Mamici si gravidute curajoase de Nov-Dec2008 (138)
Raspunsuri - Pagina 10
alra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexutza_26 Eu la prima nastere am facut inducere...si la dilataatie aproape 4, mi-a rupt membranele, cu o inglita destul de mare, exact asa arata instruumentul ala, nu a durut, mai mult a fost o senzatie de usturime/arsura prelunga......dar a fost resimtita doar vreo 30 sec pana a inceput apa sa curga suvoaie...ca pe urma au inceput durerile alea crunte...si oricum nu mai simteam nik |
asta ce e, o croseta? deci ustura??
eu azi am luat repede cadouri de mos nicolae pt ai casei inainte sa merg la spital. diseara ma duc sa iau brad ca bunii blegieni il impodobesc de mos nicolae deja si raman fara copac in casa apoi. il tin in casa de gradina pana pe vreo 15 cand l-oi face.
cadouri de craciun iau cand vin din spital. sincer abia astept sa nasc, sa raman fara burta, sa livrez pe bb lu ta-su sau maica-mii si sa ma duc pe pustii!!! (da, stiu, nu sunt normala, dar in momentul asta e ultimul lucru de care imi pasa daca sunt normala sau nu)
in rest de revelion cred ca stam cuminiti acasa si facem fondue sau gourmet - nu prea am pe cine sa chem care sa nu doarma peste noapte, deci nu chem . de craciun mergeam in mod traditional la niste prieteni la masa (de fapt dormeam din ajun la ei si mancam apoi masa mare pe 25), acuma nu avem cum sa plecam cu 2 copii, mama si sora, deci vor veni ei la noi pe 26. chiar ma gandeam cu maica-mea la meniu.
apoi ma astept la vizite in perioada asta ca, na, nasc.
ALRA 39+
Vacanta cu Laura in Romania
mamiseli_11 spune:
citat din mesajul lui alra ei, vezi carmen, de aia nu fac eu nici un fel de sport bai daca mai zice vreuna ca a dat jos 10 kile intr-o luna eu o raportez la moderator pentru atac la persoane! ALRA 39+ Vacanta cu Laura in Romania |
Stai ca eu ma cantaresc saptamana viitoare la dr de fam da pe cuvant ca si eu incap in blugii vechi. Nu asa bine inchisa la ultimul nasture ca Dandusa da merge. La cate ore am dormit in spital si cat stres a fost acolo, cum naiba sa nu dau 10 Kg jos? Da te rog nu ma raporta la moderator!!!
Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)
Pozele mele
alexutza_26 spune:
Alra - da o croseta dar lungaaaa!!....e posibil sa n-o simti....e oricum doar de moment atunci, ca pana te dai jos de pe masa si incep chinurileeee.....vb Otiliei - depinde si de materialul clientului, de pragul de durere ai fiecaruia!!!!
Mirtha - stai linistita ca nu m-am suparat si cred ca nici Andreyutza nu s-a suparat!!!! multiici
Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 39+ Theodora
PRINTZUL
AMR 7 ZILE
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
babyzapi spune:
Am citit asa pe diagonala...m-a rupt de tot fi-miu...ma plangeam ca nu doarme noaptea...na ca acum nu mai doarme nici ziua si urla cand il pun in landou sau patut. Vrea in brate sunt nedormita si cu nervii intinsi la maxim...o sa ajung la nebuni daca nici ziua nici noaptea nu am liniste.
Andy Doamne ce nenorocire! Bine ca nu erai acasa...imi imaginez ce spaima ai tras sa vezi casa rascolita. Si eu am la fel un perete din geamuri de sus pana jos, dar am alarma...nu suna la vreo agentie de paza, dar urla de scoala toata strada si sectia de politie e aproape.
Dandusa pai eu sunt creatza de fel si-mi sta parul val-vartej si mi-am cumparat placa de intins parul recent...si dupa ce am dat 2 mil jumate pe ea acu tre s-o folosesc nu? iar machiatul la mine inainte era ca spalatul pe dinti, la ordinea zilei, acum ma machiez la 2-3 zile, deci sunt si la mine delasari de aspect...la naiba!
offff mai vroiam sa va scriu Anes, Amalia, Andreyutza, Alra, Lauramiron, Mirtha, Mav dar plange iara ajutoooor!!!
Isabela lui Raphael Nicolas 23.10.2008
Primul nostru
Otiliav spune:
Alexutza, nu mi-a facut pe contractie manevra dar oricum nu-i ceva placut. Plus senzatia ca-si baga toti mainile in tine. Eu mi-am ales sa merg la o doctorita ca asa m-am simtit eu bine. Pana atunci am fost pe mana doctoritei, a moaselor, chiar si la camera de garda a fost o doctorita la internare care mi-a verificat colul. Si tam-nesam a aparut seful sectiei care m-a luat hopa-sus pe masa si nici nu mi-a spus ce vrea sa faca. Cum spuneam placut nu este dar la mine a fost eficienta manevra si daca as avea de ales as prefera asa ceva pentru a castiga 2-4 cm dilatatie in timp scurt decat 2 ore de contractii nasoale.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 39+
Pozele noastre
mamiseli_11 spune:
citat din mesajul lui andreyutza fetele care ati nascut prin cezariana, am si eu cateva intrebari la cat timp dupa operatie v-a venit laptele? cu cate ore inainte de opertie nu ati mancat? in cate zile v-ati recuperat dupa operatie? Minunea din viata noastra!!! Criss http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png 37+ Matei |
1. Colostru aveam inainte de cezariana, am avut si a doua zi dupa operatie cand am pus fata la san. Era mai putinel ca vroia des sa suga si cred cam plangea de foame. CAm dupa 3-4 zile a venit cantitate mare si tot atunci am trecut si la laptele intermediar.
