Mamici si gravidute curajoase de Nov-Dec2008 (138)
Raspunsuri - Pagina 7
criss703 spune:
FELICITARI MADA_ROZZ !
LA MULTI ANI MONICABO , SIMINICA
Ginye , Diana21 , ne bucuram ca va place de noi mai ales ca voi aveti baietei oachesi
Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
http://good-times.webshots.com/album/568767579tGShwK
lauramiron spune:
Alra, cum a fost la monitorizare?? sau te-au retinut la spital??
Fetele care stiu ce-s contractiile, ca eu n-am experimentat asa ceva la prima nastere......pot semana contractiile cu crampe abdominale, asa ....ca la diaree??! Ca toata noaptea am avut crampe, inclusiv cu scaun moale, si niste dureri usoare ca la ciclu....
Laura, mamica de Rebeca Mara (16.09.2005) si 39+ 5 cu Caterina Nicole
Amalia spune:
Valeu Mav te compatimesc cu atatea "zile", plus motz, plus botez..o sa intrati in faliment..
Da' lasa, sa-ti traiasca cu totii si sa fie sanatosi si voiosi!
Ce vremuri...program prelungit..trai frate ...da' pacat ca eu eram la servici in intervalul ala si nici de la gradi nu-l puteam lua ca veneam la 19 acasa si aveam bona angajata care sa-l ia la 16:30 si sa stea cu el pana venim noi..
Bertha pup dulce obraznicutul! Da, ai dreptate, eu am noroc ca David e cuminte. El e mai obraznic cu tata, dar cu mine si cu sotul, foarte rar...ne-a spus o chestie cand avea vreo 4 ani de ne-a lasat masca "va iubesc prea mult ca sa va supar!"...asta legat de faptul ca-l intrebasem eu de ce e obraznic cu bona care-l lua de la gradi sau cu tataie...
Citat: |
citat din mesajul lui mav bertha.... si voi cu bile? eu am scapat de zuma si de impuscat gaini spatiale... i-am lasat sotului onoarea si placerea! ...adevarul este ca mai greu mi se pare de cand il am si pe seb acasa (tusitor)... ca altfel, el merge la gradi cu program prelungit si probabil ca eu sunt boieroaica in comparatie cu voi, cand e sebi ok si merge la gradi (vine la ora 16,30-17 acasa). ...... noi avem botezul peste o saptamana... si mai am atatea de pregatit... si nu apuc. apoi vin sarbatorile de iarna.... pt mine... e alt stres.... apoi... motzul finutului, apoi ziua lui sebi (musai cu mare petrecere, la loc de joaca), ziua sora-mii, ziua soacra-mii, ziua maica-mii... etc....... la intervale de o saptamana, maxim doua... si mie imi atarna sunca peste blugi (si eu intru in cei vechi, da' oricum erau putin elastici)... Mami de baieti: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008) www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista! |
Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
lauramiron spune:
Mooaaama, dar ce de-a treaba ai in urmatoarea perioada, Mav. Agenda incarcata, nu gluma!! Iti doresc sa faci fata cu brio stresului
Citat: |
citat din mesajul lui mav bertha.... si voi cu bile? eu am scapat de zuma si de impuscat gaini spatiale... i-am lasat sotului onoarea si placerea! ...adevarul este ca mai greu mi se pare de cand il am si pe seb acasa (tusitor)... ca altfel, el merge la gradi cu program prelungit si probabil ca eu sunt boieroaica in comparatie cu voi, cand e sebi ok si merge la gradi (vine la ora 16,30-17 acasa). ...... noi avem botezul peste o saptamana... si mai am atatea de pregatit... si nu apuc. apoi vin sarbatorile de iarna.... pt mine... e alt stres.... apoi... motzul finutului, apoi ziua lui sebi (musai cu mare petrecere, la loc de joaca), ziua sora-mii, ziua soacra-mii, ziua maica-mii... etc....... la intervale de o saptamana, maxim doua... si mie imi atarna sunca peste blugi (si eu intru in cei vechi, da' oricum erau putin elastici)... Mami de baieti: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008) www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista! |
Laura, mamica de Rebeca Mara (16.09.2005) si 39+ 5 cu Caterina Nicole
anes spune:
Despre noi...
Remus a facut 5.150 kg, deci 2.150 kg luate intr-o luna si trei saptamani . Papam numai tzitzi! Si a crescut in lungime 9 cm !!! Se cunoaste ca s-a lungit numai uitandu-te la el!
