Mamici si gravidute curajoase de Nov-Dec2008 (138)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Asa si eu, chiar mai bine... deci 5 saptamani de stat acasa, 6 kile incasate Imi propusesem sa nu depasesc 15-16 kile, dar uite c-am batut 20

Citat:
citat din mesajul lui alra
ba nene, de cand stau acasa luai cate un kil pe saptamana. musai trebuie sa nasc! (cica la camera aia de lux e dusu mai mare, o cer pe aia nenicule ca la aia standard cum sunt acuma cu burta cine stie...)

ALRA 39+

Vacanta cu Laura in Romania

Laura, mamica de Rebeca Mara (16.09.2005) si 39+ 5 cu Caterina Nicole

Mergi la inceput

Multumesc pentru raspuns, Mamiseli si Diamisha
Nu stiam exact cum e, te suie pe masa de operatie cu membranele intacte sau o rezolva inainte....
La prima nastere mi s-a rupt apa acasa, si de aia nu stiu cum e cu cezariana programata.

Citat:
citat din mesajul lui mamiseli_11

Citat:
citat din mesajul lui lauramiron

Vroiam sa mai intreb ceva pe fetele care au avut cezariana programata: cand v-a rupt apa??? Pe masa de operatie sau inainte??

Eu nu stiu ce e aia apa rupta deci cred ca pe masa de operatie. Nu au un aspirator ceva sa traga lichidul? Eu m-am urcat pe masa de operatie floricica, au facut tot cat am fost sub anestezie.

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

vezi ma laura de ce nu te lasa belgienii prea mult la vatra? iti dau 15 saptamani si nu iti da mana sa iti iei prea multe inainte de nastere ca apoi dai copchilu prea mic la cresa. asa ca nu apuci sa faci fundu prea mare. si apoi daca incepi serviciul scade fundu mai repede ca esti vraiste si te scoli de dimineata cu copil mic care inca se scoala noaptea si isi cere drepturile. fac astea depresii pe capete pe acilea.

vai de mine ce ma impinge cu picioarele in coasteeeee!!!! o sa mi le rupa! ma duc sa ma imbrac ca vine "papi" sa ne ducem dupa brad. el nu are chef saracu da cu nebuna nu te pui ca nu are de gand sa nasca si sa ramana fara brad alocat.

ALRA 39+

Mergi la inceput

Amalia, al tau e mai marisor si probabil a inteles mai bine despre ce e vorba.
Eu ma gandesc sa nu o fac geloasa pe Rebeca stand atatea zile departe de ea, doar cu surioara mai mica.....pentru ca deja i-am spus ca maine merge mami la spital s-o scoata nenea doctorul pe Cati

Citat:
citat din mesajul lui Amalia

Laura eu nu l-am adus la spital. Mi-a fost teama sa nu vada si alte grozavii acolo (am avut salonul exact langa o sala de travaliu ) si am preferat sa ne vedem acasa. Oricum de joi noapte pana duminica la pranz, n-au fost multe zile...si el a avut ocupatii diverse in timpul asta.

Citat:
citat din mesajul lui lauramiron
Apropo de fratiorii mai mari, voi i-ati adus pe cei mari in vizita la spital?? Ca io ma gandesc sa vina duminica cu tat-su la mine in vizita, sa-si vada si surioara si pe mami....

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Mah....io-s d-aia de s-a intors dupa 5 luni la munca si-am lasat copilu' cu bona Mi-e drag taare ce fac, asa ca nu prea pot concepe sa stau doi anisori pe acasa
Doar ca de data asta n-am mai putut, ca ma dureau toate si m-a hotarat un nenorocit de hemoroid din cauza caruia efectiv nu mai puteam sta pe scaun la birou Si-am zis ca-mi bag spitzu si-mi iau concediu
Cu impinsu-n coaste.....asa mi-a facut a mea asta noapte, imi venea sa-i prind piciorul ala si sa......nu stiu ce sa fac cu el

