Mamici si gravidute curajoase de Nov-Dec2008 (138)
Raspunsuri - Pagina 12
alra spune:
cleo, vecina mea de berceni, io sunt bine draga. am dpn maine, tu. ma induce datorita gaurii mari pe care o posed deja (vaaaiii cum sunaaaa
) si datorita bazdacilor de la 37 de saptamani incepand la controale "da cand nasc? da io mai nasc? ai zis sa stau cuminte sa nu nasc pana acuma si uite ca acuma nu mai nasc! da de ce nu mai nasc? da nu imi zici cand nasc??"
ALRA 39+
Vacanta cu Laura in Romania
diamisha spune:
Bun gasit, ladies!
Raspund punctual fetelor care au nevoie de info despre ceza.
Andreyutza:
- mi-a venit colostrul imediat, iar dupa 2 zile am trecut pe laptele intermediar
- nu am mai mancat dupa ora 18, in seara dinaintea operatiei
- a doua zi dupa operatie, am crezut ca mor de durere de fiecare data cand ma ridicam din pat si mergeam la alaptare, din a treia zi pana la sfarsitul primei saptamani, constatam ca e putin mai bine cu fiecare zi care trecea, desi ma durea destul de tare, iar in a doua saptamana ma durea doar cand vroiam sa ma ridic din pat si practic incordam burta. Acum, la putin peste o luna, am burta amortita in jurul taieturii si ma mai doare pe dinauntru uneori, in anumite pozitii, asa ca o vanataie.
Si ce spunea Mirtha e perfect adevarat, depresia care se instaleaza e o mare problema...la mine nu a functionat nicio ratiune, niciun control...daca al meu sot imi multumea ca i-am facut fetitza, ma apuca un plans de nu ma mai opream o ora, si in loc sa simt bucurie, eu eram plina de tristete...realizam acest lucru, si plangeam si mai tare, ca nu intelegeam de ce mi se intampla asta si nu pot controla...a trecut in trei saptamani...
lauramiron, eu nu stiu care a fost momentul cu ruperea apei...dar nu sunt convinsa ca se procedeaza la fel ca la naturala, pentru ca nu se umbla deloc in partea de jos...am auzit, in timpul operatiei, un fel de aspirator si cred ca se aspira cu el lichidul amniotic...
alra, eu am dat fix 14 kg jos intr-o luna (a fost multa apa, probleme cu circulatia si sistemul venos), dar mai am 10, care imi vor da de furca rau de tot...insa, cu toata cezariana mea, din ianuarie sunt la sala si la regim...trebuie neaparat sa slabesc pentru ca nu ma mai tin genunchii...stangul este deja in dureri mari...ca sa protejez burta, am fortat de multe ori picioarele si acum ma resimt...
Monicabo, La multi Ani, sa fii sanatoasa si sa te bucuri de varsta asta minunata!
Andy, imi pare rau de ce ti s-a intamplat! Din pacate, cred ca nu suntem cu adevarat protejati nicaieri in lume, peste tot vor exista uscaturi...macar de i-ar prinde ca sa va recuperati paguba...
O seara frumoasa va doresc,
Diana,
de Sonia (02.11.2008)
alra spune:
spiridusule, plod in ghete ma gandeam sa ii pun io lu tasu ca cadou nu ii luai decat o cutie de rafaelo ![]()
ba nene, de cand stau acasa luai cate un kil pe saptamana. musai trebuie sa nasc! (cica la camera aia de lux e dusu mai mare, o cer pe aia nenicule ca la aia standard cum sunt acuma cu burta cine stie...)
ALRA 39+
Vacanta cu Laura in Romania
Amalia spune:
Mirtha ma bucur ca esti ok si n-ai probleme!
Am groaza de controlul asta, mai ales ca la 3 saptamani dupa nastere eu am fost sa-mi scoata niste fire care nu cazusera si mi le-a scos fara anestezie
.
Sigur, iar nu dorm noaptea de dinaintea controlului
. Doamne, cand am nascut am fost relaxata...dar controalele astea ma dispera.
Si eu am venit varza de acolo. L-am luat pe Luca in masina, o ora jumate de mers...el a dormit si a mancat cuminte...iar eu am ajuns mai obosita ca niciodata acasa
.Cred ca stresul e de vina..