Dormitul... se trezeste de doua ori pe noapte, sau uneori chiar s-a trezit o data. Recordul l-a batut intr-o noapte cand a dormit de la ora 23.oo la 5.45. Nu pot sa spun ca sunt zombi, pt. ca chiar daca am somnul intrerupt, reusesc sa ma odihnesc. Mai nou, s-a prelungit somnul de dimineata, de care profit si eu. Tati, inainte de a pleca la serviciu, ne lasa tratamentul (amesteca jumatate de pasiluta de fenobarbital cu 2,5 ml de sirop Liv 52 in 20 ml de ceai ) intr-um mini biberon de la Chico, special pt. administrarea tratamenelor la bebe. Cand ma trezesc i-l dau.
Icterul, desi a fost forma usoara (cum scria si pe fisa), si nu a fost tinut nici la lampa, s-a prelungit mai mult (desi galbenul nu era intens). Dr. i-a dat tratament cu fenobarbital si Liv 52. Aproape a disparut dupa o saptamana de tratam.
Baita... ii facem impreuna eu si sotul. Ii place la nebunie. Uneori cand il scoatem din apa mai urla, alteori, nu (doar la imbracat).
Ridica capul si il mentine putin, isi ridica funduletul cand este pus pe burta, se sprijina in manute.
Mai fetelor, zambeste ca reactie de raspuns si uneori este atat de vesel ca chiuie de bucurie si rade!
Noi ii spunem gandacel sau gaza (pt. ca da atat de tare din maini si din picioare, ca un gangacel intors cu picioarele in sus), sau broscuta (pt. ca arata ca o broasca cand doarme cracanat, pe burta unuia dintre noi)!
Am un stres cu regurgitatul! Stau cu el in brate sa eructeze si de multe ori...nimic. Cum il pun in patut sau cosulet... varsa! Uneori regurgiteaza si dupa ce eructeaza!
Cu kk, am vazut ca ati dezbatut problema... Noi facem o data pe zi, sau o data la doua zile. Dr. a spus ca este normal intre 10 scaune pe yi si unul la doua yile. Nu este constipat, dimpotriva, face moale. Culoarea mustar. Acum, de la Liv 52 face mai inchis la culoare.
Afara iesim cand este vreme fara ceata sau vant puternic.
http://community.webshots.com/album/568105640OIVDLg
Mami de minune Remus
bertha spune:
Mav, exact bile gen Zuma! Avem vreo 5 jocuri de-astea! Eu nu pot sa scap pe motiv ca "tati nu stie sa joace bile frumos", pt ca tati nu are experienta si pierde multe vieti
Amalia, ce replica frumoasa v-a dat David! Daca ati sti ce ne spune Darius, nu m-ati crede...merge de la "va iubesc atat de mult, ca vreau sa stau toata viata langa voi" sau "esti cea mai frumoasa si mai buna mama din lume" pana la "o sa-mi iau alti parinti care sa ma lase sa fac ce vreau", "nu sunteti buni de nimic" De fapt, asta-i defectul lui major, gura mare si multa, stiu ca nu crede ca spune, dar nu-mi place deloc ca e asa si inca n-am gasit o metoda sa-l facem sa nu mai spuna asemenea prostii. Asta-i cea mai mare amaraciune a vietii mele in momentul asta.
Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Amalia spune:
Mada_rozz felicitari si multa sanatate! Sa-ti traiasca Diana si sa te bucuri de ea!
Roxanici multumim pentru vestea buna!
Monicabo LA MULTI ANIIII!Sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate si tot ce-ti doresti!
Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
criss703 spune:
Lauramiron cam asa sunt contractiile , depinde daca sunt si regulate .
