Mamici si gravidute curajoase de Nov-Dec2008 (138)
Raspunsuri - Pagina 16
Otiliav spune:

Hai Lauramiron!

Spiridusule si Cristian tot leganat adoarme? Ce-mi place cum descrii meseria de mama 24/24. Si ne mai miram cum se duc kilogramele, pai in functie de bb si de existenta ajutoarelor. Ma regasesc in povestioara ta. Si ca tot vorbeam de recuperarea dupa cezariana, de Sf. Ion sotul isi dorea sa bea o bere cu colegul/amicul lui cel bun Ion si uite asa la 3 saptamani dupa cezariana m-am apucat sa car copaita cu apa in dormitor sa-i fac fetei baie. Copaita cu apa calda in ea sigur depasea numarul de kg admise dar m-am ambitionat sa ma descurc singura. Si m-am descurcat singura cu bb si nici ca m-am mai rugat de sot sa vina seara acasa pentru ritualul baitei, deh, nevoia te invata. Si cate zile far-de mancare in primele 2 luni nici nu mai stiam de mine. Cand mai prindeam un moment mai luam o vitamina.
Crismarg, nu ne certam, o las pe Alra prima, poate-mi trimite si mie o ciocolata belgiana ca tare bune is
. Ma bucur ca ai mai intrat si ai vesti bune.
Anes, Carmendu, bravo, ati reusit sa semnati condica. Eu mai vreau poze cu voinicii vostri.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
39+
Pozele noastre
elilov3 spune:
alra
intentia conteaza...eu zic ca de o fi sa ii dau 30-40 ml de la mine si tot ii dau macar ceva anticorpi o lua de acolo si poate numai o plange asa de la cantitate asa de redsa de laptic de la mine..incerc si varianat asta desi ma doare sufletul cand trebuie sa arunc laptele meu in conditiile in care acuma am dat ain alte cele dupa bautul ceaiurilor de lactatie sunt o milka veritabila as putea sa ii dau toate mesele de la san....deci revin ma apuca asa o tristete cand imi arunc laptele si ma gandesc ca fiumiu baga in el toate chimicalele de nu va pot spune....revin ce sa ma fac??/
madutza eu i-am dat asa maresc pauza intre mese...ii face si stomacului lui bine pauza si mie..mai fac una alta prin casa.....cu toate ca o ora o pierd cu mulsul...fie noapte fie zi eu ma mulg 120 de ml
, apoi o ora papa lui bebe schimbat, aerat si toate cele....urmatoarea ora tiepte urlete daca papa de la mine, daca nu doarme,,,,,si apoi au trecut cele 3 ore si iar trebuie sa papam...iar mulgete, iar papat schimbat aerat, si toate cele.....deci imi da cu virgula momentul in care trebuie sa dorm...numai vb de strilizat, spalat gatit, facut curat si toate cele....deci sa stiti de ce nu prea mai intru pe dc...desi sunt dependenta de el...ma gandesc ce o face fetele mele, o mai fi nascut careva, ce o face cutare =, dar cutare.....si deh concluzionez s eu ca mav si dandua greu, dar frumos...asa ma apuca un drag cand il aud cu face....deh oameni cine ne mai intelege acum ne plangem acum exaltam de fericire ![]()
baietii mei dorm in conditiile in care bb a papat la 19.11 min 50ml laptic praf..facut baita executat toate manevrele masaj si toate celel, papat si restul de pana la 120 ml...ragait acuma doarme cu tati...merg sa bag un cap prin camera zau e prea multa liniste..pai daca dorm baietii mei asa de bine ia sa le fac eu dormitor comun si mami separat...
deh bne ca dorm si unul si alallatul vaitatorii lui mami....![]()
...eu numai ce trasai un muls ca de am tzitzele ca niste pietroaie, acum la mulg acul la o oar am iar lapte in el...daca le mulg iarasi 100 si ceva de ml.....m-am saturat...sa mai ia si ele pauza sa stie si ele muls la 3 - 3 ore.....
vreau s atrag si eu acuma astept sa papa bb si apoi ii abandonez marg sa trag u slasen vb mirthei
a si sa nu uit Mirtha mama bah ce tia facut cu valvele alea eu pun biciul pe el
nu treci tu pe la doca noastra e mult mai dragutza
..pup..miercuri vin in craiova....deci primesti, ori nu cu colindul??? 
eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de bb
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 
Olivia26 spune:
Alexutza
, esti o scumpica, de printzul tau nici nu mai zic, cred ca stii deja ce flacau frumos ai!
Eli, poate mananci tu ceva care il baloneaza si il doare burtica. Nu stiu, zic si eu...incearca sa urmaresti prin eliminarea alimentelor care ar putea fi de vina. Esti de admirat pt perseverenta, mami, bravo 
Madutza, la al meu i-au dat suzeta din maternitate, acum noi ii dam doar cand suntem pe afara si chiar nu-i pot da san, oricum o suge un pic si apoi vede ca nu iese nimic si o scuipa dar se linisteste pe moment. La al meu i-au dat si bibe in maternitate dar nu am avut probleme apoi cu suptul la san ca la cat e de fomist ar suge orice numai sa iasa lapte![]()
Vai fetelor, ma gandeam la mamicile cu gemenasi, oare cum se descurca...Ca si mamicile cu doi copii micuti, meritati statui feteloooor! 

