Mamici si gravidute curajoase de Nov-Dec2008 (138)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Vaaai, Isa ce ochisori ca doua maslinute are Raphael si ce a crescut, m-a dat gata, frumusel foc!

Multumim pt complimente.

Eu acuma fac pauza cat scoate tati aerul

Olivia super happy de www.flickr.com/photos/24386067@N08/3079370393/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008
Lucrusoare bebe

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Vaaaii cat e de scumpic...si cred ca pana va fi mare tot falcuta ii veti spune...arata super bine!!!!

Citat:
citat din mesajul lui Olivia26

Ia uitati voi cine da ordinele la noi in casa. M-a ruuupt azi petrecerea continua [omulet care rupe tzatza]. Noroc ca de acum am scapat pana luni de schimbat pampers si scos aer

http://www.flickr.com/photos/24386067@N08/3084421831/in/set-72157610614218627/

Acum merg sa-i facem baitza.

Steliana, super info

Olivia super happy de www.flickr.com/photos/24386067@N08/3079370393/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008
Lucrusoare bebe

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 39+ Theodora
PRINTZUL

AMR 7 ZILE

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

SEARA BUNA FETELE
FELICITARI CHERIE SI VREBIUTA SA VA TRAIASCA SA VA BUCURATI DE EI. REFACERE RAPIDA SI LAPTIC PT CEI MICI!!!
la noi atmosfera obositoare bb plage, papa, plange, doarme, iarasi plange si tot asa am acumulat oboseala la greu, dar nu ma las..imi pare rau ca atunci cand ii dau lapte de la mine plage rau de tot....cred ca are ceva lapticul meu...cand ii dau lapte praf doarme si nu plange...uff numai stiu ce sa fac vreau sa ii dau san pt anticorpi, dar cand il vad cum plage si se gheia o pauzaste apoi de durere imi rupe sufletul....voi ce pzrere aveti
am o intrebare pt voi> bebelusilor vostrii le tremura barbita? am obs ca, cateodata ii tremura barbita, e normal? ce stiti???????

eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de bb
Dimitrie Gabriel 12.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

hello, hop si eu!

la noi a venit mosul azi
la copil i-a adus robotel wall-e cu telecomanda, taare incantat - asa vreo 10 minute ca dupa aia a uitat de el ca de orice jucarie noua i-a adus si o bascuta crosetata de bunica, "rrroozzz"

lu mami i-a adus ciocolati si un set de cosmetice "mini" ca sa aiba la spital. vaaii ce dragut si la obiect! mai ales ca ea si le-a ales lu tati tot bomboane

brad nu gasiram, ca era intuneric si nu aveau decat in ghivece oricum. mergem maine la o florarie mai departe de noi de unde am luat si anii trecuti caci acolo au multi de tot. vreau brad!!! - deci nu nasc la noapte ca daca dispar eu din ecuatie nu se mai duce nimeni sa ia.

eli, laptele tau nu are nimica nasol. e doar mai subtirel si se scoala mai repede dupa ce il mananca ca vine soricelul la stomac.

ALRA 39+

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui lauramiron

Asa si eu, chiar mai bine... deci 5 saptamani de stat acasa, 6 kile incasate Imi propusesem sa nu depasesc 15-16 kile, dar uite c-am batut 20
Citat:
citat din mesajul lui alra
ba nene, de cand stau acasa luai cate un kil pe saptamana. musai trebuie sa nasc! (cica la camera aia de lux e dusu mai mare, o cer pe aia nenicule ca la aia standard cum sunt acuma cu burta cine stie...)

ALRA 39+

Laura, mamica de Rebeca Mara (16.09.2005) si 39+ 5 cu Caterina Nicole

Sa ma laud si eu ca nu am pus nimic. Ba mint am pus 2 kg dar le-am dat jos de cand cu si Ana si eu si nici acum nu pot manca normal. Asta-i singurul avantaj cand mai trece un virus peste noi, de fapt ar mai fi un aspect pozitiv cum ca s-a intamplat inainte sa vina bb si mai bine asa.
Da prea bine nu este ca totusi am pus vreo 18-19 kg dupa cantarul meu.

Fetelor trebuie sa ne facem poze burtilor pe ultima suta de metri, a mea e plina de vergeturi dar tot as vrea poze.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 39+
Pozele noastre

Mergi la inceput

io nu ma mai pozez si nu ma mai intereseaza. bag ciocolati la greu, parca as manca continuu
in momentul in care nasc dau militaria jos din pod.

ALRA 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

alra nu nu e vb de foame, papa si apoi la 5 minute dupa ce termina de papat 120 ml sa se faca inteleasa cantitatea incepe sa se ghemuiasca si sa planga si se arcuieste si se invineteste si plange si tipa....si nu stiu ce sa iii fac il plimb , ii vb frumos il mangai il dalnai...nuami eu stiu ce doame sfinte ii fac....si dupa vreo ora de urlete tipete si alte cele se linisteste, dar doarme asa suferind......cand papa formula aceeasi cantitate ragaim, si adormim la mai pe umar la ragaiala, il pune mami in pat si doarme frumusel 3 ore....deci unde e problema...daca combina laptele adica 60 ml de la mine 60 de formula plange dar numai o jumatate de ora, dar aceleasi dureri aceleasi gheia o pauzali si tot asa......deci????????/ help cineva ceva spuneti si la fata asta nestiutoare ce sa fac??///vreo idee ceva????????

si de bb

Mergi la inceput

eli chiar nu stiu. credeam ca se scoala repede dupa. asta voiam si eu sa iti zic sa le combini...

ALRA 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Eli, te apreciez pentru stradania de a-i da puiului Dimitrie laptic natural. Sa stii ca asa le tremura barbita cand plang bebelusilor.

Fetelor, le-ati dat suzi bebeilor? Eu i-am dat in seara asra ca era cam agitata si nu putea sa doarma, desi e satula, zic eu. La tzitzi ta un pic si apoi nu mai poate suge. Nu stiu daca sa o invat totusi, la Ana nu am avut.

Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Andreea (21.11.2008)

http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

Citat:
citat din mesajul lui elilov3
[la noi atmosfera obositoare bb plage, papa, plange, doarme, iarasi plange si tot asa am acumulat oboseala la greu, dar nu ma las..imi pare rau ca atunci cand ii dau lapte de la mine plage rau de tot....cred ca are ceva lapticul meu...cand ii dau lapte praf doarme si nu plange...uff numai stiu ce sa fac vreau sa ii dau san pt anticorpi, dar cand il vad cum plage si se gheia o pauzaste apoi de durere imi rupe sufletul....voi ce pzrere aveti
am o intrebare pt voi> bebelusilor vostrii le tremura barbita? am obs ca, cateodata ii tremura barbita, e normal? ce stiti???????

si de bb

cik au sist nervos nedezvoltat si d-aia tremura

pup fata. promit io ca trece faza plangacioasa.. ceva de colici ii dai?

Mami de Cristian 26.10.2008 + Alexandru 02.02.2007
www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului

Mergi la inceput