Si pe mine m-au apucat noaptea eu aveam si ceva calduri cand apareau dar nu erau regulate iar dimineata cand am fost la spital mi s-a spus ca am un inceput de travaliu (inainte de a merge la spital si eu am fost la wc in conditiile in care fusesem f. constipata pana atunci).Iar la spital am vazut din plin cum sunt contractiile adevarate prin perfuzie cu oxitocina ..la 4..la 3...la 2 minute si dureau de numaaaaa sunt inconfundabile nu se aseamana cu nici o durere..trebuia sa ma tin de barile de metal de la pat
Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
http://good-times.webshots.com/album/568767579tGShwK
ginye55 spune:
Anes ce baiat mare ai! Sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii!
ginye Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
dandusa spune:
CHERIE,VRABIUTA,FELICITARIIIII
Olivia,
esti atat de scumpaaaaaa,de cate ori imi scrii ma simt atat de bineeee,nu stiu cum sa spun esti asa de vie...simt ca parca as vorbi cu tine live
mastita am dobantit-o rapid...,ma durea un san f tareee,a doua zi de dimineata m-am trezit cu dureri ca de gripa,ceafaaaa ma durea cel mai tare,capullll,mainileeee,picioareleeeee...,seara am facut febra 39,3 am facut si frisoane,dormeam cu caciula in cap imbracata ca de ski,atunci am inceput sa iau antibiotic si sa-mi golesc sanii regulat cu comprese calde,inainte si reci,dupa...grea a naibii procedura de golireee,offf...apoi a treia zi m-am simtit mai bine,am luat 7 zile antibioticul si vreo trei zile paracetamol,apoi mi-am revenit...
am inteles ca asta poate aparea in orice momanet al alaptarii,chiar si la doi ani...
Anessss,mii de imbratisariii pentru tine si puiutttt,greu cu scrisulll asta si cu timpul domle',as nominaliza pe fiecare in parte,da' jur ca n-am timppp,pupici s anu fii suparici
Babyzapi,
santeti superbiiiiii,tu nedormita??? si machiata???upsss si pieptanata??? pai ce-i asta domle'???te scoatem rapid din clubul mamicilor obosite,zau ca nu arati deloc...ps:eu ma pieptan doar cand ma spalsi de machiat...la naiba...tre' s-o comit zilele astea macar de fun ca arat ca o mumie...
Amalia,
buna ideea cu povestirile,promit sa-mi fac cat de putin timp sa impratasesc cu voi ce facem noi
Mav,
pe unde va plimbati,nu ne vedem si noi?noi iesim zilnic si de cele mai multe ori in oras,prea putin pe langa casa...
fetelor,batista bebelusului functioneaza si fara aspirator...,puneti gura la celalalt capat si trageti cu putere...,nu nu iese nika de pe furtun,nu va faceti griji
initial am folosit-o cu aspirator...,o bomba groaznica care facea zgomot f mare...,de ajuns cat sa sperii copilul...,saraca era terorizata in miez de noapte cand trebuia s-o aspir si bagam aspiratorul...,nu mai zic de vecini care or fi zis ca m-am dus cu capu' de aspir la 4 dimineata,asa ca am incercat-o fara si a mers super...,deci capatul care intra in aspirator in mufati bine in gura si trageti cu putere...simplu...
...............................................................
acum am si eu o problemuta de discutat cu voi...
la controlul de o luna Raducu avea 5 kg (s-a nascut cu 4600g),dr zice ca nu-i ok,ca ea calculeaza cat a luat in greutate dupa cat a avut la nastere...
eu stiam ca se calculeaza de la greutatea cu care a iesit din maternitate deci dupa scaderea fiziologica...
daca calculez dupa ea,Raducu a luat 400g intr-o luna...,daca calculez dupa mine, a luat 650g...
m-a chemat dupa o sapt cu aceleasi hainute sa-l cantarim sa vedem cat a luat intr-o sapt...
cica nu-i ok,s-ar putea sa bagam completare...dar eu am lapteeee si el sugeeee si face kk des(cam 5 kk/zi,noapte) si face si pipi destullll,nu doarme f bine dar asta si din cauza de colici,plange saracutul dar nu de foame...,ca-l incerc si vad clar ca nu asta vrea...in pus stiu ca bb-eii gigantii iau mai putin in greutate decat cei nascuti prematur sau cu o greutate normala...
pai ce-ar insemna sa ia Raducu lunar cate un kg si?!...in trei luni as avea un copil cu greutatea fiica-mi de la doi ani...deci obezzzz,la naibaaa...
........................................................
greutatea mea de dinainte de nastere,nu am obtinut-o inca...dar nici nu ma stresez deocamdata...am avut 75kg,acum am 58kg...blugii ma incap cum va spuneam...dar ce atarna pe langa ,nu v-am spus...si nici nu va spun
mai aveam da' am uitat,revin...
Scorpionasii mei stralucitori
Crinuta si Raducu
(1.nov2006)(31.oct2008)