Citat:
citat din mesajul lui alra

vezi ma laura de ce nu te lasa belgienii prea mult la vatra? iti dau 15 saptamani si nu iti da mana sa iti iei prea multe inainte de nastere ca apoi dai copchilu prea mic la cresa. asa ca nu apuci sa faci fundu prea mare. si apoi daca incepi serviciul scade fundu mai repede ca esti vraiste si te scoli de dimineata cu copil mic care inca se scoala noaptea si isi cere drepturile. fac astea depresii pe capete pe acilea.

vai de mine ce ma impinge cu picioarele in coasteeeee!!!! o sa mi le rupa! ma duc sa ma imbrac ca vine "papi" sa ne ducem dupa brad. el nu are chef saracu da cu nebuna nu te pui ca nu are de gand sa nasca si sa ramana fara brad alocat.

ALRA 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreyutza
fetele care ati nascut prin cezariana, am si eu cateva intrebari
la cat timp dupa operatie v-a venit laptele?
cu cate ore inainte de opertie nu ati mancat?
in cate zile v-ati recuperat dupa operatie?

laptele a venit in ziua a 3 dupa ce am bagat la greu ceai de chimen cu anason si galactogyl. m-ma trezit seara cu sanii angorjati, cu canalele infundate si m-au luat asistentele si m-au muls din 2 in 2 ore, pana dimineata. nasol rau. si mi-au zis ca pana ma reglez cu laptele sa nu mai beau lichide "decat de sete"...bai, si mi-era o sete....
daca e cezariana programata dimineata, e bine ca ultima masa sa fie seara, cu o zi inainte.
acum daca te apuca, cum m-a apucat pe mine, si trebuie sa faci cezariana, asta e. riscul e ca din cauza anaesteziei poti sa versi....sau nu.
cat despre cat de repede iti revii, depinde de fiecare.
durerile inciziei sunt nasoale in primele 24 de ore, apoi cat de repede te mobilizezi depinde de tine. in spital am cerut calmante tot timpul. eu maine fac 3 saptamani de la operatie si inca iau nurofen forte. ma doare suportabil, da' ma doare.

carmen lui Victor 15 noiembrie 2007
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

fluturasha

Marush

Mickyyy,

machus

mariana28

IuliaCospy

A.Alina

Ramo2007

Cherieactiv

FELICITARI FETELOR PT. MINUNILE VOASTRE!

Nu vreau sa ratez nasterea Otiliei, dar daca nu mai reusesc sa untru...HAI OTI !!

http://community.webshots.com/album/568105640OIVDLg

Mami de minune Remus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

...citeam din urma si am ras de m-am prapadit cand am vazut mesajul tau in care te intrebai daca am reusit sa imi gasesc sosete d-alea lungi in dungi colorate in conditiile in care cu o zi inainte scrisesem si a doua zi am nascut! Raspunsul este ca nu am reusit nici acum sa gasesc...

Leeloo
Lacra a lui Damian

http://good-times.webshots.com/album/568484449PnLTLo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Na, ca s-a taiat din mesaj exact numele, asadar scris din nou...

Oceanborn... citeam din urma si am ras de m-am prapadit cand am vazut mesajul tau in care te intrebai daca am reusit sa imi gasesc sosete d-alea lungi in dungi colorate in conditiile in care cu o zi inainte scrisesem si a doua zi am nascut! Raspunsul este ca nu am reusit nici acum sa gasesc...

Leeloo
Lacra a lui Damian

http://good-times.webshots.com/album/568484449PnLTLo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Leeloo, pai in momentul in care am vazut mesaj pe forum ca urmeaza sa nasti sau ca deja ai nascut, nu mai tin minte, prima chestie care mi-a venit in minte au fost sosetele tale colorate si pana la genunchi[:D..si aveam si eu o dilema...Oare ce se face Leeloo fara ele prin spital?(oricum tu ai fost dura cand explicai inainte cu o zi de nastere ca la spital trb obligatoriu sa ai sosetele respective)

40+Thomas

Mergi la inceput