Cancer la san stadiul 3

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns escu spune:

Citat:
citat din mesajul lui linasobolina

Oare sa fac Cantastin??
Cica e foarte bun pentru stimularea imunitatii, lucru de care sufar acum cel mai mult, insa nu stiu dk am voie sau nu sa fac?

Intreaba si vei primi un raspuns!


Poti sa faci cantastim asociat cu chimioterapia, scrie si in instructiunile cantastimului, uite aici wwwpunctsfatulmediculuipunctro/medicamente.php?id=25985

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

Lina, in primul rand sanatate multa, multa si curaj si in al doilea rand te rog eu sa faci tot posibilul sa nu ajungi la Fundeni pe mana doctoritei Spataru, care face chimio. E in echipa lui Blidaru si e o hoasca spagara si de toata rusinea. Daca te trimite cineva la ea sa refuzi. eu stiu din experienta cu mama....si nu as vrea ca si alta persoana sa intre pe mana ei.

Te pup si sa auzim doar de bine.

"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"

http://community.webshots.com/user/Crinutz - Grecia 2006/2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns linasobolina spune:

La chimio sunt la prof Rodica Anghel-Dr Minea.
Am facut luni a doua tura de chimio si mi-a fost asa de rauuuuuu
Sunt si acum ca o mamaliga flescaita, nu sunt in stare de nimic, nu am vlaga.
Prima oara nu a fost asa rau da' acum....

Si mai am o chestie, PUT sau am impresia ca miros a spital, a medicamente, mi-e scarba de mine.
Am ajuns de spal lenjeria de pat la 2 zile, nu mai suport nici un miros prin casa sau magazine.
Mi-e sila sa merg la wc, ca am impresia ca fac pp numai medicamente
Poate o sa treaca, dar nu doresc nici celui mai mare dusman sa treaca prin ce trec eu.
Cam atat cu jelania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisa_35 spune:

Buna dimineata!

Nu iti dau sfaturi, caci nimeni nu se poate pune in situatia ta si nici in situatia oricarei alte femei ce sufera de aceasta boala.
Eu iti pot spune numai despre experienta mamei mele din noiembrie 2007. In urma mamografiei, diagnosticul a fost aproape clar. Pe scurt asa, iti pot spune ca am avutr de ales intre Blidaru si Prof.Peltecu, si am ales fara sa clipesc varianta Peltecu, din varii motive, pe care ti le pot detalia pe PM daca te intereseaza subiectul.
La prima consultatie, opinia dansului a fost foarte clara : singura si unica solutie este operatia, drept pentru care in mai putin de 2 saptamani de atunci, mama era deja operata. Diagnosticul s-a confirmat si la biopsia din timpul operatiei, si la cea de dupa care dureaza 1 luna. Tratamentul de dupa, respectiv chimioterapia a facut-o la Filantropia, unde prin grija D-lui Prof.Peltecu s-a infiintat o sectie de oncologie medicala unde medicul oncolog care vine este din Fundeni si radioterapia la Spitalul Militar. Abordarea chirurgicala a D-lui Profesor este cea potrivita fiecarei paciente functie de biopsia extemporanee din timpul operatiei, si nu taie tot decat daca este cazul,. In rest trendul este acela al chirurgiei conservatoare. Chimioterapia a fost cum a fost.....dar mama a beneficiat ca si celelalte paciente de multa atentie, nu a stat la cozi interminabile ...a fost tratata ca un om...un om bolnav caruia numai cozile si nebunia de acolo ii lipseau, by the way acesta a fost unul din motivele pentru care am ales varianta Peltecu. Pe timpul tratamentului de dupa operatie, chimioterapie si radioterapie am intalnit multe paciente operate de dansul, si crede-ma ca a fost una care avea posibilitatea sa se opereze in strainatate, dar care a optat pentru varianta Peltecu atunci cand medicul din straintate caruia i-a trimis dosarul ei si care a vazut parafa D-lui Peltecu, i-a spus ca si el o poate opera, dar de ce nu se opereaza in Romania, caci Prof.Peltecu este la ora actuala daca nu cel mai bun, printre cei mai buni chirurgi oncologi din Romania.
Dansul alege cea mai buna abordare pentru pacienta, si multumesc lui Dumnezeu mama mea are 1 an si 2 luni de la operatie si este bine.
Decizia asupra operatiei iti apartine....ia in calcul toate variantele si te hotarasti. Daca te pot ajuta cu vreo informatie, te rog nu ezita sa imi scrii pe PM.

