Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (39)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

tufete in timp ce scriam mesajul anterior a inceput sa imi curga din sanul drept colostru(cred) si sotioru sta disperat langa mine si se uita cum curge din el. Eu zic ca e normal, nu ? Mai ales ca fac masaj de ceva vreme, deci ma gandesc ca mi s-au desfundat canalele.

25+Ariana

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Buna seara burticilor.! Eu sunt ff necajita, am facut eco 4D si am vazut eu ca nu a stat doctorul sa masoare prea mult (adica cam la fel ca la o eco normala) a stat mai mult sa ne faca noua filmulete, dar am zis ca poate nu ma pricep si in timp ce inregistra si filmuletele pt noi se uita si la bebelina. Apoi am fost cu rezultatul la doctora mea care ni-l-a si tradus in engleza si am constatat ca intradevar nu facuse decat masuratorile simple.sunt ff necajita, a costat si o gramada de bani si nici nu pot fi sigura acum ca gaza mea e bine. Degeaba zic ei ca e bine, vroiam si eu pt linistea mea o eco 4D adevarata. In alta parte nu am unde sa ma duc si sa o repet nu vreau pt ca desi stiu ca nu face rau nu vreau sa exagerez, in plus ce sa fac sa ma cert cu ei, sa platesc dinnou o gramada si dupaia sa vad iar ca ma trag pe sfoara. offff ce rau e ca nu sunt acasa

20+ cu

Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge sufletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

rivali,florinela multumesc mult pentru sfaturi. Din fericire am acasa o prietena care a nascut anul trecut si a cautat ea pe experienta ei un pediatru bun si pentru mine. Asa ca din punctul asta de vedere pot sta linistita. Cu vaccinurile de asemenea m-am interesat si aici le fac la fel ca la noi asa ca nu voi ramane in urma. Ms inca o data si va ati fost niste dragute.

cocufan Bravo, ca te-ai interesat asa de detaliat la spital.In plus trebuie sa-mi cer scuze abia acum am remarcat ca esti din cluj si stiu ca acolo conditiile sunt mai bune decat la unele spitale din buc. Si daca o sa reusesti sa economisesti si niste banuti pt viitoare necesitati felicitari.

Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge sufletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

gaza esti sigura ca nu ai toate masuratorile???? da-mi un Pm daca vrei si pot sa verific cu ecografia mea daca ai de toate. sau poti linistita sa le scrii aici, si discutam toate pe seama lor. poate ti se pare totusi. hai scrie-le si vedem ce ai si ce nu.

diana 21+ David Gabriel
poze si filmulet 4D bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

Gaza, uite 2 site-uri poate te ajuta

http://babymed.com/tools/ultrasound/Default.aspx

http://www.perinatology.com/calculators/biometry.htm

Vlad Andrei ( 4.01.2007) si 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Buna dragelor! mai stiti ceva de Carmenada? Ultimul ei mesaj era din spital, apoi nu mi-a mai scris. Doamne, sper sa fie bine. Sa va rugati si pt ea. Mie mi-a facut tare bine sa va stiu alaturi de mine. Carmen, suntem alaturi de tine. da te rog un semn undeva.
Eu nu ma simt prea bine, sunt foarte agitata de la Partusiten, a zis dr sa iau diazepan seara dar am fost impotriva si cand mi-au facut injectabil in spital, pt relaxarea uterului. Nu ma vad luand asa ceva ca sa ma calmez, insarcinata fiind. Am citit ca da un fel de dependenta si ar fi demonstrat ca copiii mamelor care au luat acest gen de pastile in sarcina ar avea tendinta sa ia droguri in adolescenta. Cum e viata in ziua de azi am motive sa ma tem.
Azi am avut si greturi, fara voma, dar din alea cu oprirea respiratiei. Deocamdata doar atat, si astea conteaza prea putin. Eu le simt pe bebite, au deja un program al lor, cel mai neplacut e ca le ia joaca noaptea pe la 4. Nu le simt intotdeuna amandoua, cel putin cum presupun eu ca stau si s-ar misca. Uneori simt miscari in amandoua partile si ma gandesc cum se joaca ele impreuna acolo.

Monica 23+ , www.totsites.com/tot/babiesbutterfly" target="_blank">waiting for my butterflies

I don't want your offerings, and I don't want your sacrifices; I want you to know me and to love me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui doranna

Monnvas,

te rog sa o intrebi pe prietena ta cum a fost experienta la Bucur si sa ne scrii si noua... (sau mie, pe PM, cum vrei) cu cine a nascut? care sunt conditiile? etc.

multam frumos!!!

dorana23

Buna

Scriu asa ca poate mai sunt fete interesate de Bucur.

