Ce cadou ne dorim de Mos?

Ce cadou ne dorim de Mos? | Autor: teodraghici

Link direct la acest mesaj

Am citit subiectul alturat 'Ce cadou cumparam sotilor de Mos': laptop, ceas, parfum,after shave, bijuterii, haine, poze personalizate, agende etc.
Reversul medaliei: Ce ne dorim noi sa primim de Mos?
Oare cati dintre sotii nostri ne surprind exact cu ceea ce ne dorim?

Eu de exemplu imi doresc un inel de aur cu pietricele (nu va imaginati cel mai scump inel posibil ca nu este cazul...), astazi l-am si vazut si ma gandeam sa mi-l cumpar...dar am renuntat la idee, cine stie...inca mai sper ca va fi cadoul meu de Mos. Altfel, in ianuarie cand se va deschide magazinul sunt prima clienta pe anul 2009

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marami spune:

m-as mira sa ma surprinda cu un X5

mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)

pozne-npoze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

Tot un biju imi doresc si eu, mai precis un medalion de aur care mi-a sarit in ochi cu ceva vreme in urma. Sper ca Mosu' sa isi aduca aminte ca ma uitam cu jind la el in vitrina
Daca nu, cum spunea si Teo, voi fi prima clienta a magazinului dupa Craciun
Sarbatori fericite tuturor, si de ce nu, sa primiti tot ce va doriti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miriama spune:

O vacanta exotica. Sa ma simt regina, desi rasfatata sunt in fiecare zi. Dar vreau sa uit sa zic: "poftiti la masa", "hai, inghite", si altele asemenea, pentru cateva zile. Am obosit.

"Arata-te puternic cand esti slab si slab cand esti puternic"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela P spune:

Eu deja mi-am cumparat cadoul pe care urmeaza sa mi-l dea el , i l-am aratat, i-am multumit de pe acum, si urmeaza sa-l pun sub brad in Ajun cu celelalte cadouri . Nu de alta dar daca ma astept sa fie vreo surpriza... s-ar putea chiar asa sa fie...mi-e sa nu ma trezesc cu v'un pulovar cu girafe sau brazi sau mai stiu e ce . Asa ca am scapat de-o grija amandoi .
Aaa, cadoul consta in cateva produse Lancome, crema de zi, de noapte, contur de ochi, ruj, fard.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela P spune:

Am uitata sa spun ca atunci cand vom desface cadouri ca sa fie mai interesant o sa ma arat si placut surprinsa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miriama spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adela P

Eu deja mi-am cumparat cadoul pe care urmeaza sa mi-l dea el
, Am uitata sa spun ca atunci cand vom desface cadouri ca sa fie mai interesant o sa ma arat si placut surprinsa.

"Arata-te puternic cand esti slab si slab cand esti puternic"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Eu de Mos Nicolae de cand sunt mica am primit doar dulciuri , cu prietenul meu ams chimbat si alte lucruri , dar mici de tot , nu vreau sa stric traditia.
Oricum, mai bine asa , ca daca ar trebui sa-mi cumpere in perioada asta la fiecare aniversare a mea si sarbatoare ar trebui sa mearga la cumparaturi de 5 ori , e prea mult totusi Asa ca astept dulciuri

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moruna spune:

masina de spalt vase.da.asta imi doresc si m-am hotarat....dar cred ca va trebui sa ma multumesc cu o privire galesa,un pupic si poate niste bani sa imi cumpar ce vreau.inca mai sper ca imi ofera mosul o surpriza si imi indeplineste dorinta

mami de andrei 08 MAI 2008
cand tu arati cu un deget,trei degete arata spre tine.
pozele noastre
timpul nostru
andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Eu nici nu stiu...de obicei sotul imi face cadouri frumoase,are gust.Anul trecut mi-a cumparat un robot de bucatarie si un mixer de mana.Anul asta....i-am zis ca nu-mi doresc nimic de Craciun.Sunt tare curioasa ce-i va "coace capul".
Iar deseara o sa-mi pun cizmele alaturi de fiu-miu pentru Mos Nicolae

Irina lui Pierre-Sebastien nascut la 05.06.07.

Sebastien's age Pictures www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montage
*Miracolul nostru*

**Ramona are nevoie de ajutor**

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

imi doresc o trusa de machiaj profesionala, cu toate pensulele posibile si imposibile, cu sertare, zeci de nuante...am vazut ceva la MAC , un adevarat arsenal...vreo 400$...

"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput