Ce cadou ne dorim de Mos?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delidana

Eu imi doresc un cintar cu afisaj electronic dar Mosu' a zis ca nu stie de unde sa-l ia.
Subscriu la cadoul sub forma de ciocolata neagra, mmmm

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Ehe, in Cora, Carrefour, si alte de genul asta e plin. Si de pe net se poate comanda...

Eu nu stiu ce vreau, inca... dar sunt de acord cu orice, doar sa fie surpriza .. in rest imi cumpar eu tot ce vreau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodraghici spune:

Fetita mea(3 ani si 4 luni) m-a intrebat aseara daca mie mi-a adus mosul ceva. Am fost tare surprinsa...asa ca i-am zis ca nu! Prin urmare mi-a spus sa-i scriu scrisoare lui Mos Craciun si sa-i spun sa-mi aduca o 'fratioara' pentru ea, ca ea e singura si nu are cu cine sa se joace.
Eu... care imi doream inel. Vedeti, de data asta e bine ca nu exista Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Citat:
citat din mesajul lui teodraghici

Fetita mea(3 ani si 4 luni) m-a intrebat aseara daca mie mi-a adus mosul ceva. Am fost tare surprinsa...asa ca i-am zis ca nu! Prin urmare mi-a spus sa-i scriu scrisoare lui Mos Craciun si sa-i spun sa-mi aduca o 'fratioara' pentru ea, ca ea e singura si nu are cu cine sa se joace.
Eu... care imi doream inel. Vedeti, de data asta e bine ca nu exista Mos Craciun

Teo

Wawww ce dulce

Irina lui Pierre-Sebastien nascut la 05.06.07.

Sebastien's age Pictures www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montage
*Miracolul nostru*

**Ramona are nevoie de ajutor**

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petaluda spune:

Eu am pus ochii pe o pereche de cizme si tot bat a propouri insa am zarit in tolba mosului un inelus tare dragut...
Shhhht! sa nu ii spuneti ca am tras cu ochiul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgeea spune:

habar n-am ce sa-mi doresc de la Mos. Masina de paine mi-am luat-o singura deja, avans la Mos Nicolae. Haine nu vreau, ca-mi ajunge deocamdata si e recesiune. Mai tare m-as bucura sa-mi aduca Mosul haine pentru EL, ca m-a innebunit de cap, ca el n-are cu ce se imbraca, ca ba e gras ba e slab, ba nu-i plac, ce mai, e mai rau ca o femeie. N-ati vazut in viata voastra asa un pretentios. Asa ca daca i-ar gasi Mosu o haina de iarna care sa-l multumeasca, as considera ca asta e cadoul meu.

Gea, mami de Catinca-Ruxandra

pozele noastre

Mergi la inceput