Nu stiu cu ce doctorita a nascut prietena mea, oricum nu are importanta fiindca doctorita abia a nascut, deci nu cred ca e disponibila. Ce sa spun, prietena mea a fost foarte incantata, a inchiriat o rezerva, pe vremea aia costa 100 lei pe noapte. I s-a rupt apa noaptea, cand a ajuns la spital dr de garda a vazut ca puiul nu era "pe pozitie", a sunat-o pe doctorita ei, care a decis sa ii faca cezariana dimineata. I-au dat ceva calmant si in cateva ore a fost operata. S-a recuperat repede, nu s-a plans de dureri insuportabile. Din cate am inteles saloanele cu mai multe paturi nu sunt extraordinare, dar rezervele sunt OK si 100 lei pe noapte nu mi se pare mult. Nu stiu acum daca ti-l lasa pe pui in camera. A, si n-a stat decat 2-3 zile in spital.

Pentru bucurestencele care vor la privat: s-a deschis la CMU maternitatea "Regina Maria". Eu am fost sa o vad cu gandul ca e singurul loc in Bucuresti unde se va putea naste in apa (de la 1 ianuarie). Arata extraordinar, curat, frumos, aparatura super, toate bune si frumoase pana la pret care e ca la privat, 1880-3000 euro in functie de tipul nasterii si de gradul doctorului. Ce are in plus fata de celelalte clinici private: salon de terapie intensiva pentru bebelusi, deci e posibila si o nastere prematura acolo (batem in lemn).

Termin de citit si revin.

Aris, bine ai revenit!

Monik 26+

CASA LU' BEBE

Mergi la inceput

Ayla trebuie sa fie fain cu 2 printese.

La mine bebe a avut o perioada in care a dat foarte tare, acum imi da cate 2-3 lovituri mai tari pe zi, in rest se misca mai delicat. Ieri in autobuz vedeam cum mi se misca burta prin palton cel mai tare il simt in partea dreapta, dar foarte in dreapta, ma si intreb cum ajunge acolo, o fi avand vreun bumerang, vreun yoyo?? E foarte tare intr-o parte...

Cum vreti sa facem listuta cu cine unde naste, vreti sa scriem spitalul si doctorul sub numele fiecarei fete, dupa carucior si numele lui bebe, sau sa facem o listuta separata? Ar trebui sa vad cum au facut si fetele de la alte odisei mai avansate... Va intreb fiindca saptamana viitoare intru in concediu si as putea sa o fac atunci.

Va

Monik 26+

CASA LU' BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Maria, ce frumoasa e printesa ta!

Monica 23+ , www.totsites.com/tot/babiesbutterfly" target="_blank">waiting for my butterflies

I don't want your offerings, and I don't want your sacrifices; I want you to know me and to love me...

Mergi la inceput

Gaza, dar ai specificat de la inceput ca vrei ecografie cu morfologie fetala? Poate aici nu au priceput oamenii. Eu acum am vazut de unde ne scrii tu, cum va descurcati intr-o zona cu atatea tensiuni?
In legatura cu ginecologul: eu ma duc acum la o doctorita foarte dragutza, la cabinetul ei privat, nu e nici f. scump. Am ramas la ea fiindca mi s-a parut sufletista, o vad cum se bucura si ea cu mine la fiecare ecografie, mi-a raspuns mereu la telefon si la intrebari oricat de stupide. Nu ar fi o problema sa te duci la ea dupa nastere, cu analize din strainatate; ultima oara cand am fost la ea era dupa mine o fata in luna a 5a care isi facuse pana atunci toate analizele in Italia. Acum eu am fost un caz simplu, n-am avut complicatii in sarcina, asa ca nu-mi dau seama cat de bine se pricepe la cazuri mai complicate, de infertilitate sau alte nebunii. Din ce-am citit despre ea pe net, parerile sunt impartite, dar cu mine s-a comportat ireprosabil. Daca te intereseaza iti trimit pm cu numele si nr de telefon, sa le pui bine pentru cand te intorci in tara. si sarcina usoara!

In legatura cu durerile de spate, eu m-am obisnuit atat de tare cu ele ca uneori si uit de ele.

Monik 26+

CASA LU' BEBE

Mergi la inceput