Ce cadou ne dorim de Mos?
Raspunsuri - Pagina 2
carolinah spune:
Eu cred ca as alerga Mosu' prin batatura sa imi aduca masina de spalat vase, mixere etc!!! Da' ce sunt eu, menajera?
Pe de alta parte mi-a placut ideea cu X5-ul si mai pamanteana trusa de machiaj
Insa eu probabil ca voi primi de Mos Nicolae varianta sanatoasa a traditionalelor dulciuri (fructe proaspete si uscate), iar de Mos Craciun am fost amenintata ca voi primi ceva ce imi va placea fff tare... va dati seama ca de cand mi-a zis ma tot gandesc si razgandesc ce-o fi si ce-o fi si incerc sa scot ceva de la Mos, da' nimic... e mut ca pestele.
teodraghici spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marami m-as mira sa ma surprinda cu un X5 mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05) pozne-npoze |
Da, daca ar exista cu adevarat Mos Craciun as fi cuminte mai mult de un an pentru un Audi A4...dar din pacate nu exista!
Si, tot daca ar exista Mosul, i-as cere in acelasi timp sa faca si autostrzi in Romania ca sa ma pot 'da' linistita cu Audi A4
Sa ma multumesc deocamdata cu mult visatul inel....daca va fi sa fie...
Tisinia, si eu ma uit de multa vreme la genul acesta de inele, dar din pacate pana acum stiam ca nu se poate (copil mic, etc...'criza financiara'). Acum s-ar putea, deci, indraznesc sa visez!
Sa va aduca Mosul tot ce va doriti!
Deianira spune:
Eu nu stiu ce vreau.
Adica in primul rand vreau chestiile nemateriale - sanatate, impliniri, sa ne mearga bine .
Material - probabil voi primi ceva prostii de la Mosul principal pentru ca e foarte cu capu'n nori .
Delphinas spune:
dimineata secretara noastra ne-a spus ca educatoare fetei ei le-a spus ca Mos Craciun e sefu lu` Mos Nicolae. Si daca Moc Craciun ii da ordin lu` Mos Nicolae sa aduca la copii si jucarii, atunci Mos Nicolae aduce si jucarii la copii.
ce ti-e si cu educatoarele astea.
pe mine Mos Craciun m-a invitat ieri sa iesim azi la "cumparaciuni". imi trebuie musai o haina de iarna...si a zis sa mergem azi sa cautam. dar eu la 16 abia ies de la serviciu si "Mos Nicolae" al meu la 18,30 pleaca la serviciu. si la cat de mofturoasa sunt eu si cat de greu ma decid...nu-mi ajunge intervalu asta de timp. asa ca o lasam pe maine.
mi-am amintit ceva care m-a facut sa rad copios. aseara ne-am mai adus niste papuci de iarna de la mama si sotu meu i-a lustruit, i-a asezat frumos in suportu de papuci. si ma gandeam eu oare ce l-o fi apucat la ora asta sa faca papucii???
da el, dragul de el si-ii pregatea pt Mos Nicolae.
Iar eu Mos Nicolae ii voi aduce ceea ce nu ii prea place lui tocmai mult...Ma vopsesc blond cenusiu asa cum imi place mie mai mult si mai mult. Dar asta dupa ce pleaca el la serviciu...Dimineata sper sa nu faca soc.
poze, Just Me
ambitioasa
moruna spune:
carolinah mie se pare ca mosul imi indeplineste dorinta cu masina de spalat vase si tocmai ca sa nu mai fac pe menajera si s-o las pe ea sa munceascacadoul asta ma va scapa de cea mai naspa treaba din punctul meu de vedere si e mult mai tare decat ce primeam pana acum: seturi de oale(ca invitatie la gatit),masina de tocat si chestii de astea
mami de andrei 08 MAI 2008
cand tu arati cu un deget,trei degete arata spre tine.
pozele noastre
timpul nostru
andrei
rory76 spune:
Eu mi-as dori sa imi umple casa de flori-trandafiri rosii regali, cum am vazut in filme - peste tot, si in baie...saptejdemii de fire!!! Daca mi-ar lua mashina de spalat vase sau mixere sau roboate cred ca m-as sinucide! Ce eu sunt...femeie sau ce sunt??? Nu mi-a placut niciodata sa primesc cadouri "utile" gen plasma, masina, masina spallat, fiare calcat sau alte chestii gospodaresti. Daca am atatea vase incat sa imi trebuiasca masina de vase mai bine imi iau menajera...Mai imi place tot cadou sa ma duca la malul marii, pe faleza-acum iarna e super! Si sa vorbim ore in sir, doar noi doi, fara telefoane si alte chestii...nu vreau nimic care sa imi aduca aminte ca sunt menajera casei sau mamaika casei, vreau sa fiu femeia suprema!!!!
P.S.: am uitat: sa imi aduca un sac intreg de CIOCOLATA neagra, de toate felurile si cu toate umpluturile posibile!!!
"sky is the limit!"
gabytza25 spune:
as spune sanatate (nu ca as fii bolnavioara... dar asa in general), insa cum se obijnuieste sa fie ceva "material", atunci sa fie ceva simbolic, nu foarte scump... important e ca Mosu' si-a amintit si de mine , si bineinteles dulciurile traditionale.
Delidana spune:
Eu imi doresc un cintar cu afisaj electronic dar Mosu' a zis ca nu stie de unde sa-l ia.
Subscriu la cadoul sub forma de ciocolata neagra, mmmm
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
rhoneea spune:
Mi-a convenit anu trecut de Mos,aveam de gand sa le iau eu,apoi ca mi le-a adus el,mi-am cheltuit banii pe altceva.
Nu cred ca ar trebui sa spuneti chiar asa ca daca ati primi roboate si alte alea l-ati fugari pe Mos.Fiecare primeste ce-si doreste.Eu asta imi dorisem,asta imi adusese.Nu ma simt menajera din nici un punct de vedere daca primesc astfel de cadouri.
De alfel sotul meu e un romantic incurabil.
O data am gasit o cutiuta cu un inel in congelator.....si ar fi multe..
Irina lui Pierre-Sebastien nascut la 05.06.07.
Sebastien's age Pictures www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montage
*Miracolul nostru*
**Ramona are nevoie de ajutor**
mihaela_s spune:
In ordinea prioritatilor:
1.setul intreg de seriale Anatomia lui Gray, ca sa ma pot uita in liniste la ele, cand vreau, sa pot intrerupe daca e cazul, fara sa trebuiasca sa plec din fata TV-ului ca: "mami, hai sa imi dai sa mananc!", "mami, vii cu mine sus sa-mi iau jucaria/cartea/bluza...". Desi e si tati acasa, el nu e bun...eu sunt mereu cea dorita.
2.O masina de facut paine, nu atat pentru paine dar pentru framantat aluat
Daca nu le primesc, o sa le iau din primul meu salar, asa de ciuda!
vorbe de copil...
Hobby