Mamici si gravidute curajoase de Nov-Dec2008 (138)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anes spune:

mav iubita multumesc

dandusa scumpa... este cu capul dr. tau! Bineinteles ca bbeii mai mari la nastere iau mai putin decat ceilalti! Scrie si in carti asta! Cum sa ii bagi competare cand tu ai lapte? Doamne fereste! Pai ce vrea... sa ajunga la 3 luni c la un an ? Stai calma!

Fug afara ca este soare! pe toate!

http://community.webshots.com/album/568105640OIVDLg

Mami de minune Remus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Monicabo
Laaaaa muuultiiii aniiiiii
Madutza-bra
Felicitariiiiii,sa va traiascaaaa

Olivia,
ce comparatie groaznica..."esti vie",iarta-ma,suna groaznic...,am vrut sa zic ca esti aici cu mine,langa sufletul meu...,intelegi tu
Diamisha,
si noi patim la fel cu somnul si statul in picioare...,intr-o zi f contrariat,Claudiu ma intreaba...:cum stie domnle' cand ma asez eu pe scaun?!"
Raducu face asa cand este f obosit si nu poate adormi...plange,plange si daca ma legan cu el in picioare adoarme instant...,cum ma asez deschide ochii...asa ca stau in picioare si il adorm bustean ca sa-l pot lasa in siguranta jos...de multe ori merge,de multe ori,nu!

pe de-o parte ma plang ca-i greu,ca ma dor salele de la tinut in brate etc...,dar pe de alta parte savurez aceasta perioada...,inca vreun an si-un pic si nu va mai vrea in brate...si ce-o sa va mai doritiiii...heheeeee ascultati-ma pe mine...,o sa tanjiti dupa o imbratisare ca la carte piept la piept ca acum si n-o sa mai vrea...ca deh' este mareee si cu personalitateee si vrea altele,imbratisarile vor fi asa...un cadou scump si rar...sau o doza mica de alinaree
morrr de dragg cand ma ia Crinuta in brate...,las tot(chiar si pe Raducu) si-o imbratsezzzz cu dragggg

Scorpionasii mei stralucitori
Crinuta si Raducu
(1.nov2006)(31.oct2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Felicitari Vrabuitza si Mada Rozz ! Sa fiti sanataose si voi si puitutii si sa va refaceti rapid.

Vrabiutza uoau in 8 minute ! Ce incintata sunt de cit sunteti de mindre cind spuneti : "Am nascut naturel , fara nicio anestezie de nici un fel ! " Parca am sentimentul ca incet - incet incepe sa schimbe optica ultimilor ani ref. la nasterea vaginala.Felicitari inca odata !

Dia [/b]!

Diana nu am reusit sa citesc toate mesajele dar sper ca la controlol dr. cardiolog ati iesit ok. Ti-am lasat mesaj si pe Mes.

Lauramiron ce va semne prestitoare si la tine ? Tinem pumnii sa fie fie sio sa se termine repede. Daca s-ar putea ca la Vrabiutza daca nu macar fara complicatii !Ai avut dreptate Eva a dormit tot drumul in masina si la dus si la intosrs.

Andreyutza - Edit despre ceza fetele tot au vorbit. Eu iti tin pumnii sa fie totul bine si nu fie comlicatii. Sugestia mea este sa te informezi fff.fff bie despre ceza si despre manifetarile ulterioare si sunt convinsa ca vei fi mai increzatoare cu un bagaj informatinal bogat.

Andy oribila experienta acum in aproierea nasterii. Incearca pe cit posibil sa te mobilizezi si sa te alimntezi corespunzator. Sanatate si multa forta sa treceti cit mai repede peste ghinionul asta !

Iza ramasesem datoare cu un raspuns : de 3 ori pe saptamana. Dimineata o spal intodeauna pe fata cu apa rece iar daca face un kk mai nesimtit , asa de spoieste toata , o bag sub jetul de la robinet - apa caldutza.

