Mamici si gravidute curajoase de Nov-Dec2008 (138)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Ma cam plictisesc singurica pe aici.....ma duc sa ma mai zvarcolesc putin in pat, poate reusesc sa mai dorm ceva. Nasol e ca am baut 2 pahare mari de apa.....deci treziri vor mai fi
Nu-s ce se intampla de cateva nopti, am o seteeee de-as bea toata Dunarea...

Laura, mamica de Rebeca Mara (16.09.2005) si 39+ 5 cu Caterina Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Felicitari fetelor care au nascut!

N-am apucat sa citesc mai nimic din urma. Eu de aseara ma distrez frumos, asa, in prag de sodirea lui bebe. Am plecat pt. 45 de min. de acasa si cand ne-am intors am gasit casa pradata de hoti. Au spart geamurile de la usa de la veranda (sunt usi cu sticla de sus pana jos) si au rascolit peste tot. Au luat ap. foto, laptop, bijuterii, bani...si am ramas si fara usa la intrarea din curte... Am pus niste lemne, dar bineinteles ca n-am putut dormi de teama, plus ca intra si frigul...

Asa ca acum ne interesam de alarma si am reusit sa punem un geam din cele doua de la usa de la terasa, asa ca nu mai bate vantul prin casa...mai ales ca la noapte sunt -12 cu vant....

N-am mancat decat 2 felii de paine si o cana cu lapte in ultimele 24 de ore si am dormit 3 ore...

Otilia, m-am gandit la tine...prin ce ai trecut si tu....

Am fost si la control azi, colul tot inchis, eu mai slaba decat sapt. trecuta (de la nesomn si nemancat) si nu prea sunt semne ca vine bebe curand.

Andy 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Darling_
Planuri de revelion???? Ha ha - petrecere, unde??? langa patut, la ce ora??? toata noaptea, cu putin noroc mai chiulim cateva ore, obligatoriu cu o sticla (de lapte)....Cel mai frumos revelion pentru noi

Adriana 40w + 6 cu Eduard

http://family.webshots.com/photo/2137245100103785880wIKDaJ

Cam asa va decurge si revelionul nostru!

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut

Mergi la inceput

Madutza_bra eu am luat batista sugarului cu 45 lei.

Vrabiuta felicitari!

Criss ai o mandrete de fata!

Diana multumesc!

Alra multa bafta azi la dr!

Stefanut

Mergi la inceput

Am avut inca o noaprte destul de linistita! Se pare ca puiul meu este pe drumul cel bun. Sper!

Stefanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Neata

Noi tot 2 in 1....nu fusera contractii din alea bune....deci cica mai stam asa....mai ales ca in noaptea asta vine si mosu', e we...as aca, poate pe luni./marti!!!!

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 39+ Theodora
PRINTZUL

AMR 7 ZILE

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

neatza!

Cherie, Vrabiuta, Mada-rozz, felicitari pentru nastere si toate cele bune!

pentru .... deja m-a prins nostalgia dupa burta........ mai am si pe langa mine o prietena care tre' sa nasca dupa Craciun... si cand o vaz..... vorba stelianei... parca imi vine sa-i bag p-amandoi la loc in burta.... sa apuc sa-mi mai aud si io vocea....

.....vroiam sa scriu mai multe... da' iar m-am blocat. e frumoooosssssss sa fii mama de 2 copii, dar e greeeeu, frate, greu.......
sebi a inceput sa simta gelozia... eu ma simt vinovata fata de el, ca nu mai pot sa fiu doar mama lui...
simt ca ma....
......dandusa esti fantastica! sunt sigura ca tie iti e si mai greu, deoarece crinuta e mai mica decat sebi si are programul mai... complicat... si ce frumos scrii tu acolo.... bravo!
.....diamisha.... la fel face si anto.... zici ca are senzor... cum ma apropii de scaun, canapea.... scaaaaaartzzzzzz........
...si eu nu suport sa-l aud plangand/tipand... sunt in stare sa ma duc si la buda cu el in brate, numai sa nu scartzaie....... deja ma doare tare spatele..... si abia a sarit bb de 5kg.... dar mai tarziu...
amalia, cum reusesti, mamicoX2, sa fii asa activa pe forum?! probabil ca io-s cea mai dezorganizata mamicaX2.... sau poate doar lenesa???.... ca nu-mi mai ies treburile ca inainte....
alexaaaaaaaaaaaaaaaaa, unde te-ai ascuns?????? sunteti ok????????
anes, lorena, wndy, simona1402?????

pupicei la bebiti, mamici si burtici!

