Mamici si gravidute curajoase de Nov-Dec2008 (138)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Babyzapi iubita, lasa ca ne raspunzi mai tarziu la toate, du-te si te odihneste mai bine E o perioada dificila, copilasii plang si ziua si noaptea, cand zici ca s-a mai calmat....atunci iti urla cate o zi intreaga de nu mai stii de tine

Alra, deci ramane pe luni. Partea buna e ca ai timp in we sa cumperi cadouri si sa faci meniuri pentru sarbatori

Eu am vorbit cu medicul, ma asteapta dimineata la 9....ma rog sa stea bebe linistita, sa nu-mi faca surprize in noaptea asta

Cadourile sunt cumparate de ceva vreme, m-am pregatit din timp. In seara asta vine Mos Nicolae la Rebeca....va veni putin mai repede, de cu seara, ca apoi s-o impachetez si s-o trimit la bunici pe weekend
Apropo de fratiorii mai mari, voi i-ati adus pe cei mari in vizita la spital?? Ca io ma gandesc sa vina duminica cu tat-su la mine in vizita, sa-si vada si surioara si pe mami....

Laura, mamica de Rebeca Mara (16.09.2005) si 39+ 5 cu Caterina Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Citat:
citat din mesajul lui leeloo5979

Alra daca imi amintesc eu bine, intai mi s-a facut epidurala si apoi mi-a rupt apa...am simtit cum curge ceva cald, si atat, oricum am avut putin lichid.

Leeloo
Lacra a lui Damian

http://good-times.webshots.com/album/568484449PnLTLo

dar aveai contractii deja nu? ca nu iti facea epidurala numa asa ca zambeai frumos?

ALRA 39+

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Vroiam sa mai intreb ceva pe fetele care au avut cezariana programata: cand v-a rupt apa??? Pe masa de operatie sau inainte??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

lauramiron, eu le-am zis ca daca nu o aduc pe laura zilnic la mine la spital o sa fie vai si amar de pielea lor!
am pus si cadou pentru ea in bagajul de spital, de la bb, cum zice in carti. si ii pastrez si din desertul meu ca sa o mituiesc

ALRA 39+

Mergi la inceput

Alra, exact asa gandesc si eu! Doar maine nu vreau sa o aduca, ca n-o sa ma pot misca si n-o s-o pot lua in brate!
Si eu am cadou pregatit pentru ea din partea bebelinei....ca la carte Vad ca suntem toba de carte.....om vedea cu practica cum va fi!

lauramiron, eu le-am zis ca daca nu o aduc pe laura zilnic la mine la spital o sa fie vai si amar de pielea lor!
am pus si cadou pentru ea in bagajul de spital, de la bb, cum zice in carti.

ALRA 39+

[/quote]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

alra epidurala mi s-a facut cand aveam dilatatie 5-6, si mi s-a spus ca daca nasc in urmatoarele 2 ore, o sa fie bine, nu o sa simt nasterea...am nascut in urmatorea jumatate de ora si asa a fost, nu am simtit nik...asa incat expulzia a fost tare dificila si sub amenintarea cu forcepsul de catre dr...

Leeloo
Lacra a lui Damian

http://good-times.webshots.com/album/568484449PnLTLo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alra

nuuu, alra nu a nascut a fost la monitorizare azi de dimineata si, cum totul e ok cu bb, tanti doctora a decis sa o lase sa astepte pana luni cand se prezinta la 8 la spital cu bagajul ca sa o nasca intr-un fel sau altul (evitand cezariana, se intelege )
deci daca nu o comit in weekend de buna voie si nesilita de nimeni luni ori imi rup membranele ori imi pun perfuzie. ce-o durea mai rau?

admit ca e super naspa sa astepti, MAI ALES dupa ce pe laura am nascut pe nepusa masa la 37 de saptamani!