2. Am fost operata dimineata, nu am mai mancat de seara de la ora 20 iar in ziua precedenta operatiei nu am mancat decat zeama de supa si iaurt cu paine prajita. Oricum mi-au facut clisma asa ca daca si tie iti face, poti sa mananci ce vrei.
3. A doua zi dupa operatie m-am ridicat si am mers (chiar daca rau si durea ca naiba). Orice durere, disconfort mi-a trecut la fix 2 saptamani dar binisor ma simteam la cateva zile dupa ceza.
Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)
Pozele mele
alra spune:
citat din mesajul lui mamiseli_11 Stai ca eu ma cantaresc saptamana viitoare la dr de fam da pe cuvant ca si eu incap in blugii vechi. Nu asa bine inchisa la ultimul nasture ca Dandusa da merge. La cate ore am dormit in spital si cat stres a fost acolo, cum naiba sa nu dau 10 Kg jos? Da te rog nu ma raporta la moderator!!! |
ei, pai tocmai asta e problema mea. eu nu ma stresez si nu slabesc pe fond nervos! dupa ce am nascut pe laura in spital mancarica mancarica, desertu desert. stres 0.
acasica era cam nasol ca na, ma scula noaptea sa ii dau sa manance, insa tin minte ca dormeam pana la 12 ziua ca sa imi fac suma de somn, cu pauzele de rigoare. si eram roza si happy. si prea greu cu copil mic nu mi s-a parut, chiar comentam ca folclorul e mult mai rau decat realitatea. sincer de multe ori va citesc (sa nu mi-o luati in nume de rau) si ma intreb de ce ziceti ca cu un bb mic e asa greu. (unii zic ca stai ca o sa vezi tu )
aveam insa o prietena care la fel nascuse care la 8-9 dimineata se dadea jos din pat si se apuca de chestii prin casa, nu stiu ce dumnezeu tot facea da isi gasea de lucru "eu nu sunt ca tine, alina, eu am treaba!" (...) noaptea dormea cateva ore ca o tot scula ala micu si era tot timpul incercanata, deprimata si dadea nene jos la kile unul dupa altul. (alina murea de invidie )
deci una peste alta, asa cum ma stiu eu pe mine, cred ca o sa muncesc de o sa ma ia naiba si o sa trec iara la dieta ca sa imi reduc fundul si picioarele la dimensiunile initiale ...
ALRA 39+
Vacanta cu Laura in Romania
Olivia26 spune:
Ajutoooor cine-mi imprumuta o tzatzaaaa?
Suge, adoarme, il pun in patut iar plange, iar suge, iar adoarme iar plange si tot asa Maaaare fomist mi-am facut Si-apoi sa vedeti pampers, a murdarit si body si pantaloni si sosete, era pliiinm...al 5-lea pe azi
Alexutza, falcuta se face falcoi in ritmul asta
Monicus, multumim
Acu' ma tot gandesc, poate bietul copil plange ca se sperie de ma-sa - ochi injectati, cearcane pana la genunchi...orice vampir ar muri de invidie - si eu ii imping tzatza pe gat iar el, ca un copil bine crescut si cu bun simt o ia ce sa faca...
Olivia super happy de www.flickr.com/photos/24386067@N08/3079370393/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008
Lucrusoare bebe
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
Amalia spune:
Olivia am ras de numai cu vampirul care moare de invidie!
Acu', cat priveste tzatza, iti dau eu una imprumut...daca dai pampersu' la schimb..ziceai ca pana acum ai schimbat 5? Ce zici de mine care am schimbat doar in ultima ora 3 ...unul cu care am venit cu el de afara...ca era pana in gat...unul ca l-am pus la tzatza...si altul asa inainte sa adoarma..ca sa am de ce sa-l alaptez iar sa-l linistesc . Si uite asa ma joc eu de-a schimbatul..
citat din mesajul lui Olivia26 Ajutoooor cine-mi imprumuta o tzatzaaaa? Suge, adoarme, il pun in patut iar plange, iar suge, iar adoarme iar plange si tot asa Maaaare fomist mi-am facut Si-apoi sa vedeti pampers, a murdarit si body si pantaloni si sosete, era pliiinm...al 5-lea pe azi Alexutza, falcuta se face falcoi in ritmul asta Monicus, multumim Acu' ma tot gandesc, poate bietul copil plange ca se sperie de ma-sa - ochi injectati, cearcane pana la genunchi...orice vampir ar muri de invidie - si eu ii imping tzatza pe gat iar el, ca un copil bine crescut si cu bun simt o ia ce sa faca... Olivia super happy de www.flickr.com/photos/24386067@N08/3079370393/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008 Lucrusoare bebe Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present! |
Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
leeloo5979 spune:
Alra daca imi amintesc eu bine, intai mi s-a facut epidurala si apoi mi-a rupt apa...am simtit cum curge ceva cald, si atat, oricum am avut putin lichid.
Leeloo
Lacra a lui Damian
http://good-times.webshots.com/album/568484449PnLTLo