Mami de baieti: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Felicitari Mada_rozz! Multa sanatate si refacere grabnica!

Otilia, planuri de revelion??? Pei, in noaptea de Revelion mi-am propus asa: sa ma trezesc doar odata pe noapte pentru alaptat si schimbat scutece . Super distractie! Oricum, probabil o sa facm in 4, acasa si o lasam si pe Ana sa stea pana la 12, sa vada artificiile. Poate vin finii pe la noi, impreuna cu bebelusa lor.

Arla
, am dat jos 16 kg de cand am nascut (2 saptamani), mai am 2. Asta poate te apuca oftica rau si nasti si tu azi. Dar nu ai de ce sa fii invidioasa, ca sunt pe plus 20 de kg fata de greutatea normala, ramase de la prima sarcina

Andy, nasol ce vi s-a intamplat! Ce o fi la odiseea noastra cu spargerile de case? Suntem atat de dulci, ca avem lippici si la hoti.

Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Andreea (21.11.2008)

http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Incredibil!! Imi pare rau ca a trebuit sa treceti prin asa ceva. Dar trebuie sa-ti revii si sa ai grija de tine

Citat:
citat din mesajul lui Andy08

Felicitari fetelor care au nascut!

N-am apucat sa citesc mai nimic din urma. Eu de aseara ma distrez frumos, asa, in prag de sodirea lui bebe. Am plecat pt. 45 de min. de acasa si cand ne-am intors am gasit casa pradata de hoti. Au spart geamurile de la usa de la veranda (sunt usi cu sticla de sus pana jos) si au rascolit peste tot. Au luat ap. foto, laptop, bijuterii, bani...si am ramas si fara usa la intrarea din curte... Am pus niste lemne, dar bineinteles ca n-am putut dormi de teama, plus ca intra si frigul...

Asa ca acum ne interesam de alarma si am reusit sa punem un geam din cele doua de la usa de la terasa, asa ca nu mai bate vantul prin casa...mai ales ca la noapte sunt -12 cu vant....

N-am mancat decat 2 felii de paine si o cana cu lapte in ultimele 24 de ore si am dormit 3 ore...

Otilia, m-am gandit la tine...prin ce ai trecut si tu....

Am fost si la control azi, colul tot inchis, eu mai slaba decat sapt. trecuta (de la nesomn si nemancat) si nu prea sunt semne ca vine bebe curand.

Andy 38+

Laura, mamica de Rebeca Mara (16.09.2005) si 39+ 5 cu Caterina Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Neata!
Felicitari Vrabiuta!!! sa va traiasca bebele!!!!!

Inca o zi peste termen!!!
alexutza unde sa fiu? la monitorizare, aseara moasa m-a intrebat daca am cumva bagajul la mine...uitandu-se la testul anti stress, deja speram...dar l-a chemat pe ginec...care mi-a zis ca ne vedem poimaine la monitorizare..nu e nimic relevant in test ..se tot misca bebele in timpul monitorizarii..
In legatura cu batista bebelui... aici nu exista, vroiam sa-i cumpar unei prietene din ro in urma cu ceva vreme, si cand le-am explicat la farmacie despre ce e vb toti au facut niste ochi de parca vorbeam de oznuri. in schimb cel mai utilizat e aspiratorul nazal, care am inteles ca da rezultate f bune.
http://www.bimbinsalute.it/narhinel.html
nu va speriati , mucisorii se opresc pe la inceputul tubului unde e un "colector". Aspiratorul asta are rezerve, si din cate am inteles de la mamici e f eficient.
O zi frumoasa va doresc!

40+Thomas

Mergi la inceput