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mirtha Fetele la control a fot ok dar oribil. Doare ca naiba cind foloseste valvele si va spun ca se trage in toate directiile ca sa vada taietura iar tuseul e floare la ureche pe linga operatiunea cu valvele. Taietura s-a cicatrizat , uterul s-a retras , am voie sa fac sport , pot continua pt. retragerea hemoroidului cu tinctura de galbenele. Nu vom pune sterilet pentru ca ginecul considera ca nu se merita pt. o perioada asa scurta ci vom merge pe anticoncepitonale. Deocamdata ne-a prescris anticonceptionale Cezarette - numai pe baza de progesteron.Peste 2 luni venim la control iarasi. Eu o sa intru zilele astea destul rar pe forum pt. ca sunt foarte obosita dupa ziua de miercuri . Desi Eva s-a comportat f. bine la acest drum lung si practic nu a facut altceva decit sa manince si sa doarma , pt. mine s-a dovedit a fi foarte obositor. Seara cind am ajuns nu paream atit de obosita sau cel putin nu resimteam oboseala dar joi am fost un dezastru. Abia acum incep , incet incet sa imi revin. Am noroc ca Eva merge in acelasi ritm si noaptea si-a marit intervalul de somn la cca. 4 ore , in rest : papa , KK , pishucu, somn. Va pup si va spun de pe acum week-end placut ! ![]() [red]Alra , Otilia[/red] un ochi tot mai trag ca nu vreau sa pierd mult asteptatele si doritele evenimente ! Mirtha mama de Eva http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0 |
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
spiridusul spune:
| citat din mesajul lui alra hello! fusei. monitorizarea ok, bebe bine, dr nu a mai venit. a zis la telefon ca daca nu nasc pana luni sa ma prezint luni la 8 cu bagaj cu tot ca sa ma nasca in caz ca nu nasc in we. asistentele mi-au zis ca ori imi rup membranele ori imi pun perfuzie. am intrebat daca ruperea membranelor doare si ambele asistente prezente au zis ca nu da nu pareau convinse. ba, io am auzit ca doare, ziceti adevaru? cica eee, tu ai dilatatie mare, nu e asa ca la dilatatie mica. deci - doare au ba?? (astept raspunsuri avizate nu mai stiu ce si cui voiam sa raspund, revin mai incolo ca ieri m-a facut fi-mea sa plang, ca tot vorbeati de copchilu mai mare ALRA 39+ Vacanta cu Laura in Romania |
mah, la mine n-a durut
amu' depinde si cine si cum o face
Mami de
Cristian 26.10.2008 +
Alexandru 02.02.2007www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului
Amalia spune:
Laura eu nu l-am adus la spital. Mi-a fost teama sa nu vada si alte grozavii acolo (am avut salonul exact langa o sala de travaliu
) si am preferat sa ne vedem acasa. Oricum de joi noapte pana duminica la pranz, n-au fost multe zile...si el a avut ocupatii diverse in timpul asta.![]()
| citat din mesajul lui lauramiron Apropo de fratiorii mai mari, voi i-ati adus pe cei mari in vizita la spital?? Ca io ma gandesc sa vina duminica cu tat-su la mine in vizita, sa-si vada si surioara si pe mami.... Laura, mamica de Rebeca Mara (16.09.2005) si 39+ 5 cu Caterina Nicole |
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
spiridusul spune:
| citat din mesajul lui Mirtha Nuuuu da lapte praf la copil ca vin dupa doca aia a ta si o ia mama dracu" ! O bat eu de-i suna apa in cap, imbecila dracului de prostovana ! Ea face masuratori ca nelumea si ridca standartele pe care le foloseste toata lumea. Mirtha mama de Eva http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0 |
asa, bine ca ai zis tu... k io n-aveam curaj

Mami de
Cristian 26.10.2008 +
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului
mamiseli_11 spune:
| citat din mesajul lui lauramiron Vroiam sa mai intreb ceva pe fetele care au avut cezariana programata: cand v-a rupt apa??? Pe masa de operatie sau inainte?? Laura, mamica de Rebeca Mara (16.09.2005) si 39+ 5 cu Caterina Nicole |
Eu nu stiu ce e aia apa rupta deci cred ca pe masa de operatie. Nu au un aspirator ceva sa traga lichidul? Eu m-am urcat pe masa de operatie floricica, au facut tot cat am fost sub anestezie.
Mihaela
de
Miruna Cosmina (13.11.2008)Pozele mele
spiridusul spune:
| citat din mesajul lui babyzapi Am citit asa pe diagonala...m-a rupt de tot fi-miu...ma plangeam ca nu doarme noaptea...na ca acum nu mai doarme nici ziua si urla cand il pun in landou sau patut. Vrea in brate sunt nedormita si cu nervii intinsi la maxim...o sa ajung la nebuni daca nici ziua nici noaptea nu am liniste.![]() ![]() offff mai vroiam sa va scriu Anes, Amalia, Andreyutza, Alra, Lauramiron, Mirtha, Mav dar plange iara ajutoooor!!!Isabela lui Raphael Nicolas 23.10.2008 ![]() Primul nostru ![]() |
iubita, eu mi-am facut un mult laudat wrap
injur de 2 sapt pe langa el, k nu imi iesie manevra de asezat gupil... si azi... surprise... mi-a iesit
dovada: la ora asta sunt mancata, spalata pe dintzi , stau pe net si scriu cu doo maini
aaa
si sa nu te gandesti la cine stie ce mandretze de wrap... am sfasit aun cerceaf si l-am cusut sa fie lung de 5 m
Mami de
Cristian 26.10.2008 +
spiridusul spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui Amalia Mirtha ma bucur ca esti ok si n-ai probleme! ![]() Am groaza de controlul asta, mai ales ca la 3 saptamani dupa nastere eu am fost sa-mi scoata niste fire care nu cazusera si mi le-a scos fara anestezie . Sigur, iar nu dorm noaptea de dinaintea controlului . Doamne, cand am nascut am fost relaxata...dar controalele astea ma dispera.Si eu am venit varza de acolo. L-am luat pe Luca in masina, o ora jumate de mers...el a dormit si a mancat cuminte...iar eu am ajuns mai obosita ca niciodata acasa .Cred ca stresul e de vina..
Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si Luca Gabriel (31 octombrie 2008) |
dati cu rosiiii
io nu ma mai duc la nic iun control
ie-te asea.. k n-am cu cine lasa plozii
mi-am dat io singur aliber la.... nu gasesc iconul ala cu utzaiala
mey , mirtha da' ce-a avut cu tine de-a tras asa de toate cele?
nu im iamintesc sa fi facut asa ceva dr meu data trecuta
concluzie, nu ma doare ni'ka ma simt ok.... las, ca ma duc mai incolo la controlul de 6 sapt
gata... ma duuuuuc
fi-miu spala rufe in baie
Mami de
Cristian 26.10.2008 +

39+ 5 cu
Caterina Nicole