Help! Vreau cintar cu afisaj electronic!
Buna ziua, doamnelor!
De multa vreme ma bate gindul sa-mi iau un cintar electronic si as vrea unul mai "serios" care sa aiba viata lunga. Ma gindeam la un cintar Tefal, dar unde il gasesc?
Intr-un magazin am vazut unul de la EKS (a auzit cineva de firma asta?) insa ce m-a nedumerit putin este faptul ca in instructiunile de folosire scria ca nu e recomandat sa se foloseasca de catre femeile gravide. Cele care aveti cintar electronic, ati auzit de asa ceva? De care cintar aveti si de unde l-ati achizitionat? Sinteti multumite de genul asta de cintar? Cam care e pretul?
Orice informatie e binevenita.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
Raspunsuri
puisorul spune:
Eu am cantar Tefal care afiseaza greutatea, procentele de grasime, apa, masa musculara si necesarul de calorii. Eu l-am cumparat de la Altex si a costat in jur de 200 ron.
Ani de Stefana (23.01.2008)
www.helpsonia.com
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
ellinia spune:
Eu am tot de la Tefal, dar e simplu, doar cu afisajul greutatii. Are patru memorii si iti arata cat ai slabit sau te-ai ingrasat de la ultima masurare. A costat 150 ron. Mi-ar placea si mie unul care sa-mi aratae cantitatea de grasime, masa musculara, apa, etc.
Delidana spune:
Ellinia, puisorul, multumesc mult pentru raspunsuri.
Probabil ca acele procente de grasime, apa, masa musculara, etc, sint de fapt date in functie de virsta/greutate/inaltime (ca idee generala) si nu neaparat la fiecare caz in parte.
Cit tin bateriile cintarului, o luna, doua, mai mult/putin?
A, si tot nu m-am lamurit cum sta treaba cu femeile gravide, de ce nu e recomandat sa foloseasca un astfel de cintar??
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
danielag spune:
Delia, cantarele care masoara grasimea / procentul de apa / muschi din corp functioneaza pe baza impedantei bio-electrice. Adica te sui cu picioarele goale pe cantar si prin tine trece un curent foarte slab. In functie de inaltime, varsta, sex, greutate, parametrii acelui curent ajuta la estimarea procentelor de care ziceam mai sus. Probabil din cauza curentilor respectivi femeile insarcinate nu au voie sa se cantareasca. (Eu stiam ca nici persoanele cu "pacemaker" - un dispozitiv mic care este implantat langa inima si care ajuta la controlul ritmului cardiac - nu au voie sa se cantareasca pe astfel de cantare.) Desi nu cred ca poate dauna, probabil e mai mult o precautie a producatorului, pentru a nu intra in litigii ulterioare, avand in vedere ca nu sunt facute studii aprofundate pentru femei insarcinate si persoane cu pacemakers.
Eu am un cantar Tefal, cu functie de memorie si atat. Cantarul il am de o jumatate de an, n-am schimbat bateriile inca.
Daniela
Delidana spune:
Daniela, multumesc mult pentru explicatii, asa m-am lamurit si eu. Intr-adevar, era vorba de persoanele cu implanturi, pacemaker si gravidele care nu aveau voie sa se cintareasca pe un astfel de cintar...hmmm, si varianta electronica clasica, ce arata doar greutatea (chiar daca si pe cintarul asta trebuie sa fii tot in picioarele goale) nu are acest curent?
XIO spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Delidana Daniela, multumesc mult pentru explicatii, asa m-am lamurit si eu. Intr-adevar, era vorba de persoanele cu implanturi, peacemaker si gravidele care nu aveau voie sa se cintareasca pe un astfel de cintar...hmmm, si varianta electronica clasica, ce arata doar greutatea (chiar daca si pe cintarul asta trebuie sa fii tot in picioarele goale) nu are acest curent? www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan |
Cantarele clasice nu au asa ceva.
cantarele care iti arata masa musculara , apa ,grasimea , au 2 electrozi prin care se transmite un impuls care trece prin organim.
Am vazut oferta la Kaufland sau Real , cantar care iti arata lucrurile astea , termometru el. si tensiometru tot el. , toate la 1 mil.
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
ellinia spune:
Delidana, spuneai ceva de implanturi, cum ca persoanele cu implanturi nu ar trebui sa se cantareasca pe astfel de cantare. Despre ce fel de implanturi este vorba?
Delidana spune:
Xio, la Real (Vitan) am fost si eu, aveau un singur cintar electronic no-name, era vreo 75 lei dar nu m-a convins, vreau ceva mai serios care sa ma tina. La Kaufland inca n-am ajuns - mersi de sugestie.
Ellinia, sincer nu stiu la ce fel de implanturi se referea, vinzatoarea pe care am intrebat-o stia mai putine ca mine, ma gindesc sa nu fie ceva de genul tije metalice dar poate vorbesc prostii...
ellinia spune:
Eu am implanturi dentare, si astea tot metalice sunt, chiar daca sunt mai mici. Poate ma lamureste cineva, ca eu chiar as vrea cantar cu mai multe functiuni.
mirela.d spune:
Si la cele cu electrozi, acestia sunt functionali daca esti in picioarele goale. Daca nu, iti spune doar greutatea (fara indicarea masei apoase sau musculare). Eu iti recomand tot Tefal (sunt mai multe tipuri, depinde si de cat esti dispusa sa cheltuiesti). Preturi foarte bune gasesti per emag.ro (in general nu numai la cantare). Sediul lor, daca nu vrei sa ti-l aduca ei, este in Crangasi.