Sanatate multa, putere si mai ales rabdare si credinta in Dumnezeu ca vei reusi si va fi bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns linasobolina spune:

Am nevoie de un medic vorbitor de limba franceza!!!!!!
Trebuie sa imi traduc documentele medicale, nu sunt multe in limba franceza pentru a putea intocmi dosarul
Am incercat la traduceri autorizate dar ei nu au medic traducator si este nevoie de parafa lui ca sa valideze traducerea. Ma poate ajuta careva macar cu o informatie, va rog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonia Antonia spune:

Buna,
As putea sa te ajut cu traducerile. Te rog sa imi scrii pe privat sau sa iei legatura cu userul Karigud care are datele mele de contact.

Sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

lina, activeaza-ti PM-ul! ca sa-ti pot da adresa de mail a lui Tonia!

sanatate, te pup!

*************************

MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU

Kari

"Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"!
Bernard Shaw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Scumpa , nu ai mai scris de mult. Te pup , ai grija de tine.
Stiu ca totul miroase groaznic de rau in jur , dar incearca sa ignori si mai ales te rog sa bei apa , cat mai multa apa.


Aida
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns linasobolina spune:

<ai nou am o indoiala in suflet:
ca am aflat ca programarile se fac in spitalele de afara cu cateva luni inainte, ca ei nu fac mai mult de 2 operatii pe zi si uite asa un priten s-a programat pentru comsultatie la Marie Curie la Paris cu 6 luni inainte, timp pe care eu nu il am la dispozitie

Eu la sfarsit de martie- inceput de aprilie trebuie sa ma operez, adica intre ultima sedinta de chimio preoperatorie si operatie nu trebuie sa treaca mai mult de 21 de zile....

Asa ca, cum o vrea DD sau cum o fi norocul!

Daca nu se va putea acolo, probabil voi merge la Peltecu, in sfarsit, se vede treaba ca sunt mai multe variabile pe care nu le pot eu controla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Citat:
citat din mesajul lui Crinutz

Lina, in primul rand sanatate multa, multa si curaj si in al doilea rand te rog eu sa faci tot posibilul sa nu ajungi la Fundeni pe mana doctoritei Spataru, care face chimio. E in echipa lui Blidaru si e o hoasca spagara si de toata rusinea. Daca te trimite cineva la ea sa refuzi. eu stiu din experienta cu mama....si nu as vrea ca si alta persoana sa intre pe mana ei.
Te pup si sa auzim doar de bine.

DAAA, SI EU TE ROG SA CAUTI ORICARE ALT CHIMIOTERAPEUT NU SPATARU!!!!Din pacare Blidaru lucreaza cu ea, insa spui clar ca o refuzi, te implor!!! La cata suferinta este cand te ''pricopsesti'' cu boala asta , Spatareasa iti mai trebuie!!!Te imploram si eu si Crinutz care am avut mamicile pe mana ei.In Blidaru ai incredere e un inger!!Toti sant spagari insa aia intrece orice limita a bunului simt!!!!!
Si multa multa multaaaa sanatate , o sa fie bine..din primul tau mesaj am citit optimism..si crede-ma ca e nevoie de asa ceva!
Crisa

http://tt.lilypie.com/9uIpm5.png

Mergi la inceput