ALRA 39+

alra mamicule, calci pe urmele mele . Cu invocat barza. Io am nascut in sapt 42, m-am dus la spital cu contractii neregulate, dilatatie 0. In conditii normale, nu ma interna nimeni. M-au internat insa datrorita varstei inaintate de sarcina. Ashadar, mi-au bagat perfuzie, si mi-a rupt membranele. Care doare mai tare? cred ca intepatura de la perfuzie . Am glumit, dar de la perfuzie, a dat drumu la contractii, au devenit mult mai puternice, si lungi, de40sec fiecare. Ruperea membranelor e necesara, sa permita loc sa coboare cupilu. Perfuzia mi-a pus-o la ora 10. La 11 35, am nascut. Ash putea zice rapid! Deci, moralu sus, si dormi noaptea inainte, sai bateriile incarcate pt urmatorii 20 deni; cum o sa poti, nu stiu. A, ti-ash mai recomanda ceva. Un ulei de ricin pe la 12 noaptea, ceva puternic anticostipatie (c'est pour les connesseurs).

SI

pt toate fetele! fara numar fara numar...or fi ale mele obosite, boshorgite si hatranite, dar au hexperientsa!!!

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

ce ati facut mah? ati scris ieri un capitol?
ce inervante suntetzi,,, je n-am avut net, pt ca am avut pana de curent

dandusooooooo, nuuuuuu, nu calca pe urmele mele, tu ejti idolul meu, modelul meu.. tu si Aelita... calma, cu toate alea la punct
jap, jap, revino-ti

fatah; numa' la tine ma gandesc atunci cand ma apuca dracii, k-s nemancata la 9 seara, ca am patul plin de apa.pt ca rastoarna alex ligheanu cand ii fac baie lu' bebe.. k ma spal pe dinti la doispe noaptea, si pe par.. odata la nu's cate zile... who counts.

si zic: ai vazut ce a zis Dandusa... calm, sa le fie lor bine; nu te mai vaita atata, k nu-i dracu' asa negru

treaba cu: e minuat, ma simt fericita... o votez si eu
nu prea ma intelege lumea, cum e aia sa iti vajaie urechile de nesomn; da' sa fii fericit
dar, pe bune, asa simt... nu imi vine sa cred ca am fost io asa de curajoasa sa fac 2 bubuluci... i-ete sunt ai mei, si nu pleaca nicaieri.. manca-i-ar mama de urlatori

Mami de Cristian 26.10.2008 + Alexandru 02.02.2007
www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_ysa_28 spune:

Si uite asa am pierdut un mesaj destul de lung asa ca o sa scriu mai pe scurt...
Apropo de machiaj...imi aduce al meu din America pe langa alte cadouri o oja si un ruj si ce ma apuca pe mine la un moment dat sa le folosesc...si imi fac eu unghiile si buzele si vin la al meu sa ii arat cat de multumita sunt eu de cadourile de la el si ce credeti mai dragelor?....ma trimite sa ma sterg foarte contrariat ca ii fac rau copilului (substantele din oja si ruj...parca i le dadeam sa le manance)

Pitika mea doarme de la 11:30...s-a trezit de 2 ori am schimbat-o, a supt cateva minute(2-3) in somn si acum stau si o pazesc...dar daca o sa ii fie foame o sa se trezeasca...sau?

Proaspata mamica cu fetita dulce Leyre Alexandra

Fotografii noi cu printesa noastra http://www.flickr.com/photos/32020823@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

mey, alra, io te tzuc pe tine, asa, in viteza.. ca am oleaca de trebi acu''' tu chiar nu ai de gand sa nasti.. ia sa cati maine in ghete, poate iti pune mosul acolo un copchil, ca vaz ca tun nu ai chef sa il scoti ca toate lumili

stai sa citesc din urma, sa vad, otilia ce facu? tot in ghete vrea plod, sau o veni barza la geam......

kile, blugi vechi? daaa, si io.... si ce daca? acu pot sa va zaic... in ultimile 2 sapt de sarcina am luat fro 8-9 kile sau mai mult

aveam 65

acu ' sunt si io iar om, adik oama... pi la 50, e bine nu?

Mami de Cristian 26.10.2008 + Alexandru 02.02.2007
www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului

Mergi la inceput