Citat: |
citat din mesajul lui Delidana Daniela, multumesc mult pentru explicatii, asa m-am lamurit si eu. Intr-adevar, era vorba de persoanele cu implanturi, pacemaker si gravidele care nu aveau voie sa se cintareasca pe un astfel de cintar...hmmm, si varianta electronica clasica, ce arata doar greutatea (chiar daca si pe cintarul asta trebuie sa fii tot in picioarele goale) nu are acest curent? |
Ellinia, am cautat si eu pe net cum e cu acei "curenti" si am aflat ca procedura se numeste "impedanta bioelectrica" - am gasit citeva linkuri: www.elady.ro/articole/Regim-si-Diete/Procentajul-de-grasime.html" target="_blank">AICI, www.idealcontour.ro/html/primii_pasi.html" target="_blank">AICI si www.slabire.info.ro/articole_detalii.php?id=40&pag=1&par=0" target="_blank">AICI. Pina acum n-am vazut nici o contraindicatie dar cred ca cel mai bine este sa citim informatiile din cartea de utilizare a cintarului.
Daniela, Mirela, multumesc.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan