Mamici si gravidute curajoase de Nov-Dec2008 (138)
Raspunsuri - Pagina 5
mav spune:
bine v-ati trezit, gravidutelor!
oceanborn, poti sa comanzi de pe net www.overland.com.ro/" target="_blank">batista bebelusului (sper sa mearga linkul, sa nu ia reclama) --dar e nevoie de acest dispozitiv doar in caz de raceala, cand sunt multi muci.... nu se foloseste in mod obisnuit........
Mami de baieti: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!
oceanborn spune:
Ms Mav dar noi noi deja am luat unul ca si cel din linkul pe care l-am pus. e mai simplu si in plus, n-am aspirator, am o matura electrica sau cum ii zice ca n-avem covoare..si aspiratorul nu-mi foloseste .
40+Thomas
alexutza_26 spune:
Vaaaaiii - Doamne imi dau seama cum ati intrat si cum ati dormit....politia ce zice????sunt suspecti????au mai fost prin zona spargeri?????
Citat: |
citat din mesajul lui Andy08 Felicitari fetelor care au nascut! N-am apucat sa citesc mai nimic din urma. Eu de aseara ma distrez frumos, asa, in prag de sodirea lui bebe. Am plecat pt. 45 de min. de acasa si cand ne-am intors am gasit casa pradata de hoti. Au spart geamurile de la usa de la veranda (sunt usi cu sticla de sus pana jos) si au rascolit peste tot. Au luat ap. foto, laptop, bijuterii, bani...si am ramas si fara usa la intrarea din curte... Am pus niste lemne, dar bineinteles ca n-am putut dormi de teama, plus ca intra si frigul... Asa ca acum ne interesam de alarma si am reusit sa punem un geam din cele doua de la usa de la terasa, asa ca nu mai bate vantul prin casa...mai ales ca la noapte sunt -12 cu vant.... N-am mancat decat 2 felii de paine si o cana cu lapte in ultimele 24 de ore si am dormit 3 ore... Otilia, m-am gandit la tine...prin ce ai trecut si tu.... Am fost si la control azi, colul tot inchis, eu mai slaba decat sapt. trecuta (de la nesomn si nemancat) si nu prea sunt semne ca vine bebe curand. Andy 38+ |
Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 39+ Theodora
PRINTZUL
AMR 7 ZILE
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
Otiliav spune:
citat din mesajul lui Andy08 Felicitari fetelor care au nascut! N-am apucat sa citesc mai nimic din urma. Eu de aseara ma distrez frumos, asa, in prag de sodirea lui bebe. Am plecat pt. 45 de min. de acasa si cand ne-am intors am gasit casa pradata de hoti. Au spart geamurile de la usa de la veranda (sunt usi cu sticla de sus pana jos) si au rascolit peste tot. Au luat ap. foto, laptop, bijuterii, bani...si am ramas si fara usa la intrarea din curte... Am pus niste lemne, dar bineinteles ca n-am putut dormi de teama, plus ca intra si frigul... Asa ca acum ne interesam de alarma si am reusit sa punem un geam din cele doua de la usa de la terasa, asa ca nu mai bate vantul prin casa...mai ales ca la noapte sunt -12 cu vant.... N-am mancat decat 2 felii de paine si o cana cu lapte in ultimele 24 de ore si am dormit 3 ore... Otilia, m-am gandit la tine...prin ce ai trecut si tu.... Am fost si la control azi, colul tot inchis, eu mai slaba decat sapt. trecuta (de la nesomn si nemancat) si nu prea sunt semne ca vine bebe curand. Andy 38+ |
Of, ce necaz. Vad ca totusi aveti calculator daca ai reusit sa scrii. Si aparatul foto tocmai acum cand vine bb. E plina lumea de nemernici.
La mine paguba a fost mica, sperietura mare. Aseara chiar am mers la nani si a doua usa nu era incuiata, am incuiat-o si in drum spre dormitor mi-am adus aminte ca joi noaptea am patit-o asa ca am mai trecut o data la verificat usi.
Alarma nu am pus nici acum si nici nu pun ca ma costa mai mult decat ce am prin casa, ma refer la aceea conectata la o firma de paza. Bijuteriile le am intr-un sertar de lemn care insa s-a cam umflat de la umiditate si se deschide doar intr-o anumita pozitie .
Poate macar politia din Canada este mai constiincioasa nu lasa totul in grija asigurarii. Ca aici am primit de la ambele furturi scrisori ca nu investigheaza cazurile ca nu e paguba mare si nici indicii astfel incat ei sa fie 100% siguri ca au identificat corect hotul (iar la cel de la servici aveau si imagini cu ei, dar zic ca nu-s calitatea ideala).