Olivia
super happy de
www.flickr.com/photos/24386067@N08/3079370393/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008 
Lucrusoare bebe
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
alra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Otiliav Crismarg, nu ne certam, o las pe Alra prima, poate-mi trimite si mie o ciocolata belgiana ca tare bune is |
iti trimit si 10 si chiar din stocul propriu
io momentan mananc visine in ciocolata (cu lichior, v-ati prins!) sa imi inec amarul si tristetile. ma ia o dulce toropeala ...
si eu prima baie laurei acasa i-am facut-o singura caci tocmai atunci se gasise vina proprietarul si mi-a luat barbatu si cum mie mi se pusese pata sa ii fac baie ATUNCI, i-am facut baie fetii si gata.
auziti, mie imi place sa fac chestii singura mai ales daca nu stiu cum sa le fac, ca nu ma bate nimeni la cap daca fac bine sau nu si pot sa imi gasesc "drumul" linistita.
ALRA 39+
Vacanta cu Laura in Romania
monicabo spune:
Fetelor, va multumesc tuturor pt urarile de ziua mea. Nu nominalizez, pt ca f multe mi-ati urat la multi ani si ica o data va multumesc..
Si eu sa doresc tot ce e mai bun, alaturi de familiile voastre, de copii 
Vrabiuta si mada_rozz...felicitari, sa va traisca fetitele!
Mada_rozz, astept sa ne vedem in parc. ce face mark, cum a reactionat?
Dandusa, eu zic sa stai linistita cu kg lui raducu..stiu ca bebelusii mai mari la nastere iau mai putin in greutate decat cei mai mititei, si enormal sa fie asa, caci se uniformizeaza, ajung cam la aceeasi greutate...pai daca ar lua asa accelerat, raducu unde ar ajunge, la 100 kg?! Din pacate vad ca ff multi medici pediatri recomanda f usor laptele praf.
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si
Ana Maria - 13 noiembrie 2008
alra spune:
mai queridas, revin si eu obsesiv: eu am pierdut dopu cu pricina marti, azi e vineri. la cate zile dupa dop se naste? io de ce nu mai nasc, acu pe bune?
ALRA 39+
Vacanta cu Laura in Romania
elilov3 spune:
revenit bb trezit , schimbat, papat momentan doarme la mine in brate
vb de alimentatia mea...mananc normal evit ceapa, varza si alte cele pp supe, fara friptane si alte cele grele...pap si un mar pe zi ce sa mai ca la carte
cat despre colici si tratarea lo folosesc binnisan, baby drink, baby calm....si cam atat refuz alte chimicale....
eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de bb
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 
alexutza_26 spune:
Olivia - 

Eli - poate papi tu vreun aliment care nu-i prieste lui Balacila...ai urmarit ce papi tu si daca reactia lui e mereu aceeasi???
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si
39+
Theodora
PRINTZUL
AMR 7 ZILE 
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
madutza spune:

Madutza
,Mariuca
(17 Mai 2004) si Andreea
(21.11.2008)http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community
Otiliav spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alra auziti, mie imi place sa fac chestii singura mai ales daca nu stiu cum sa le fac, ca nu ma bate nimeni la cap daca fac bine sau nu si pot sa imi gasesc "drumul" linistita. ALRA 39+ Vacanta cu Laura in Romania |
Si eu si eu. Numai ca ce-mi doream cel mai mult nu puteam face de una singura
Cat despre dop, uite www.desprecopii.com/info.asp?id=1578" target="_blank">aici articol proaspat pe DC.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
39+ Pozele noastre