Mamici si gravidute curajoase de Nov-Dec2008 (138)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Alra, Oceanborn, Darling, vad ca pe baricade sunteti. Si eu .

Alra, ca tot intrebai de ce mai ia Alexutza No-spa. Pe acelasi principiu pe care mi-a dat si mie moasa ordin sa iau Paracetamol. Daca e travaliu adevarat si contractii puternice si regulate nu se opreste travaliul de la un No-spa sau un Paracetamol. Daca insa este un travaliu fals, intervale neregulate, intensitati neregulate atunci mai bine sa testezi asa decat sa se epuizeze mama degeaba pentru ca-i posibil sa se declanseze si travaliul adevarat si atunci e nevoie de forte proaspete.

Oceanborn, m-ai facut curioasa "matura electrica"?

Eu vreau sa mergem cu mic si mare la o prietena, vine si mama ei din Ro si sora ei de prin Europa. De abia astept sa nasc, sa fie totul bine sa pot incepe sa fac planuri. Oricum nu stiu in ce haine voi incape .
Si cu Ana am mers la revelion la familia unde mi-am cunoscut sotul, avea 12 zile si a fost bine si pentru mine ca s-au plimbat toti cu ea in brate cand plangea si am simtit ajutorul, ba chiar am si dormit bine dupa petrecere.
Cumva, cumva tot trebuie sa serbez mai ales ca-i si ziua mea, schimb prefixul pe 30.

Monicabo si Siminica, sa fiti sanatoase, norocoase si iubite!

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 39+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

MONICA - sa fii sanatoasa, sa-ti traiasca fetele sa et bucuri alaturi de sot de ele s tot ce iti doresti de ziua ta!!!!!

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 39+ Theodora
PRINTZUL

AMR 7 ZILE

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Andy08.. nasol.. f nasol.. dar cum de a putu intra.. ca doar ... nu stati departe de civilazatie..... nu se putea evita??? Imi pare rau... esti o femeie tare.. ca nu ai cedat nervos...

Citat:
citat din mesajul lui Andy08

Felicitari fetelor care au nascut!

N-am apucat sa citesc mai nimic din urma. Eu de aseara ma distrez frumos, asa, in prag de sodirea lui bebe. Am plecat pt. 45 de min. de acasa si cand ne-am intors am gasit casa pradata de hoti. Au spart geamurile de la usa de la veranda (sunt usi cu sticla de sus pana jos) si au rascolit peste tot. Au luat ap. foto, laptop, bijuterii, bani...si am ramas si fara usa la intrarea din curte... Am pus niste lemne, dar bineinteles ca n-am putut dormi de teama, plus ca intra si frigul...

Asa ca acum ne interesam de alarma si am reusit sa punem un geam din cele doua de la usa de la terasa, asa ca nu mai bate vantul prin casa...mai ales ca la noapte sunt -12 cu vant....

N-am mancat decat 2 felii de paine si o cana cu lapte in ultimele 24 de ore si am dormit 3 ore...

Otilia, m-am gandit la tine...prin ce ai trecut si tu....

Am fost si la control azi, colul tot inchis, eu mai slaba decat sapt. trecuta (de la nesomn si nemancat) si nu prea sunt semne ca vine bebe curand.

Andy 38+

http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescu
graviduta 37+
AMR 3 saptamani
http://bd.lilypie.com/dN6Wp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Monicabo La multi ani!! multa sanatate si fericire alaturi de familie!
Otilia si tu schimbi prefix? multe din noi am schimbat anul asta prefixul..
Am scris matura electrica, traducere mot-a-mot din it..nu stiu cum ii spune...functioneaza cam ca un aspirator..arata asa: http://www.ciao.it/Hoover_S_780_E_Acenta_Ecobox1081886
(recent am cumparat-o , imi place.. schimband gresia in toata casa am ales un model care sa imite parchetul...e culoare inchisa si uite asa am nevoie de tot felul de scule s-o intretin inclusiv ceara..arata bine dar cam greu de intretinut.
Vai , am vazut ultimele poze cu bebici!!!Mamicilor sa va traiasca copilasii, sunt niste bombonici!(nu specific nume ca nu cumva sa uit pe cineva)

40+Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Dragelor, cred ca m-ati uitat.... N-am mai intrat de un car de capitole! De fiecare data cand deschideam calculatorul...Remus avea treaba cu mine! Acum am ajuns la penultimul capitol de citit pe diagonala!

Andy

Revin!

http://community.webshots.com/album/568105640OIVDLg

Mami de minune Remus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_ysa_28 spune:

Merci Amalia...mi-am dorit dintotdeauna sa fiu o mamica tanara si uite ca am reusit!!!