Te pup si te rog nu te mai consuma acum, bb este mai important. Bine ca nu i-ai vazut sa te sperii sau sa va atace.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 39+
Pozele noastre
Amalia spune:
Neata burticute si mamicute!
Vad ca n-a nascut nimeni azi noapte..
Mav sincera sa fiu nici eu nu stiu cum reusesc. E drept, David e mai mare, dar de cand ajunge acasa de la scoala (ora 12) incep si nevoile lui in ce ma priveste...trebuie sa manance, vrea sa-mi povesteasca ce a facut la scoala, vrea afara...si-i scot pe amandoi..plus lectiile pe care si le face singur, dar vine pentru lamuriri si corectat...vrea sa ne jucam impreuna ca se plictiseste la un moment dat..etc
Ce am incercat de la inceput este sa nu-l refuz niciodata, asa ca...ma joc "Nu te supara frate!" cu Luca la san (in fond mut un pion si dau cu un zar...), ascult povesti de la scoala cand schimb pampersi, stau pe capacul de la WC cu Luca in brate, cat timp face David baie ca sa-mi arate cum se scufunda sau sa mai povestim (asa obisnuiam sa facem inainte)...etc..exemplele pot fi multe. Vazand ca-mi fac mereu timp pentru el, nu se supara ca de multe ori discutam pe urletele lui Luca si eu ma batai ce el prin camera.
Mai greu imi e cu treburile casnice pe care le fac in zece ani ...eu faceam 2 feluri intr-o ora jumate, acum imi ia si 4 ore sa fac o ciorba..daca am noroc!...ca apuc sa curat jumatate din legume..plange Luca..mai toc ceva...plange iar..si tot asa. Vad ca e fan aspirator, ma lasa sa dau linistita cu el, sta si se uita mirat si la vreo 10 minute adoarme pe zgomotul lui.
LA DC n-as putea renunta oricum: SUNT DEPENDENTA!..deja intru din 2002.. Imi sunt dragi atatea persoane de aici, mi-ati intrat atat de mult la suflet ca e musai sa vad ce faceti, sa zic ceva!
Rau este ca sunt vorba lunga!..dar ma intelegeti voi..
Mamicile cu 2 pitici, as propune sa mai povestim ce mai facem cu ei...din rutina noastra zilnica, poate lucruri care ni se par marunte..dar ne-ar putea ajuta si pe noi celelalte sa ne organizam mai bine, sa ne dea idei cum sa ne descurcam cu ei fara sa-i facem gelosi pe cei mari, etc
Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
Amalia spune:
Andy ce ghinion, tocmai acum! Of, da-i incolo de nemernici, bine ca n-ai patit nimic! Incearca sa nu te necajesti, ca nu ai nevoie de asta acum!
Tu si Oti saraca...
Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
monicus spune:
Monicabo, Siminica La multi ani.... tot ce va doriti.. si sa fie cu noroc... v-ati planuit ceva de ziua voastra?
http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescu
graviduta 37+
AMR 3 saptamani
http://bd.lilypie.com/dN6Wp2.png
monicus spune:
Felicitari Mada_rozz ca ai adus pe lume un bebe dragutz...Bun venit pe lume Diana Andreea.. sa fie sanatoasa si sa fie manacacioasa si sa pui poze...
Sa va vedem ... si asteptam si povestea nasterii micutzei...
Multumim de informatie roxanici/ Te
citat din mesajul lui roxanici Mada_rozz a nascut pe 29 noiembrie prin cezariana o fetita de 3500g, Diana Andreea roxana & Rares Teodor (23 martie 2007) |
graviduta 37+
AMR 3 saptamani
mav spune:
Monicabo
Siminica
monicus, editeaza-ti mesajul de mai sus, mai baga un enter intre zambareti, ca s-a largit mult pagina!
amalia, merci pt raspunsul prompt! sper sa reusesc sa revin mai tarziu... pana acum, azi, nici pe seb nu l-am hranit.....
andy..... bai, ce nenorociti pe lumea asta... mai mult.... no comment.....
Mami de baieti: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!
monicus spune:
mar_ysa_28 ai o fetita pe cinste.. frumaosa foc.. o adevarata papusa.. sa va traiasaca si sa va bcuurati de mititca.. si sa fie o norocoasa... superbe poze.. te
graviduta 37+
AMR 3 saptamani