Fetele la control a fot ok dar oribil. Doare ca naiba cind foloseste valvele si va spun ca se trage in toate directiile ca sa vada taietura iar tuseul e floare la ureche pe linga operatiunea cu valvele.
Taietura s-a cicatrizat , uterul s-a retras , am voie sa fac sport , pot continua pt. retragerea hemoroidului cu tinctura de galbenele.
Nu vom pune sterilet pentru ca ginecul considera ca nu se merita pt. o perioada asa scurta ci vom merge pe anticoncepitonale.
Deocamdata ne-a prescris anticonceptionale Cezarette - numai pe baza de progesteron.Peste 2 luni venim la control iarasi.

Eu o sa intru zilele astea destul rar pe forum pt. ca sunt foarte obosita dupa ziua de miercuri . Desi Eva s-a comportat f. bine la acest drum lung si practic nu a facut altceva decit sa manince si sa doarma , pt. mine s-a dovedit a fi foarte obositor. Seara cind am ajuns nu paream atit de obosita sau cel putin nu resimteam oboseala dar joi am fost un dezastru. Abia acum incep , incet incet sa imi revin. Am noroc ca Eva merge in acelasi ritm si noaptea si-a marit intervalul de somn la cca. 4 ore , in rest : papa , KK , pishucu, somn.

Va pup si va spun de pe acum week-end placut !

[b][red]Alra , Otilia[/red
] un ochi tot mai trag ca nu vreau sa pierd mult asteptatele si doritele evenimente !

Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

hello!

fusei. monitorizarea ok, bebe bine, dr nu a mai venit. a zis la telefon ca daca nu nasc pana luni sa ma prezint luni la 8 cu bagaj cu tot ca sa ma nasca in caz ca nu nasc in we. asistentele mi-au zis ca ori imi rup membranele ori imi pun perfuzie.
am intrebat daca ruperea membranelor doare si ambele asistente prezente au zis ca nu da nu pareau convinse. ba, io am auzit ca doare, ziceti adevaru? cica eee, tu ai dilatatie mare, nu e asa ca la dilatatie mica.
deci - doare au ba?? (astept raspunsuri avizate )

nu mai stiu ce si cui voiam sa raspund, revin mai incolo ca ieri m-a facut fi-mea sa plang, ca tot vorbeati de copchilu mai mare

ALRA 39+

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Nuuuu da lapte praf la copil ca vin dupa doca aia a ta si o ia mama dracu" ! O bat eu de-i suna apa in cap, imbecila dracului de prostovana ! Ea face masuratori ca nelumea si ridca standartele pe care le foloseste toata lumea.

Tu ai lapte , ai mers pina acum doar san exclusiv , copilul creste in greutate , face kk de 5 ori - pai Eva mea are zile cind nu face nici unul si nu i-as da in completare nici batuta , deci pentru ce Dumnezeului sa treci copilul pe hrana mixta ??!
Mai mie imi vine sa le spinzur frate pe idioatele astea care baga spaima in mamici pt. cretinitatile lor de idei proaste.
Si daca Eva nu va lua in greutate ca la carte nu voi introduce pina la 6 luni nici un gram de altceva.
Hai ca duc in pat ca luai foc si mi se zvicane o timpla !

Citat:
citat din mesajul lui dandusa

CHERIE,VRABIUTA,FELICITARIIIII

acum am si eu o problemuta de discutat cu voi...
la controlul de o luna Raducu avea 5 kg (s-a nascut cu 4600g),dr zice ca nu-i ok,ca ea calculeaza cat a luat in greutate dupa cat a avut la nastere...
eu stiam ca se calculeaza de la greutatea cu care a iesit din maternitate deci dupa scaderea fiziologica...
daca calculez dupa ea,Raducu a luat 400g intr-o luna...,daca calculez dupa mine, a luat 650g...
m-a chemat dupa o sapt cu aceleasi hainute sa-l cantarim sa vedem cat a luat intr-o sapt...
cica nu-i ok,s-ar putea sa bagam completare...dar eu am lapteeee si el sugeeee si face kk des(cam 5 kk/zi,noapte) si face si pipi destullll,nu doarme f bine dar asta si din cauza de colici,plange saracutul dar nu de foame...,ca-l incerc si vad clar ca nu asta vrea...in pus stiu ca bb-eii gigantii iau mai putin in greutate decat cei nascuti prematur sau cu o greutate normala...
pai ce-ar insemna sa ia Raducu lunar cate un kg si?!...in trei luni as avea un copil cu greutatea fiica-mi de la doi ani...deci obezzzz,la naibaaa...

........................................................

greutatea mea de dinainte de nastere,nu am obtinut-o inca...dar nici nu ma stresez deocamdata...am avut 75kg,acum am 58kg...blugii ma incap cum va spuneam...dar ce atarna pe langa ,nu v-am spus...si nici nu va spun

mai aveam da' am uitat,revin...

Scorpionasii mei stralucitori
Crinuta si Raducu
(1.nov2006)(31.oct2008)

Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alra

hello!

fusei. monitorizarea ok, bebe bine, dr nu a mai venit. a zis la telefon ca daca nu nasc pana luni sa ma prezint luni la 8 cu bagaj cu tot ca sa ma nasca in caz ca nu nasc in we. asistentele mi-au zis ca ori imi rup membranele ori imi pun perfuzie.
am intrebat daca ruperea membranelor doare si ambele asistente prezente au zis ca nu da nu pareau convinse. ba, io am auzit ca doare, ziceti adevaru? cica eee, tu ai dilatatie mare, nu e asa ca la dilatatie mica.
deci - doare au ba?? (astept raspunsuri avizate )

nu mai stiu ce si cui voiam sa raspund, revin mai incolo ca ieri m-a facut fi-mea sa plang, ca tot vorbeati de copchilu mai mare

ALRA 39+

Pe mine nu m-a durut cand mi-a rupt membranele, dar apoi sa te tii!

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

bertha, olivia26, caterinas, Hera, madutz, darling, mirela va multumesc pentru incurajari!
caterinas, ce bine ca n-ai pojar.
babyzapi, ce falcutze a facut Raphael.
vrabiuta, felicitari!!! chiar ai batut recordul. 8 minute wwwoooaaawww.
criss, ce bucalata frumoasa aveti!
Andy, imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat. ai grija de tine.
alexutza facem galerie?

fetele care ati nascut prin cezariana, am si eu cateva intrebari
la cat timp dupa operatie v-a venit laptele?
cu cate ore inainte de opertie nu ati mancat?
in cate zile v-ati recuperat dupa operatie?

Minunea din viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
37+ Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

Monicabo, Siminica

Minunea din viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
37+ Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Dandu, stai calma, bine ca-mi mai zice si mie cineva ca-s vie ca daca ma uit in oglinda, nu-s asa sigura Si mie mi-e teama de mastita, de aia te-am intrebat, bine ca a trecut.

Puiul meu implineste azi o luna si cred ca are un puseu de crestere ca de pe la 5 dimineata l-am tinut numai la tzitzi, nu ma lasa sa fac nimic...na ca iar plange...

Olivia super happy de www.flickr.com/photos/24386067@N08/3079370393/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008
Lucrusoare bebe

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginye55
Pe mine nu m-a durut cand mi-a rupt membranele, dar apoi sa te tii!

pai dupa aia cer epidurala

ALRA 39+

dandusa, copilu tau mare a luat deci 650g alaptat. aici se zice ca copiii alaptati tre sa ia cam 500-600 pe luna, deci e mai mult decat perfect. eu am tot citit ca multi pediatri sunt impotriva alaptatului, ca nu ii vad sensul si nu au control
da si io ca si mirtha, imi zvacnesc tamplele ma nene cand vad cate ineptii debiteaza toti!

si vorba ta, cat oi vrea nene sa se faca??

Mergi la inceput