Multumim mult monicus..este adevarat suntem o scumpica...dar nu singura, sunt atatea fetite si atat de multi baietei scumpici pe aici....

Proaspata mamica cu fetita dulce Leyre Alexandra

Fotografii noi cu printesa noastra http://www.flickr.com/photos/32020823@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Citat:
citat din mesajul lui anes

Dragelor, cred ca m-ati uitat.... N-am mai intrat de un car de capitole! De fiecare data cand deschideam calculatorul...Remus avea treaba cu mine! Acum am ajuns la penultimul capitol de citit pe diagonala!

Andy

Revin!

Mami de minune Remus

cum sa uitam de tine, scumpo? pai dupa ce-am impartit 10 luni de zile (dintre care vreo 8... "burtoase") impreuna... cu bune si mai putin bune...?
ia vezi ca intrebam de tine chiar acu' doua pagini!

Mami de baieti: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Salutare!

La multi ani, Monicabo si Siminica!

Vrabiuta, Mada_rozz, felicitari! Sa fie sanatosi bebelusii, cuminti si voi sa va refaceti cat mai repede!

Otilia, m-am ingrozit![:O] Si eu care credeam ca la nordici e altfel cu siguranta. Sau o fi si ati avut voi ghinion. Ai grija de tine! Bine ca n-a fost mai rau!

Oceanborn, si eu sunt curioasa cum e matura electrica.

Amalia, si la noi cam la fel ca la voi (am constatat ca ne asemanam in multe). Darius e la gradi pana la 1, apoi vine sa manance si sa doarma, adica il aduce tati, ca nu vine singur. De-aici incepe greul, pt ca nu face nimic singur, trebuie sa fie permanent cineva cu el. Nu poate sa stea singur sa se joace, prefera sa stea langa mine degeaba. Cateodata o tin e Ioana la san si pe el in carca pt ca "vreau sa stau si eu cu voi". Ma mai supar pe el, ma deranjeaza stilul asta de a sta mereu in sufletul nostru...de ex, ii pun sa manance si nu baga o lingura in gura daca e singur...si mai sunt o gramada de exemple. Ca sa nu mai spun ca e f obraznic, comenteaza orice, rar face ce-i spun din prima. Se vede ca a stat un an la bunici si ca nu i-au refuzat nimic. Ce bine ca David e atat de cuminte!
Cat despre cum ne jucam,tot cam asa, multe jocuri cu zarul sau citim povesti sau ne jucam pe calc, de fapt ma pune pe mine sa joc niste jocuri cu bile care-s mai complicate pt el, prefera sa se uite. A! lui ii place f mult muzica, are multe cd-uri cu muzica pt copii pe care le asculta zilnic si dansam toti.
Treaba prin casa mai fac dimineata, dar mai mult seara cand mai sta tati cu Ioana.

Fetelor, ca tot vorbiti de kg, si eu am slabit mult, incap bine in blugii mei, dar sigur mai am kg in plus. Ce e mai nasol e ca, desi blugii se inchid usor, burta a ramas moale si cam atarna peste ei suncuta. Imi amintesc ca si la Darius a fost asa, dar mi-am revenit de la sine in catva luni.

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

bertha.... si voi cu bile? eu am scapat de zuma si de impuscat gaini spatiale... i-am lasat sotului onoarea si placerea!
...adevarul este ca mai greu mi se pare de cand il am si pe seb acasa (tusitor)... ca altfel, el merge la gradi cu program prelungit si probabil ca eu sunt boieroaica in comparatie cu voi, cand e sebi ok si merge la gradi (vine la ora 16,30-17 acasa).
...... noi avem botezul peste o saptamana... si mai am atatea de pregatit... si nu apuc. apoi vin sarbatorile de iarna.... pt mine... e alt stres.... apoi... motzul finutului, apoi ziua lui sebi (musai cu mare petrecere, la loc de joaca), ziua sora-mii, ziua soacra-mii, ziua maica-mii... etc....... la intervale de o saptamana, maxim doua...
si mie imi atarna sunca peste blugi (si eu intru in cei vechi, da' oricum erau putin elastici)...

Mami de baieti: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Anes cum sa te uitam iubita! Chiar ieri faceam prezenta pe aici! Ce mai face puiul mic? Cred ca esti topita dupa el!
Pup dulce si te mai asteptam cand mai ai vreme!

Citat:
citat din mesajul lui anes

Andy

Revin!

Mami de minune Remus

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput