Dariutza, careia i-am tinut si eu pumnii din umbra pana acum, sa creasca mare, sanatoasa, frumoasa, desteapta ca vedeta e deja...
De asemenea, nu pot sa las ziua sa treaca fara a dezechilibra balanta fete-baieti si sa ingros randurile schimbului 2. A, da, si cum multe dintre voi se grabesc sa nasca, m-am gandit ca n-ar strica sa mai apara un nume pe lista de februarie
. Asa ca poate se indura careva sa ma adauge si pe mine (e bine si dupa ce trece Mos Niculae, nu ma supar)si sa-mi dea parola de la contul comun sa va vad burticile (si mocutzele)...
iuliacris DN 04.07.1976 DNP 25.02.2009
, Iulia
Iulia 28+
Carla
cris30 spune:
Eu nu inteleg chestia asta cu certatul, parca am fi la scoala.Pai eu i-am zis clar doctorului ca nu m-am dus la cursuri ca am stat la pat si nu mi-a zis absolut nimic, stia foarte bine situatia mea.Mi-am luat si eu niste dvd-uri si le-am urmarit ca sa-mi pot face o idee cam ce o sa se intample, cel mai complicat mi se pare treaba cu impinsul si respiratul ca nu am facut practica.Nu te obliga nimeni sa te duci daca nu vrei, nu cred ca toate femeile gravide s-au dus la cursuri si au nascut bine mersi.
Dark cred ca esti in culmea fericirii ca ai scapat de munca, stiu cat de mult asteptai momentul asta.Acuma spor la shopping pentru bebe
.
http://bd.lilypie.com/QLYdm4.png
34+
Doamne ai grija de bebelina mea.
crisspoliss spune:
Uff, vreau si eu in vacanta odata! drept urmare azi mi-am luat liber..stau si spal haine si fac de mancare si ma uit la filme
Crisss
32+
szmonic spune:
Tati de Daria, sunt si eu profund emotionata si tin pumnii pentru ca Daria
sa se faca mare si frumoasa, si mai ales sa sanatoasa!
36+
cris30 spune:
Criss te dai cu ulei de masline alimentar??? intra repede in piele??
http://bd.lilypie.com/QLYdm4.png
34+
Doamne ai grija de bebelina mea.
crisspoliss spune:
da, ulei alimentar..nu intra super repede, dar ma frec cam 5 minute si nu pun prea mult, mie imi face tare bine, mai ales ca stiu ca nu are tot felul de chimicale ca alte creme..si pana acum n-am vergeturi. MA dau cam o data la 2 zile, e un fel de masaj( moasa de la curs ne-a zis ca e ok sa ne masam burtica, miscari circulare in sensul orarului, cam 5 minute)
Crisss
32+
Iris2002 spune:
Buna fetele, eu nu am trecut pe la voi pentru ca am avut niste zile aglomerate... miercuri ocupata cu vizita, ieri am fost la un congres in Utrecht toata ziua... azi a venit Mos Niculae si ne-am ocupat de familie, am deschis cadourile aduse de Mos si am baut ciocolata calda.
Ma bucur mult despre vestile cu Dariuta, sa aiba noroc si sanatate, sa creasca mare micuta minune!
DarkBendis, gata cu munca si, ce te invidiez, pina in octombrie acasa!!!!
MVB, si eu zic sa speli TOT ce va folosi bebe, e foarte important, sunt foarte sensibili la inceput. Eu sterg si toate mobilele (care au fost ale Francescai) cu spirt medicinl, dezinfectez tot, sterg zilnic de praf.
Naty, cum e Ioana?
Edinutza, tu ai mai scris ceva pe undeva? Recunosc ca am citit repede si nu am retinut multe.
Daiopri, ce mai faci?
Fetelor, mi-a aparut ceva la gura, intr-un colt, si ma intreb daca e herpes... eu nu am avut herpes NICIODATA! E o bubita, nu doare, nici nu a durut deloc, acum parca s-a facut scortoasa.... luni ma duc la control iarasi si o sa o intreb pe doctorita ce crede. Paul zice ca nu e herpes, ca de unde, noi nu am avut nicioata niciunul... si eu sunt foarte atenta cu igiena... cum e herpesul, doare? Poate ma lumineaza cineva.
Tot m-am ferit sa o pup pe Francesca dar azi s-a repezit la mine si m-a pupat fix pe gura, desi eu incerc sa o dezvat de obiceiul asta.
In rest toate bune, duminica e ziua Francescai asa ca dupa ce a primit azi un aspirator care vorbeste si caruia ii zice auto (masina) si l-a pupat de numa`, iarasi va fi rasfatata cu cadouri.
Va pup pe toate si incerc sa mai intru
iuliacris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crisspoliss Bine ai venit, IuliaCris. In ce oras locuiesti acum? Crisss 32+ |
Si daca va spun nu cred ca stiti
, se numeste Bloomington in Indiana, un orasel universitar la sud de Indianapolis, ne-am mutat aici doar prin august, inainte am stat cateva luni in Princeton, NJ, Los Angeles si Urbana(i Illinois unde ne-am scolit putin) in ordine in ordine descrescatoare cronologic. Ne-am mutat, nu gluma...Iulia 28+
Carla
anca_ spune:
Salutari burtici!
Dark, felicitari ca ai scapat de servici! Te invidiez! Te ne spui cum e sa stai acasa! Sotul tau stie romana? Ma gandesc ca daca nu, poate o sa fie ciudat pt el sa va auda vb in romana ![]()
Lisa, sa ne spui cum a fost la cumparaturi! Sper sa gasesti tot ce vrei si ieftin
!
Naty, nu te ingrijora cu greutatea, e posibil sa fie erori la ecograf. O sa fie bine, ai sa vezi!
Alina, dar ai facut putin de shopping, nu gluma
...sa ne trimiti poze cu cumparaturile..ce carucior ti-ai luat?
Felicitari bebe Daria pt progrese! Ma bucur de vestile bune! Multa sanatate si sa cresti mare repede-repede!
Ca si crema eu acum folosesc Mustela (aia cu Stretch Marks Double Action), e putin cam scumpa ce-i drept ..in jur de $35..n-am vergeturi, dar nu stiu daca o fi efectul cremei sau nu...tot de la Mustela este si una care se recomanda post-partum: http://www.amazon.com/Mustela-Post-Partum-Body-Restructuring/dp/B00021DSA6 , si asta e aproape $40
33+